Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Darilo pri selitvi

Darilo pri selitvi

Imate kakšno idejo kaj kupiti za darilo, fant in punca se selita v svoje stanovanje…..

Lp

1001 stvar, ki jih rabita. Samo vprašaj jih.

Jaz še vedno prisegam na kakšen darilni bon (Bauhaus, Baumax, Merkur). Včasih tak bon ful prav pride (iz lastnih izkušenj vem).

Ko sem se jaz pred leti selila v lastno stanovanje, so mi nekateri prinesli rože (lončnice). Ideja ni bila slaba, pa še okenske police so postale bolj prijazne.

LP

Nič!
Darilo se prinese ob prvem obisku in ne ob selitvi! Ponavadi se prinese nekaj, kar je uporabno v novem stanovanju. Lahko je dekorativno ali pa uporabno. Ob selitvi je krasno darilo, če si vzameš čas in jima ponudiš pomoč pri selitvi. Tako boš tudi videl kam gresta in kaj bi jima prišlo prav. In se boš lažje odločil kaj kupiti.

Men je blo najbolš, ko so mi frendi prinesli raznovrstna čistila ( gobice, kocke za pomivalni stroj, razne folije, vrečke za zmrzovalnik, praške itd. ). Vsekakor zelo uporabno, pa še nekaj časa maš mir, da ti ni treba tega kupovat.

Vprašaj ju, bo najboljše. Če ne dobiš odgovora ali je odgovor “ah, nič”, potem po mojem ne moreš zgrešiti, če jima kupiš “money tree” (crasula ovata) – zelo prijazna lončnica (pa še z močno simboliko) in kakšno buteljko, kavo ali drugo dobroto – ti ju poznaš in veš, ali palita na čokolado, pršut, eksotične čaje,……

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kakšno lepo sliko za na steno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close