Debata je odprta, pa se za
“Psihologovo” razlago popolnoma sprejemam, ker je logična glede na besedni zaklad pretepača “Svetilnika”. Pretepači pač poznajo le zakon pesti. Razum – kaj je to ? Razum in pretepači ? Že v uho ne gre skupaj, a ne? Sprejeti pretepača, umsko zaostalega človeka, na forum je torej nespametna poteza. Svetilnik ti pa pojdi v kakšno lokalno beznico, se ga napij in malo pobahaj kako si močan, da bo končno že enkrat mir. Forumi pač niso zate. To si dokazal s svojimi besedami.
Najprej praviš:
Datum: 22-02-05 21:29
……da se kje ne srečava lahko se zgodi da me popade bes “in ti razbijem tisto debelo faco” a si razumel??…..
Potem pa:
Datum: 22-02-05 21:32
GROŽNJA BI BILA ČE BI TI NAPISAL da te bom razbil.
Napisal sem da me LAHKO popade bes in če boš tako delal me tudi bo. mnenje v demokraciji pa je dovoljeno in res pazi kaj delaš tukaj gor še noben s eni iz mene norca delal pa se tudi ti ne boš ŠE NAJMANJ TI.
————-
Povzetek:
Sam sebi si dokazal, da ne znaš uporabljati besed oziroma, da ne razumeš pomena besed. Torej pač nisi za na forum. Sprijazni se. Nič tragičnega.
Pa še to. V demokraciji je potrebno sprejemati drugačne, ne samo imeti pravico do svojega mnenja. Ker ti ne znaš sprejemati drugih, zakaj bi morali ostali tebe. Očitno niti v demokracijo ne spadaš. Očitno bi ti zelo ustrezal fašistični, komunistični ali kakršenkoli nasilnen režim že.
No, si se pač rodil v napačnem obdobju in nimaš te možnosti. Predlaga, ti, da greš v Afganistan oziroma v Irak s svojimi nagnjenji počet nekaj koristnega – lahko si kanon futer.
Forum je zaprt za komentiranje.