Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darwin, Robi.. razmišljam

Darwin, Robi.. razmišljam

Ta dr. Franc z. dokazuje obstoj “stvari” v Pfizer cepivu, čemu potem potreba po poživitvenih odmerkih, če se “stvar” v nas razvija in množi tako ali tako? Kaj meniš? Verjetno tudi sami niso bili povsem prepričani, kaj nam kuhajo? Če razlagate, gre za genocid… Potem bi naj vedeli? Kaj menita? Zakaj moramo po tretji, četrti, peti odmerek, ko pa se množi samo od sebe in hitri raste?

Je še komu koža tesna, ko je to videl? Jaz sem cepljena dvakrat s Pfizerjem. Se mi zdi, da me zdaj vse peče in srbi. Zmešalo se mi bo od vseh teorij in pri 43 še res ne želim umreti, zato sem se cepila.

Odgovor na objavo uporabnika
Hijena254, 22.10.2021 ob 14:03

Ta dr. Franc z. dokazuje obstoj “stvari” v Pfizer cepivu, čemu potem potreba po poživitvenih odmerkih, če se “stvar” v nas razvija in množi tako ali tako? Kaj meniš? Verjetno tudi sami niso bili povsem prepričani, kaj nam kuhajo? Če razlagate, gre za genocid… Potem bi naj vedeli? Kaj menita? Zakaj moramo po tretji, četrti, peti odmerek, ko pa se množi samo od sebe in hitri raste?

Lubi bog, tale dr. pa je od sile, dosegel je da se RNA množi in razvija!

Bomba končno, vse bolezni bodo preteklost, res genij večji kot vsi do sedaj. Prelomen trenutek za človeštvo vam rečem.

Oprosti Haložanka, jaz sem bolj tumaste vrste. Mi prosim razložiš svoj komentar bolj podrobno in po “domače”? Res bi bila vesela, če kdo, ki se kaj spozna nato, obrazloži svoj vidik, da se malo umirim. Hvala lepa.

Hijena254, 22.10.2021 ob 14:07

Je še komu koža tesna, ko je to videl? Jaz sem cepljena dvakrat s Pfizerjem. Se mi zdi, da me zdaj vse peče in srbi. Zmešalo se mi bo od vseh teorij in pri 43 še res ne želim umreti, zato sem se cepila.

V tebi raste žival narejena na nanotehnologiji, tako kot se dela računalniške procesorje recimo. Po domače povedano.

Pa daj no. Bruhala bom zdajle, vi ti resno?

Hijena254, 22.10.2021 ob 14:29

Oprosti Haložanka, jaz sem bolj tumaste vrste. Mi prosim razložiš svoj komentar bolj podrobno in po “domače”? Res bi bila vesela, če kdo, ki se kaj spozna nato, obrazloži svoj vidik, da se malo umirim. Hvala lepa.

OK osnovnošolska biologija, ampak naj ti bo. Ko bo človeštvo razvozlalo kako vplivati na gen. zapise v celicah, bodo vse bolezni izkoreninjene, saj bo možno vplivati na nastanek celic in človek bo postal ne le zdrav, pač pa nesmrten.

Razumeš?

Če že razmišljaš, potem tudi razmišljaj.

Ker se gre za eksperimentalni zvarek, določen del dobi placebo. Še posebej na začetku vbrizgavanja tega strupa, je bilo več placeba, da ni prehitro prišlo do panike zaradi mrtvih in stranskih učinkov.

Kar pomeni, večkrat greš po strupeno dozo, več je možnosti, da prejmeš pravi strup in ne le placeba.

Tako se počasi izvaja depopulacija.

Takole je lažje. Pa vseeno me je strah, ali bom postala zombi. Glava me boli.

Robi650, 22.10.2021 ob 14:47

Če že razmišljaš, potem tudi razmišljaj.

Ker se gre za eksperimentalni zvarek, določen del dobi placebo. Še posebej na začetku vbrizgavanja tega strupa, je bilo več placeba, da ni prehitro prišlo do panike zaradi mrtvih in stranskih učinkov.

Kar pomeni, večkrat greš po strupeno dozo, več je možnosti, da prejmeš pravi strup in ne le placeba.

Tako se počasi izvaja depopulacija.

V posnetku omenja aktivacijo bitja in zaporedje cepljenja. Bi s poživitvenimi odmerki potem ta stvar dobila hrano? Navodila? Matrica res. Bruh.

Miško nevedni, zvarek je prevretek. Vsaj to bi lahko vedel, da ne vekrorsko, ne mRNA cepivo ne more biti zvarek, ker ni skuhano.

Torej najprej osnove, potem pa naprej raziskuj in se uči, kemija za 7.r OŠ je začetek.

Če nekoga nekaj dni boli roka po cepljenju, rečejo, da je prišlo do reakcije. To je povsem normalen pojav po zastrupitvi.

Dvakrat sem cepljena. Zdaj mi je pa rep zrasel. Kaj naj storim ?

HALOŽANKA, 22.10.2021 ob 14:43

OK osnovnošolska biologija, ampak naj ti bo. Ko bo človeštvo razvozlalo kako vplivati na gen. zapise v celicah, bodo vse bolezni izkoreninjene, saj bo možno vplivati na nastanek celic in človek bo postal ne le zdrav, pač pa nesmrten.

Razumeš?

Tebi priporočam poslušanje kakega predavanja prof. Dr Tomislava Terzina molekuralnega biologa in genetičarja pa boš malo na preprost način slišalo, kaj se že počne v genetiki in zakaj ni tako, kot ti misliš.

Lahko se že manipulira z genetiko je pa daleč od tega, da bi vse gene imeli našturdirane in vse že vedeli, kot si ti predstavljaš.

Pa začnite že enkrat sami preverjati kake znanstvene objave, ki so javne kaj je možno in kaj ne, ne pa da napadate ljudi non sttop preverite pa nič ker se vam ne da odtipkat stavek v iskalnik.

Verjemete, da lahko mesenger rRNA prenese podatke in telo sprejme nabijate pa da se ne da vtikati v gene še. Svašta prov svašta

Kako je fino biti poskusna podgana…

https://www.facebook.com/ivsincic/videos/328195775638074

https://www.globalresearch.ca/27247-deaths-2563768-injuries-following-covid-shots-in-european-database-taiwan-records-more-deaths-from-vaccine-than-virus/5758773?fbclid=IwAR0JYylmOfsspmAeaALr7Hg8qHve7A-vkEfPErVWYp1seX66yOYpHECp6h8

Robi917, 22.10.2021 ob 17:45

Kako je fino biti poskusna podgana…

https://www.facebook.com/ivsincic/videos/328195775638074

Tako je. Vse je v tem verjel verjel za drek prijel.

darwindarko, 22.10.2021 ob 17:23

Tebi priporočam poslušanje kakega predavanja prof. Dr Tomislava Terzina molekuralnega biologa in genetičarja pa boš malo na preprost način slišalo, kaj se že počne v genetiki in zakaj ni tako, kot ti misliš.

Lahko se že manipulira z genetiko je pa daleč od tega, da bi vse gene imeli našturdirane in vse že vedeli, kot si ti predstavljaš.

Pa začnite že enkrat sami preverjati kake znanstvene objave, ki so javne kaj je možno in kaj ne, ne pa da napadate ljudi non sttop preverite pa nič ker se vam ne da odtipkat stavek v iskalnik.

Halozanka je biokemik in mag. farmacije, ti pa si kaj?

butec, 22.10.2021 ob 18:49

Halozanka je biokemik in mag. farmacije, ti pa si kaj?

Tudi če ti povem ne boš vedelo saj praviš da si butec

Wtf? Pa ti ves da jemo gensko predelano zelenjavo in sadjem???!!!!! Verjetno nisi nikoli kupila sadike ali semena ? Predlagam ti, da se updejtas malo!

Blednica, 22.10.2021 ob 18:57

Wtf? Pa ti ves da jemo gensko predelano zelenjavo in sadjem???!!!!! Verjetno nisi nikoli kupila sadike ali semena ? Predlagam ti, da se updejtas malo!

Kažejo se dejansko kot plačanci, da bi poneumljali in zavajali ljudi. SE PRAVI ČISTI GNUS

Pa saj gre v to smer, da bodo zdravila personalizirana, vsaj nam tako predavajo.

Par let, pa smo tam. Čeprav ne vem kako bo s ceno teh stvari, bo samo za bogate, ali bo tudi revežem kaj padlo

Torej smo] že nesmrtni, to namreč verjamete bukslji zmešani.

Prfočkan, 22.10.2021 ob 19:36

Torej smo] že nesmrtni, to namreč verjamete bukslji zmešani.

Nesmrtni ne, ampak enim se bo dalo pomagat da bodo še bolj zdravi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close