Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis de vincijeva šifra

de vincijeva šifra

ravno sem jo prebrala… dva dni nisem počela drugega kot brala in prav osupla sem…
kaj mislite ostali?
konec mi je ostal malo nejasen? Mi lahkdo kdo razloži…mislila sem da se bo vse končalo pri mona lizi…..

Počakaj, da posnamejo film, pa ti bo potem mogoče bolj jasno

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

tudi jaz sem jo prebrala na dušek. bila mi je kar všeč, samo malo prehitro se je končala. nočem rečt da je prekratka, samo konec je… tako na brzaka.
o filmu se zaenkrat še govori. francoske igralke se še kregajo katera bonajboljša sophie. vsaj še kaki dve leti ga ne bomo vidli.
ne razumem, tira, kaj ti pri koncu ni jasno.

ja ni mi jasno– kot da nekaj manjka.. ne vem kaj se je njemu v zadnjem poglavju zdelo tako logično? piramida??

uf, ne vem, če bi ti povedla, ker bo to verjetno kdo bral, ki DVŠ še ni imel v rokah…
na kratko – našel je grob MM, ko je povezal “rose line”, pesem, obe piramidi – eno s špico v zrak in eno obrnjeno navzdol, vsa tista umetniška dela, ki so prikazovala “boginjo”, to kar mu je povedala sophijina babica, pa še kako stvar, ki se je pa zdej ne spomnim.
maš pa prav – nekaj manjka na koncu. čeprav se vse pokrije, vsi dogodki, ampak še zmeraj…

tudi jaz sem pravkar prebrala Da Vincijevo šifro. Sama vsebina je zanimiva, čeprav je sicer taka tipična kriminalka, ki ne daje nekih hudih bralskih užitkov. Konec je pa seveda malo nejasen…mora bit nadaljevanje, spet s filmom…da bo čimveč denarčkov za avtorja. 😉

New Report

Close