Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Davčne kolobocije vlade AB

Davčne kolobocije vlade AB

jih prežvečim, plačam ..

ko bodo vsi v JS OBVEZNO (lahko na bone namesto plače v €) kupovali Mura obleke, PEKO čevlje, Twingo avtomobile, Gorenje hišne aparate … imeli + na TRR pri NLB, NKBM, ABanki , NE hodili na dopuste počitnice … izven SVN

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za bruhat zdej bodo pošteni, delavni ljudje placevali te visoke davke, da se bo lahko futrala levicarska elita in JS, ki ga je itak polovico prevec : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Socializem in zapiranje mej smo že odpravili. To ni rešitev.

ti in tvoje poreklo ste problem!! – ki ga je treba rešiti!!
btw: vlada AB je ultra “socializem” — vzrževanje pravic, pozicij iz “plana”, … ne pa uskladitve s prihodki proračuna in vzdrževanjem JS

ja, zadolžujemo se izven SVN … nimamo pa možnosti Juge, da bi z notranjo inflacijo usklajevali potrebe JS

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

btw: vlada AB je ultra “socializem” — vzrževanje pravic, pozicij iz “plana”, … ne pa uskladitve s prihodki proračuna in vzdrževanjem JS

ja, zadolžujemo se izven SVN … nimamo pa možnosti Juge, da bi z notranjo inflacijo usklajevali potrebe JS[/quote]

In zakaj npr. je moje POREKLO problem?

si lahko predstavljate:
angleško kraljico v Fiatu? Angelo Merkel v RR, (F) predsednika v Škodi?
SVN birokrata /JU uslužbenca v Twingu?
Odgovori: NE, NE, NE
NE

ožje področje: programska oprema za računalnike

Linux (brezplačen) – uporablja 1 (ena) inštitucija v SVN
Win & Office(plačljive licence) – vse ostale JS/JU + občine, (para)inštitucije

računovodko-finančno programlje:
SAOP, Datalab … + 300 ostalih SVN — v JS/JU + občine za njih ne vedo
SAP (tujina – plačljive licence): Banka Slovenije, DURS, … podjetja mestnih občin (guglej: SAP Slovenija reference)
Državne banke

NLB, NKMB, ABanka … a kdo ve kaj od SW uporabljajo, koliko to stane??
Začuda: plačilni promet poteka po SVN firmi: Halkom

licene na leto pa gredo v 100 milijonov €

TUKAJ je področje, kjer se spoštuje NAS in zapravlja NAŠ denar tujcem

Vzhičen sem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bolno!

Veliko resnice je v tem, žal!

Saj so ljudje kupovali samo domače izdelke od domačih firm, tudi uvožalo se ni kaj dosti in hodilo v tujino. In kje so končale tiste firme? Isto bi bilo danes. Koliko državnih pomoči je že pogoltal Peko in kaj so naredili iz tega? In potem naj jaz pri njih čevlje kupujem? In država naj kupuje programsko opremo samo od slovenskih legend in sklepa posle samo z domačimi koruptivnimi podjetji? Jasno, to je voda an mlin nekoga, ki je v tem poslu ins e mu kolca po časih, ko ni bilo konkurence. To ni forumula za stabilno gospodarstvo, to je formula za skorumpirano državo s kvazisamozadostnim gospodarstvom. To ni resno. Slovenija še v pridelavihrane ni samozadostna, kaj šele v čem drugem! Lahko pa se gremo vseslovenksi obvezni mrežni marketing, naredimo po vzoru Goldna MadeInSlovenia piramido in potem pijemo samo slovenski sok in radensko, si umivamo zobe s slovenkso zobno pasto, brišemo rit s Palomo itd. Pa da vidimo koliko ljudi se bo potem izselilo iz države s takšno gospodarsko jugonostalgijo.

blizu si žokal — še kakšno podrobnost prouči: npr, kam hodijo JU/JS na predstavitve, demonstracije, šolanja ☺ in kje so večje dnevnice …

Dream on!
Takole malo za smeh in v razmislek: Ogledal sem si vrednost mojega stanovanje in seveda še vrednost stanovanja mojega prvega soseda. Razlika 5kvadratnih metrov in 20,000€!
Po koliko je meter stanovanja v 40+ let stari kučuri?

Dream on!
Takole malo za smeh in v razmislek: Ogledal sem si vrednost mojega stanovanje in seveda še vrednost stanovanja mojega prvega soseda. Razlika 5kvadratnih metrov in 20,000€!
Po koliko je meter stanovanja v 40+ let stari kučuri?[/quote]
pravo vprašanje je: koliko je stala cenitev!! vajinih stanovanj, da je nastal drek ☺
in, kdo je podpisan pod državne akte, modele cenitev …

he he he .. če DeSUS ne podpre Nepremičninskega zakona
bo moral pa požreti zmanjšanje penzionov za 1/5 … toliko se namreč penzije pokrivajo iz drugih davkov ne pa iz prispevkov od plač za penzije

tale vlada se pogreza že preko nosu v svoj zos

Dream on!

Meni to sploh ni čudno…

A veš, ko sta se skregala dohtar in cigo… Bila sta pa soseda in imela sta enaki hiši.
Pa trdi cigo, da je njegova hiša več vredna kot dohtarjeva.
Dohtar se razburi, iz ust se mu že peni.
Pa mu cigo reče: … ker ima moja hiša za soseda dohtarja, tvoja pa cigana :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dream on!

Meni to sploh ni čudno…

A veš, ko sta se skregala dohtar in cigo… Bila sta pa soseda in imela sta enaki hiši.
Pa mu cigo reče: … ker ima moja hiša za soseda dohtarja, tvoja pa cigana :))[/quote]
Moj sosed je “busanc”, a je pol kej drgač???☺☺☺☺

ja, zadolžujemo se izven SVN … nimamo pa možnosti Juge, da bi z notranjo inflacijo usklajevali potrebe JS[/quote]

In zakaj npr. je moje POREKLO problem?[/quote]
ni zakaj ampak v čem

v temle:
deluješ natanko tako, kot UDBA_ški in farške špecarji/ke
narediš nek lep zapis poln pod.je.ba.vanja … in potem odgovore špecaš svojemu “uperju”
vedi: takšne obeh strani smo nasajali s tem, da smo jim podtikali sranja njihovid idolov … ki so jih špecali in ob tem pogoreli

Meni to sploh ni čudno…

Pa mu cigo reče: … ker ima moja hiša za soseda dohtarja, tvoja pa cigana :))[/quote]
Moj sosed je “busanc”, a je pol kej drgač???☺☺☺☺[/quote]Jaooo pa kdo si potem ti, da je tolikšna razlika?

ko se deSUS že tako postavlja na zadnje tace, da bogi penzionisti ne bodo zmogli davka na nepremičnine

naj spotoma predlagajo še, da se stranki DeSUS daje samo 1/3 iz proračuna, prav tako pa naj njihovi poslanci, ministri, sekretarji, direktorji … dobijo samo 1/2 plače

bodo svoje velilce zelo razbremenili

Odlicna ideja a dvomim da bi se kahel strinjal. Bi ga bila pa takoj za tem polna usta o socialni pravicnosti prav tako kot Bratuskovi nji gre pa itak sam to po glavi : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

[/quote]Jaooo pa kdo si potem ti, da je tolikšna razlika?[/quote]
Jaz sem tisti, ki ima 5metrov in 20,000€ večje stanovanje.

Vlada ABočitno manjše prilive v proračun jemlje kot pozitivno politiko ☺

evo, jez ji brezplačno popravim formule excelu

Jaz sem tisti, ki ima 5metrov in 20,000€ večje stanovanje.[/quote]Ha,ha,ha…. po Margotinem ključu nekaj ciganskega torej…… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem tisti, ki ima 5metrov in 20,000€ večje stanovanje.[/quote]Ha,ha,ha…. po Margotinem ključu nekaj ciganskega torej…… :)))[/quote]
Počasi se mi odpirajo oči!! ☺☺☺☺

Ha,ha,ha…. po Margotinem ključu nekaj ciganskega torej…… :)))[/quote]
Počasi se mi odpirajo oči!! ☺☺☺☺[/quote]

Cigo Moralles :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close