DAnska: migranti no more…
Nič več. Ostani tam, kje živiš…
Mi v Evropi, Afričani pa v Afriki. Azijci pa v Aziji.
Bravo Danci! Dovolj je popolno nesmiselnega mešanja kultur!
To je sicer samo plan in želja, ampak če hočemo mi priti do enakega spoznanja, potrebujemo za začetek socialdemokratsko vlado in žensko premierko kot na Danskem, ki se bo zavedala, je treba v državah migrantov razmere uredit, ne pa jih uničevat z NATO igračkanjem pod vodstvom raznih psihopatov na vladi.
Ovim potezom socijaldemokratske vlade premijerke Mette Frederiksen
Jaz menim da
-če bogate države ne bi kadrovsko tako izkoriščale revne države Evrope, Afrike, Azije, J Amerike- bogate države zastonj dobivajo delavski in strokoven kader in jih privabljajo z boljšimi plačami, tam pa še večja beda ko odhajajo in ni kadra in kupne moči
-če bi bogate države več vlagale v revne države z odpiranjem tam tovarn in izmenjevanjem znanja, strokovnih srečanj in podobno
– če bi manj vojaško napadale druge države (Sirija, Irak, Libija, Afganistan…)
Bi bilo priseljevanja veliko manj…. Poleg tega, ko bogate države vojaško napadejo te revne države, določeni skrajno verni ljudje zamerijo (saj jim v vojni umrejo sorodniki in podobno) in potem izvajajo teroristične napade v Evropi in drugod. Če bi bilo manj vojn, verjetno ne bi bilo v Evropi toliko priseljencev in tudi še več ekonomskih migrantov, ker bi bili ljudje srečni tam kjer so, pa še manj skrajno verskih terorističnih napadov v Evropi bi bilo, saj jih je bilo v zadnjih 20 let čez 50.
Torej to da prihajo migranti se zahvalite politikom in vplivnim gospodarstvenikom, ki konec koncev pozdravljajo prihod poceni (velikokrat tudi poceni izobražene) delovne sile, ki vidi smisel v večjem zaslužku s poceni silo četudi so njihovi državljani na borzi…
Ta vlada se mi zdi da so kar uspešni pri zmanjševanju brezposelnosti.
A to novico iz Francije kako so se spravili na najstnico, ki je kritično govorila o islam veri, je kdo prebral:
https://www.bbc.com/news/world-europe-57342528
Še dobro da se ji ni zgodilo kot učitelju ali pa Charlie Hebdo novinarjem, ki so risali karikature za vse glavne vere ampak samo eni verski skrajneži so napadli. Baje da so jih po napadu prestavili na skrivno lokacijo, ta punca pa tudi vprašanje če bo imela še kdaj mir…
to je sicer, 03.06.2021 ob 17:21
To je sicer samo plan in želja, ampak če hočemo mi priti do enakega spoznanja, potrebujemo za začetek socialdemokratsko vlado in žensko premierko kot na Danskem, ki se bo zavedala, je treba v državah migrantov razmere uredit, ne pa jih uničevat z NATO igračkanjem pod vodstvom raznih psihopatov na vladi.
Ovim potezom socijaldemokratske vlade premijerke Mette Frederiksen
Žensko premierko praviš?
Migrantoljubko Tanjo Fajon mogoče?
Ker v parlamentarni demokraciji je lahko samo predsednik-ca najmočnejše, ali vsaj ene izmed najmočnejših strank premier.
Upam, da lahko tvoji možgani v velikosti oreha sprocesirajo to dejstvo.
Forum je zaprt za komentiranje.