Darovanje semena
Pozdravljeni, sem ženska stara 27 let z ogromno željo po otroku. Seznanjena sem z postopki za zanositev v tujini, vendar bi se temu rada izognila, predvsem zaradi stresa in možnosti neuspeha zaradi tega. Poskusila bi z opcijo darovanja tukaj, torej da bi nekdo bil tako dober da bi daroval nekaj svoje tekočine 🙂 Absolutno bi sem prej podpisali potrebni dokumenti. Kakšno je vaše mnenje glede tega? Ali je kateri že uspelo na tak način ? Pa prosim brez neumesnih komentarjev. Tukaj se ne gre za darovanje preko seksa, itd,.. Tako da se zadržite. Hvala in lep pozdrav 🙂
elyy699, 03.02.2022 ob 15:49
Pozdravljeni, sem ženska stara 27 let z ogromno željo po otroku. Seznanjena sem z postopki za zanositev v tujini, vendar bi se temu rada izognila, predvsem zaradi stresa in možnosti neuspeha zaradi tega. Poskusila bi z opcijo darovanja tukaj, torej da bi nekdo bil tako dober da bi daroval nekaj svoje tekočine 🙂 Absolutno bi sem prej podpisali potrebni dokumenti. Kakšno je vaše mnenje glede tega? Ali je kateri že uspelo na tak način ? Pa prosim brez neumesnih komentarjev. Tukaj se ne gre za darovanje preko seksa, itd,.. Tako da se zadržite. Hvala in lep pozdrav 🙂
pa še to: ena moja nekdaj prijateljica je pred mnogimi leti izdelala pravi strateški načrt – iskala nalrtno, da mora bit darovalec intelektualec in obvezno iz vrst zdravnikov, tujina ne Slovenija. In se je dobivala s potencialnimi po hotelih po španskih in francoskih letališčih, okoli italijanskih jezer, ipd.. – nazadnje jo je oplodil španski poročeni dohter. Pade v tvoj žakelj nekako.
Kakšne papirje bi prej uredila? Pri nas to področje ni urejeno, niti ni legalna oploditev samske ženske? Torej kako točno si imela namen to speljat? Z brizgo? 🙂 Kdo je tako neumen da bi na to padel? Mislim lahko ne vem kaj podpišeta, ti imaš (in otrok ko odraste) še vedno pravico do preživnine in ga lahko tožiš.
In po kakšni logiki je manj stresna nelegalna oploditev v sloveniji, z nekimi fejk papirji, z nekom o katerem ne veš nič in ni zdravniško pregledan? To je manj stresno kot it na dopust na dansko recimo, izbrati preverjeno in testirano spermo in pustiti zdravnikom da opravijo svoje delo? Si kdaj pomislila da je možnost da človek ki bo daroval sploh ni ploden? Ali pa omejeno ploden? Ali pa da ima kakšno prenosljivo bolezen? In ti si boš to vbrizgavala in …. mislim to ni stresno? Vse kar boš dobila bodo samo obupanci, ki so pripravljeni za to da ga namočijo (ja to si bodo predstavljali) narediti. Hočeš res take gene za otroka? Se ti ne zdi da kot bodoča mati rabiš sprejemati odločitve v njegovo dobro? Ena najpomembnejših odločitev pri otroku je ravno to koga mu izbereš za očeta. Samo moje mnenje.
Forum je zaprt za komentiranje.