Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DARKO,brez crke A

DARKO,brez crke A

bi bil DRKO…

Jst tud poznam en par Darkotov, pa mislim, da niso nič Drkoti. Kaj si sploh hotu povedat, Janez, ki pride šele 21 na vrsto?

bejba,ti se pa res ne spoznas na stose! nic slabega ni v tem,malo heca,ker ste vsi po vrst sami zamorjenezi kle gor!!! vkljucno s tabo! sram te bilo!!!dej no,lepo te prosim,dej malo humorja v sebe!!! lep dan ti zelim 🙂

Kaj pa, če je tistih 21 v dolžino? Janez kje se mi skrivaš?

jaz bi 21

evo janeza 🙂 bravo milka,saj nekdo,ki je malo za stose,a ne! kako si kej? vse v redu,si bila vceraj kje zunaj?

beba 🙂 a bi? kaj pa mozek tvoj?

Janez z 21 je “the best” 🙂
Ne zunaj, kar notri……

milka,a ves da imam jaz najraje cokolado milko!!! tako dobra 🙂
nic nisi bila zunaj? samo notri. kako pa to,da nisi sla nic zurerat? premlada,prestara?

Stara ravno prav za žurke. Če je le kdo ZA 🙂

A te je zabolelo to, da prideš šele 21 na vrsto??! Če kdo rabi malo humorja, potem si to ti! Al si mogoče ti, Janez 21, Darko, ki je ostal brez črke a?
Ne seri, jst se samo zajebavam, sej drugač bi nam blo tko preveč dolgčas. Se je pa treba znat včasih pohecat tud na svoj račun, ne?

Stari, če pa ti veš kaj je humor!?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

🙂 ti ne ves kako rad imam stose! in ja,si prva uganila,da sem res in pravi darko!!! pa kaj naj naredim?! tudi sam se salim na svoj racun,kako naj pa bo! drugace pa malo zajebancije pase kle gor!!! ker so res vsi po vrsti takoooo resni,sej vidis,ne…
drugace pa,kako je kej? kako je bilo za vikend?

zakaj pa ne gres vn,sej tam najdes koga,ki je ZA!!! no,kakor hoces…

MRKOOOOOOOOO se je uglasil,ha ha ha ha!!! stari,verjemi da vem!!! sam sem resnicni darko,pa kaj pol? kaj naj naredim? a si nej grem ime spremenit,al kva? kaj pa ti? ves zamorjen in resen,al kaj?

za kaj se pa gre tle pri vas??….

Mislim,da jim primankuje humorja 🙂 Jaz se strinjam,ljudje se moramo smejati ves cas…

No, pa smo še enga razkrinkal!!!
A si ti pol večkrat brez A-ja? Veš, jst poznam bolj štajerske Darkote in za njih vem, da niso drkoti. Ti si pa mende iz okolice Lj al pa tam blizu, ker si nekje kva napisal!
Kaj si kaj ti počel čez vikend? Jst sm delala.

Nisem zamorjen, imam pač očitno drugač smisel za humor. Vsaka bedarija mi pa res ni smešna. Pa daj no, eno črko si ven iz besede vzel in jo nato prebral in to ti je smešno!? Saj smeh je zdrav, ampak tole se meni zdi bolano.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Haloooooo, A spet kakšno zamero kuhaš?

Marko,zakaj pa je bolano? A ne vidis,da fant zivi v smehu? Naj ima veselje,prepusti mu to.
Drugace pa,ce mene vprasas,bi res bilo lahko kaj drugega,ampak sej se tudi sam dela norca iz sebe,ce je priznal,da je Darko.

hej,nobene zamere 🙂 le zakaj?! nic pametnega nisem delal cez vikend,bi pa rad sel spet malo na morje…tko je blo fino letos! a ti si bla kje? si se imela lepo,si uzivala? 🙂

oprosti marko,nic takega nisem mislil s tem 🙂 samo malo za salo! sej vem,da imamo pac vsi svoj smisel za humor,ampak s tem se posalim tudi na svoj racun,ne samo na tvojega 🙂 brez zamere,ok 🙂

Jst delam ko nora celo poletje. Ni časa za dopust! Sem se pa kljub temu imela noro dobro!

Bejba,kje si pa bila na dopustu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close