Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek darilo za poroko

darilo za poroko

Povabljena sva na poroko,pa sem brez ideje kaj kupiti,ni žlahta ampak prijatelj od mojega,stara sta 24 in 31,to ne bo neka full velika poroka ampak nas bo kakšnih 30.Prosim povejte kaj naj kupiva?

nina šurbek fošnarič

Najbolj so veseli denarja. Pa ne podari ga tako v kuverti. Zavij ga prisrčno s kakšno malo malenkostjo, da se ravno ne bo videlo, da je zraven tudi denar.
Več idej pa dobiš na temi Poroka.

Meni je bilo pa full všečl, ko sem bila pri prijatelju na poroki, želela sta denar in vsi smo ga dali v kuverti ena pa je naredila šopek in vmes dala same tisočke, full je bilo dobro. Šopek z denarja.

Res je, da je denar zmeraj nabolj zaželjen, ampak meni ta ideja ni všeč in ne počutim se v redu, če mi ga kdo, ki ga ne poznam preveč dobro, podari.. Samo moje mnenje…

Čeprav je denar najboljše darilo, saj ga lahko mladoporočenca porabita za tisto kar želita, pa to meni ni preveč všeč.
Sama bi raje dobila kako darilo oz. ni slabo, če paru kupiš kako “cenejšo” pozornost in jima zraven dodaš še nekaj dinarčkov posebaj…

Kaj pa vem odvisno koliko ima par denarja. Če je malo je dobrodošlo, mogoče je sicer res lepše še kakšno malenkost vendar iz izkušenj vem, da na koncu mladoporočenci niti ne vedo od koga je bilo darilo. Grdo ampak resnično!

Po mojem bosta zagotovo najbolj vesela ce jima kupis MERCEDES CL65 amg.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close