Najdi forum

en teden me ni bilo doma, računalnik je seveda ostal prižgan z jim pa tudi dc++….pridem domov in vsa vesela se usedem za pc, da si pogledam kakšen film in ugotovim, da je zveza z netom prekinjena (kabelski internet), kdaj se je prekinla nimam pojma ampak ko downloadih sodeč zelo kmalu po mojem odhodu ker sta se samo dva filma snela…no resetiram modem…in vse začne spet delat razen dc++….vse hube, ki sem jih mela pod favorites ni več…list je prazen, nič mi ni jasno zakaj je prišlo do tega, kako se je to lahko izbrisalo…sem resetirala tud računalnik, ga tudi izklopila in nazaj prižgala pa še vedno isto…pa še zdi se mi da moja IP ni ista kot prej-je to možno???

No, resetira se lahko (recimo če se WIN update-a in se po določenem času resetira…). Da pa je nekaj narobe z dc++, to je pa lahko kaj drugega (še enkrat naloži dc++)… Drugačen IP? A nimaš statičnega (še enkrat preveri nastavitve)?! Lahko da je prišlo do kakšne napake pri prenosu in se je vse skupaj resetiralo…

Lp, Max

kje pa vidim če imam statičen ali dinamičen IP

kabelski internet ima ponavadi statičen IP… Poglej papirje od interneta ki si jih dobla… Drugače pa probaj prvo še enkarat inštalirat DC++

Lp, Max

DC++ je znan po tem, da rad zašteka, če vlečeš veliko datotek hkrati. IP pa lahko nadziraš v oknih nekaterih hubov, kjer se ti izpisuje ob prijavi na DC. Če ne bo zmeraj enaka številke, je tvoj IP dinamičen. Tudi pri SIOL-u ima večina dinamični IP, za statičnega je treba zaprositi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close