darilo za maturo
pri nas ma moja sestra letos maturantski ples…in smo na istem, ker nekaj ji mislimo podariti.
najprej je seveda stvar takšna, da je fajn dobit nekaj takega, kar njega (njo ) zanima ali si ujela ko je govoril (govorila) o kakšnih željah…
pri nas smo se dokopali naslednjih želja…
– ročna ura
– digitalni fotoaparat
– vemo da je nora na knjige (kakšne take Svetovna čudesa, Najlepši kraji sveta,…..)
– album (za maturantske slike)
– zapestnica
– kakšen darilni bon
nekaj idej…tud mi še ne vemo za kaj se bomo odločili!
No, moja pomoč bo morda bolj za rozco kot za “darilo za maturo”, ampak jaz sem dobila keš…in sem bila ful zadovoljna.
Starši so mi ob zaključku gimnazije (in opravljeni maturi) podarili takratnih 1000 mark, s katerimi sem si privoščila super 14-dnevne počitnice na braču… Darila sem bila res vesela, poleg tega pa sem denar zapravila res za nekaj, na kar mi bo vedno ostal spomin… JE pa bil to pogoj – nisem ga smela zapraviti za frčkarije pač pa za nekaj, kar sem si želela (ker sem prej že pol leta sanjala kolk bi šla v tople kraje pa na morje, so mi najbrž zato dali keš…)
Jaz se ne spomnim, da bi sploh kaj dobila za maturanski ples. Sem pa dobila nekaj denarja, ko sem naredila maturo. A niso bile to neke vsote, tam enih max. 20tisoč sit. Ampak meni je bilo takrat že to dosti, da sem si pač lahko nekaj kupila. Meni se je že to zdelo dosti, da so mi starši kupili tiste karte za 4 osebe, da so mi financirali za čevlje, obleko, frizuro. No, je pa zdaj že skoraj 5 let od moje mature.
Forum je zaprt za komentiranje.