Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Darilo

Darilo

Pozdravljeni,
ker ste pomagali verjetno ze veliko ljudem pri raznih problemih bi tudi jest vas prosil ce bi mi mogoce lahko svetovali pri nakupu enega darila.

Rad bi kupil punci, s katero sva skupaj eno leto, za 20. rojstni dan eno darilo pa ne vem kaj naj ji, ker npr kakih zapsetnic, uhanov, verizic ma kar nekaj pa jih nic kaj ne nosi, tako da kaj takega ji nebi.

In ker nimam nic kaj prevec idej oz sem brez idej se obracam na vas, da bi mi pomagali s kakimi predlogi, katerih vem da ste jih sigurno polni.

No pomislil sem, da bi ji kupil kako spodnje perilo al pa kaj takega, ne vem no.

Kaj kaj mislite, prosim pomagajte, vsak predlog je dobrodosel.

Lp Janez

Pa prosil bi se za kak lep verz, ce ga ma kdo.

Predvsem bi rad mel kakega za prvo obletnico, drugace pa vsaj za rojstni dan kakega lepega, ce ga veste.

Lp Janez

kupi ji vibrator…ali stimulator g-tocke v katerem bosta”oba” uzivala v predigri… Verzov je pa prevec klikni na iskalniku verzi

Vprašanje postavi rajše na ženskem čveku, boš dobil pametnejše odgovore.
Lahko jo povabiš na večerjo, parfum ji kupi samo takšenga, ki ga uporablja, sicer je škoda denarja. Če pa ji hočeš kupiti kakšno malenkost ji kupi kakšen glos (z bleščicami), lahko ji kupiš kakšno majčko, sicer pa jo poslušaj, kaj si želi. Ljudje vedno povemo kaj si želimo takole med vrsticami.
Velik osreče pri nakupu!

Ljudje prihajajo in odhajajo. Prijatelji ostanejo. Luči se prižigajo in utrinjajo. A luč v prijateljevem srcu za prijatelja gori VEČNO

Hočeš dalj in dalj, stremeti? Kar je dobro, tu dobiš; srečo moraš le ujeti, zmeraj blizu nje živiš.” (GOETHE)

Življenjska sreča se ne meri s številom vdihov, ki smo jih naredili, temveč s trenutki, ki so nam dih vzeli! Naj vam sreča čim večkrat vzame dih!”

Življenje je v resnici zelo preprosto. Kar dajemo od sebe, se nam vrne.
(Louise L. Hay)

Posedovanje materialnega bogastva brez notranjega miru je tako, kot bi umirali od žeje, medtem ko se kopate v jezeru.
(Paramahansa Yogananda)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close