Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Debate na 23. knjižnem sejmu

Debate na 23. knjižnem sejmu

Pridete kaj poslušat?

http://www.knjiznisejem.si/Obiskovalci/prireditve/kavarna.html

Ugotavljam, da so zadeve, ki me najbolj vlečejo, globoko v mojem službenem času.

PS: Kdor ugane, kaj pomeni KZ1Q, dobi za nagrado knjigo založbe Vale-Novak.

:))))
Se gremo postaviti v vrsto za zastonjske knjige?

Vnaprej se opravičujem in res nisem vulgarna po navadi, ampak najprej mi je prišlo na misel “kaj za en ku… ” je pa to?
lp

“Naj vas moderatorji, kot so dr. Manca Košir, dr. Artur Štern, Marko Crnkovič, ki so v preteklih letih vodili debatne kavarne, popeljejo skozi debate, kjer je tudi vaše mnenje nadvse cenjeno.”

Cim slisim za zgoraj omenjene (pozabili so se Vesno Milek), se zacnem pocutit kot Goebbels, samo revolverja nimam.

lp, proxima

Proxima: :))))))

Glede KZ1Q sem istih misli kot Nastja. Ji pa prepuščam prednost, če se misli potegovati za knjigo.

Tudi jaz sem promptno izstrelila enako kot Nastja in Oja – domnevam da tudi Stric Bedanc ni imel v mislih, da je kazenski zakonik za en Q.

Ma, ste smotani! Jaz se pripravljam na dogovarjanje o nageljčkih v gumbnicah, vi pa samo govorite internet :-))).

No, potem pa še resen odgovor: enkrat, dvakrat bom zagotovo tam, ne vem pa še točno kdaj.

Te dni se bolj posvečam Liffu in se mi zdi knjižni sejem še oddaljena reč …

Res, po svetu delajo zanimive knjižne sejme, kamor vsako leto pridejo drugi gostje, pri nas pa smo še vedno v fevdalizmu.

🙂 to mi je pa multo všeč, proxima, pa čeprav sva z markom štiri gimnazijska leta skupaj gulila šolske klopi.

New Report

Close