DARILO ZA NAJSTNICO
S spominskimi darili ustvarjamo sami sebi spomin in ne mislimo na obdarovanca, razen če res vemo za kakšno njegovo posebno željo.
Če dekle ne mara nakita, zakaj jo z nakitom siliti, zakaj ji vsiljevati parfum, ki ji ne diši, zakaj ji kupiti majčko, ko pa ji nikamor ne paše, ….!?
Jaz osebno sem za 18. roj. dan dobila od vseh denar. Še danes, po 21-tih letih se s hvaležnostjo spomnim vseh, ki so mi omogočili, da sva si fantom (zdajšnim možem) privoščila na morju večerjo ob svečah, igranje tenisa in najem čolna za 1 uro. To so bile res sanjske počitnice, kajti kasneje nikoli ni bilo denarja za kaj takega, saj sva se kmalu poročila, imela otroke, kredite, ….
Od takih spominov se da živeti!
Karto za na Siddharto lahko tudi priložiš zraven, seveda, če so ji všeč 🙂
Drugače pa … zlatnina, kakšne športne pripomočke, če se ukvarja s športom, kakšna knjiga, ročna ura (npr. Swatch) … pa tudi denar se mi zdi ok, če res ne veš, kaj ji kupiti … konec koncev je pa res, da je vse stvar okusa, tako da sama veš, kaj bi bilo najbolj primerno.
denar, karta za sidarto, parfumi, čokolade, medvedki, tanka verizica – to vse sux. Vse bo kmalu pozabla.
Ce zelis, da si zapomni za dlje casa, ji kupi umetnisko sliko, kipec ali pa ji daj povečat neko fotografijo in jo daj uokvirit.
Ja zdej boste začele težit,da je najstnica in da so to darila za resne – halo zakaj pa ne bi dobila nekaj, kar ni iz njenega najstniskega vrta, kjer ji je že vse poznano?
Forum je zaprt za komentiranje.