Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Darilo za valentinovo

Darilo za valentinovo

Kaj boste podarili svojemu partnerju za valentinovo?

Tajsko masažo.

NIč. Ne praznujeva, jaz bi kako malenkost…čokolado npr, a je on proti, zato pač ne praznujeva. Tudi obletnic ne.

po moje da dojenčka, glede na termin. če bo darilo dobil kak dna prej ali pozneje ne bo nič jezen, jaz pa tudi ne. raje prej!!!!

Karto za smučarijo, pico in ta velk pir, ker bo glih za valentinovo. Običajno častim ta mal pir.

A je valentinovo kakšen nov praznik,od kdaj in kdaj???

Nič, ker nama valentinovo kot nek poseben dan ne pomeni čisto popolnoma nič.

Liter viskija … da bom bla lepša :)))

Midva praznujeva minimalno. Sem pa videla, da loterija prodaja ene take lepe srečke, tako, da od mene letos dobi srečko za srečo in ljubezen.

tiste želejaste bonbone oblite s čokolado, pakirani so mislim da štirje v takem plastičnem srčku. to lubiju, sebi pa rožo 🙂

kakšne čoko srčke ali kaj podobnega, on pa mene vsako leto pelje na kakšno večerjo ali izlet ali kaj podobnega, lani celo za vikend na morje, letos bomo pa še vidli 🙂

Ojla vsem. Res, da je Valentinovo skomercislizirano, ampak vsak od partnerjev si želi neke male pozornosti. Vsi vemo, da je treba odnos, zakon, prijateljstvo nonstop negovati. Ni treba, da samo v materialu. Moje mnenje je, da, če partner ne želi praznovati obletnic, mu ne pomenite dovolj, da bi vas razvajal/a.

Čim več obletnic vsem, ki se imamo/jo radi:)

NEKAJ IDEJ ….. :)))

Jaz sem svoji predlagal tole, bila je navdušena, se vidimo!

http://www.podezelje.com/dogodki/15-tradicionalni-valentinov-pohod/152/

Zdaj mi pa povejte, kdo je pred 15 leti kaj dobil od partnerja za VALENTINOVO.

Valentinovo je pač spet ena komercialna ameriška bedarija, ki jo naš butast folk z veseljem proslavlja.

kdo? vsi ki jih poznam, starši, tete, strici, še sama sem za valentinovo ko sem bila še zelo mala sem od kakega prjatla, strica, bratranca dobila kak čoko srček ali kaj podobnega. tako da nas je kar dosti. če ti je pa škoda kupit ene čoko srčke za 1€ je pa res groza

aja ponavadi so se nad tem pritoževali tisti, ki niso imeli komu kaj za podariti na VALENTINOVO ali pa so imeli svoje partnerje tko neumne, da jim je bilo vseeno za njih

Se moram pohvaliti 🙂

sem pravkar dobila….. tako lep srček Baci 🙂

Vsem želim lepo Valentinovo… in radi se imejte. 🙂

Kdaj je Valentinovo?

2012 🙂

tud bo valentin

ja kdaj, ja učeri je blo a ne :)) pa drugo leto bo spet in tako naprej :))

In, si ga dobila?

In, si ga dobila?[/quote]

kaj če sem dobila? dobila sem marsikaj, nevem pa kaj ti misliš

A ni dobr da samski nimamo teh skrbi 😉
Koliko moskih si bo zaradi napake (napacnega naupa ali celo skleroze) zagrenilo zivljenje 🙂

To je problem takšnih zamorjenih moških kot si ti.
Povej že enkrat nekaj pametnega!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close