Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darko je že na Čveku 123

Darko je že na Čveku 123

Hitro se je prilagodil.

jah, kj čmo

Darko je na čvek 123 od leta 2021 vi butli trolski

Tip je težki duševni bolnik in še umsko zaostal povrh.

Tip ima skoraj vedno prav.

Vi pa trošite vaša leta tudi na osebne napade nanj, namesto, da bi enkrat za spremembo pogledali vase…

Psihiater dr. Torre se je v knjigi vprašal: Ali je življenje pred smetjo…

Moje mnenje: Za 90% Slovencev življenja pred smrtjo NI!

Kuča/poso, izdelava in vzgoja otrok, ničvredna poraba lastnega lajfa v ničvrednih, slabo plačanih službah, enkrat letno 10 dni dopusta, enkrat letno (če sploh) pa 7…

Za hlapce rojeni, v hlapce (in internetne “kritike”) vzgojeni…

ne bo dolgo, ko bodo še ta čvek ukinili. ?

a zato je danes tukaj taki mir 

v Nemčiji ga je polizei uhapsila

.https://youtu.be/1G03i465eVE

poglejte kako ga na čvek123 že sledijo isti troli – trol viharc in drugi od tu iz mona in ga že napadajo ko je odprl teme

psihopat mu prav sledi po vsem internetu in ga skuša blatiti, kot bi bil pačan za blatenje

neverjetno

si predstavljate kaj mora Darko doživljat ko piše kaj je res pa ga ves čas napadajo za to eni in isti pa se jim nič ne zgodi?

Odgovor na objavo uporabnika
fani330, 28.09.2025 ob 23:15

poglejte kako ga na čvek123 že sledijo isti troli – trol viharc in drugi od tu iz mona in ga že napadajo ko je odprl teme

psihopat mu prav sledi po vsem internetu in ga skuša blatiti, kot bi bil pačan za blatenje

neverjetno

si predstavljate kaj mora Darko doživljat ko piše kaj je res pa ga ves čas napadajo za to eni in isti pa se jim nič ne zgodi?

Ti imaš psihoze. Če je tip šel na tist forum, jim seveda ne bo prav, ker ne spoštuje nikogar in nabija svoje bolne blodnje sam s sabo, da zasmeti cel forum. Gre za težkega bolnika, shizofrenika in narcisa.

Anonimno 7273, 28.09.2025 ob 23:20

Ti imaš psihoze. Če je tip šel na tist forum, jim seveda ne bo prav, ker ne spoštuje nikogar in nabija svoje bolne blodnje sam s sabo, da zasmeti cel forum. Gre za težkega bolnika, shizofrenika in narcisa.

Modrivrag ti si težki idiot norec

fani330, 28.09.2025 ob 23:22

Modrivrag ti si težki idiot norec

Seveda. Zate obstaja le modri vrag na forumu. Bolno si.

Čvek 123 bodo na hitro sesul. Potem bo pa res mir.

Anonimno 1816, 28.09.2025 ob 23:23

Seveda. Zate obstaja le modri vrag na forumu. Bolno si.

Daj povej svoje ime in priimek da te pridemo obiskat!

fani330, 28.09.2025 ob 23:27

Daj povej svoje ime in priimek da te pridemo obiskat!

Sem Fani 331. Res si bolno.

Najboljši je bil na monu. Zelo dobro zna orisati zblojeno ničvredno roparsko državno združbo.  ZANIMIVO JE TO KAKO VAM JE LAHKO  EN NEDOLŽEN IN RESNICOLJUBEN TIP LAHKO TAKO  NEVAREN. NE DA SE RAZUMETI ZAKAJ GA TAKO SLEDITE. NO JAZ LAHKO KOT REDKA IZJEMA. JASNO MI JE ZAKAJ   TO DELATE ČRNI. IMA BEL STIL   PISANJA, TO JE PISANJE, KI SE OPRIME ČLOVEŠKEGA SRCA.  TO JE TISTO, KAR  VAM  PARA ŽIVCE, ČLOVEKA MORATE UNIČITI, KER TO STE.  UNIČEVALCI ČLOVEŠKIH ŽIVLJENJ.

Lepo, 29.09.2025 ob 02:41

Najboljši je bil na monu. Zelo dobro zna orisati zblojeno ničvredno roparsko državno združbo.  ZANIMIVO JE TO KAKO VAM JE LAHKO  EN NEDOLŽEN IN RESNICOLJUBEN TIP LAHKO TAKO  NEVAREN. NE DA SE RAZUMETI ZAKAJ GA TAKO SLEDITE. NO JAZ LAHKO KOT REDKA IZJEMA. JASNO MI JE ZAKAJ   TO DELATE ČRNI. IMA BEL STIL   PISANJA, TO JE PISANJE, KI SE OPRIME ČLOVEŠKEGA SRCA.  TO JE TISTO, KAR  VAM  PARA ŽIVCE, ČLOVEKA MORATE UNIČITI, KER TO STE.  UNIČEVALCI ČLOVEŠKIH ŽIVLJENJ.

Kaj pa kričiš ob 3 zjutraj na forumu. Si poblesavilo? Zbudilo si me.

Ti si bolan!

Pejd se zdravit!

Psihotična tresavica, 29.09.2025 ob 02:46

Ti si bolan!

Pejd se zdravit!

⬆️ Velja za bolnika Darkota.

Star dec, 28.09.2025 ob 23:02

Tip ima skoraj vedno prav.

Vi pa trošite vaša leta tudi na osebne napade nanj, namesto, da bi enkrat za spremembo pogledali vase…

Psihiater dr. Torre se je v knjigi vprašal: Ali je življenje pred smetjo…

Moje mnenje: Za 90% Slovencev življenja pred smrtjo NI!

Kuča/poso, izdelava in vzgoja otrok, ničvredna poraba lastnega lajfa v ničvrednih, slabo plačanih službah, enkrat letno 10 dni dopusta, enkrat letno (če sploh) pa 7…

Za hlapce rojeni, v hlapce (in internetne “kritike”) vzgojeni…

Podpis

Vsi tisti,ki blatite Darkota ste pokazali svojo gnilo dušo.Da vas ni sram.

Če bi Slovenija imala 10.000 Darkotov, pa 500.000 državljanov z jajci, od katerih bi jih nekega dne 300.000 prišlo na ljubljanske trge in “jih” nagnalo za vse večne čase…

… bi bilo za Slovenijo še nekaj upanja.

Tako pa upanja ni več. Preplavili so nas ići, srbska, ruska in ukrajinska mafija, ter Pakistanci, Afganistanci, ter Indijci, ki so pripravljeni za usrano slovensko državljanstvo, ali celo samo za dovoljenje za bivanje in delo poslušati “gospodarje”, kot najbolj brezpravni sužnji.

Slovenija, nasvidenje po 77-ih letih.

Dovolj je “sprememb”. ki so praktično vse namenjene SESUVANJU prijetne dežele s hribi, jezeri in morjem, države, ki je dala čez v zgodovini marsikaj težkega, tragičnega.

Tudi psihiatručna bolnica je že tam odprla vsaj 3 teme.

jaz ves čas trdim, da je MILAN- MODRI VRAG grozen človek, prostak, primitivec, nagravžno bitje, pijandura polna kislega cvička, ki se mu po kislem vzdiguje- ogabnež, goljuf države, ki nateguje invalidsko komisijo in dobiva invalidnino, v vinogradu pa lahko dela v tisti strmini, to ne moreš verjeti- jaz osebno bom vložil na invalidsko komisijo pritožbo, ker gre seveda vse iz našega žepa, takega prasca od človeka je treba res jebat u glavo in to bom tudi naredil, škoda da ne bom mogel tega več objaviti tukaj- aja, bom pa na ČVEKU

Je brezposelnez, ki ga hrani drzava, ki po njegovem sploh ne obstaja.

Ko ima manicno fazo, pise traktate, vedno eno in isto. Resitev pa nikoli ne ponudi.

Na koga me ze spominja? Aja, na nekatere nase politike tipa mesecnik in izsolani trgovec.

Vsi, ki ga podpirate in placujete, da ni lacen in je na toplem, kaksna je njegova dodana vrednost? Ali ste zaradi njegovega nakladanja kaj na boljsem ???????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close