Danska
Se ti je računalnik pokvaril ali so ti net zaplenili? No, ja, saj če si v šoli res tako pridna, ti tega verjetno niso naredili. Še vedno pridno nabiraš lepe ocene? In zakaj nisi hotela v Milano? Sem brala na enem od forumov o izgubi tvoje prijateljice. Si OK? Jaz pa bolj jesensko depresivno, kljub temu, da so zunaj res čudovite barve. Zdaj se me je še bolezen po malem lotila, pa ravno dan zatem, ko sem se hvalila, kako so vsi okoli mene bolni, sama pa zdrava kot dren. Komaj čakam sončka. 🙂
Ojla
Sorry k ti nism odpisala prej:( Neta mi niso zaplenil sam se mi je še en modem uniču tko da zdej čakam da dobim nov računalnik z njim pa tut adsl:)Končno sm prepričala mami,tko da bom nasledn tedn verjetn že mela net tut doma.Zdele sm glih u šoli…mamo info sam mi je mau dovgčs:)U Milano nism šla k bi šla raj kam drgam:)In kako kej ti?Hm…glede moje prjatlce k je umrla.Hm..to se je zgodil lani takoj na začetku poletnih počitnc,ko sm bla jst na Danskm in sm pač mislna da bom tko vse lažje prebolela sam ugotavlam da to sploh nč ne pomaga…takrt je zdej pa ne več…tk da še vedno nism vsega prebolela sam je zdej že mau bolš:)Glede ocen je pa še kr ql…sam matematka pa kemija mi delata težave….drgač je pa kr ql.No zdej morm počasi zaklučt k velik tvegam s tem k sm na forumu.Uživi pa upam,da si že zdrava:)
PaPa:)
Hej, Bria!
Je dolgo trajalo, a ne? Ni bilo casa, sem morala sfiniširat diplomo, da sem jo lahko oddala v branje. Na racunalniku sem resda bila v bistvu vsak dan, samo sem imela drugo delo, potem pa, saj ves, vcasih kar nekako ne odpisujes na maile. Zato pa zdaj popravljam grehe. Kako si kaj? Pa matematika in kemija? Saj matematika je čisto kul, približno tako, kot da bi križanke reševal. 🙂 Samo všeč ti mora ratati, kar pomeni, da moraš prej malo sedeti za zvezki. Si glede prijateljice kaj bolje? Pa zdaj verjetno že ste v svoji šoli, kaj? Glede ADSL-a ti pa kar zavidam. Mi imamo ISDN. Sicer je pa mogoče bolje tako. Se med počitnicami kam odpravljaš?
Ojla
Šelel zdele sm opazila da si odpisala:( Glede šole…hm…dons glih matematko pišemo in če ne pišm 4,jo bom mela po vsej verjetnosti 2:( Kemijo mam trenutno 4:)še sama ne morm verjet:) Med počitncami bi šla lahka s šolo u Amstrdam,sam se je ADSL mau zavleku in smo ga šele 1 tedn nazaj dobil….drgač bi ga mogl že lani decembra….Tko da zdej mami nima tok denarja in sm se odločila da bom raj doma ostala:)Pa sej ql…bom mela še dost priložnosti:) Hm…..ej kr začela sm že premišlevat glede poletnih počitnic…..in bi šla fulll rada delat u London….sam k je težava najdt službo(najraj bi bla varuška)…Ma sej bo.Kako si pa kej ti?In a načrtujš kako potovanje u kratkm?Aja pa še eno prašanje…..a mi lahko prosm odpisala na moj email,k učasih kr pozabm kle prevert:) Upam da uspešno delaš diplomo:)
PaPa
Forum je zaprt za komentiranje.