Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darmun, ozemljitev, resno vprašanje, pomoč?

Darmun, ozemljitev, resno vprašanje, pomoč?

Da bi šel bos ven stat mi nekako ne mika preveč. Kaj pa če iz električnega štekarja povežem samo zemljo na kabel in s krokodilčkpm prpnem na prst na nogi? Bi to enako zjebalo proste radikale, nevrončki gor dol pa to? Me bo nehal vrat bolet?

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 04.08.2025 ob 08:44

Da bi šel bos ven stat mi nekako ne mika preveč. Kaj pa če iz električnega štekarja povežem samo zemljo na kabel in s krokodilčkpm prpnem na prst na nogi? Bi to enako zjebalo proste radikale, nevrončki gor dol pa to? Me bo nehal vrat bolet?

Z-zdravje je v zemlji, to so minerrrrali! Te vsrkajo najbolj t-t-travniške rastline in jim do-dodajo svoje specifične esence. Z tem te bom pozdravila.

F-freda

Potrebno je stopiti v kravjek. Ta je najboljši prevodnik med zemljo in tvojo anus čakro. Te skrivnosti vam Darmun noče razkriti.

Če bom potem tako “razsvetljen” kot on, potem se kravjeka raje izognem.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni potrebno, 04.08.2025 ob 19:09

Če bom potem tako “razsvetljen” kot on, potem se kravjeka raje izognem.

Ti nisi sposobno prenesti razsvetljenosti, kot jo ima on, ker ti telo ni adaptirano za kaj takega.

Če bi ti njegovo razsvetljenost dobilo bi ti curo razneslo od vzburjenja, pljunek bi ti bil med ne pa slina, ženske bi padale v trans ob pogledu nate, ti ponujale denar in mednožno tamalo na vsakem koraku, lasje bi ti stali pokonci in vso statiko in elektriko pobrali iz okoliških elektraren, da bi zdravstveni domovi delovali na generatorje, indijski ocean bi se stekel v jadransko morje, triglav gora bi stopila do tebe in se ti priklonila, ptice bi ti letale nad glavo in te pokakale z vsemi iztrebki kar jih imajo, da te počastijo, sonce bi zasvetilo, kot še nikoli in vse tipe okrog tebe požgalo, da ti moškost edino bi ostalo, potem pa bi te miška spotaknila in te vtopila v luži, ker nisi sposobno prenest tujega razsvetljenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close