Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes zadnji dan foruma?

Danes zadnji dan foruma?

Torej, danes je zadnji dan? Ali jutri,30.9.? Zapira se s 30.9. ‘. Torej, jutri ga ni več.

Bomo jutri videli, kaj bo

Bomo na 123 čvekal

Zdaj, ko sem tukaj slišala za čvek123, bom zagotovo od jutri naprej kdaj pa kdaj tja pogledala, če in kdo bo kaj komentiral tam! Meni osebno boste zelo manjkali, če vas ne bom brala.

Sicer ne morem ravno reči, da sem odvisna od tega foruma in pisanja tukaj, saj imam dovolj drugih dejavnosti, ki me zanimajo, sem pa vseeno čustveno vezana na ta forum, saj je zame v slovenskem polju interneta en najboljših. Samo tukaj lahko bereš najbolj inteligentne in pronicljive komentarje in razlage o družbenih fenomenih, ki so zgolj sofisticirano skonstruirane laži, s katerimi nas manipulira Sistem, v vsej svoji veličini.

Tukaj imam nekaj izjemnih somišljenikov, s katerimi se ne strinjam vedno v celoti, zagotovo pa v bistvenih stvareh, ki jih večina državljanov širom naše lepe dežele  sploh ne sprevidi. Verjamem, da poučujemo en drugega na dolgi rok.

Skratka, ekipa ljudi na tem forumu ni zgolj dobro orientirana in podatkovno podkovana – tudi tisti, s katerimi se ne strinjam, znate na zelo prepričljiv način predstaviti svoje poglede in mi date s tem globoko misliti, da včasih tudi spremenim kako moje zakoličeno mnenje! – ampak tudi izredno elokventna in mestoma super zabavna.

Iskreno povem, da vas bom vse pogrešala, če se ne boste oglasili na čveku123 s kako svojo sočno resnico.

*kolektivni objem*

Danes pa lahko še tukaj kaj izlijemo … zadnji dan se izteka …

A danes je prav zadnji dan? Naredimo poslovilno fešto

Odgovor na objavo uporabnika
KrEna2025, 29.09.2025 ob 12:51

Zdaj, ko sem tukaj slišala za čvek123, bom zagotovo od jutri naprej kdaj pa kdaj tja pogledala, če in kdo bo kaj komentiral tam! Meni osebno boste zelo manjkali, če vas ne bom brala.

Sicer ne morem ravno reči, da sem odvisna od tega foruma in pisanja tukaj, saj imam dovolj drugih dejavnosti, ki me zanimajo, sem pa vseeno čustveno vezana na ta forum, saj je zame v slovenskem polju interneta en najboljših. Samo tukaj lahko bereš najbolj inteligentne in pronicljive komentarje in razlage o družbenih fenomenih, ki so zgolj sofisticirano skonstruirane laži, s katerimi nas manipulira Sistem, v vsej svoji veličini.

Tukaj imam nekaj izjemnih somišljenikov, s katerimi se ne strinjam vedno v celoti, zagotovo pa v bistvenih stvareh, ki jih večina državljanov širom naše lepe dežele  sploh ne sprevidi. Verjamem, da poučujemo en drugega na dolgi rok.

Skratka, ekipa ljudi na tem forumu ni zgolj dobro orientirana in podatkovno podkovana – tudi tisti, s katerimi se ne strinjam, znate na zelo prepričljiv način predstaviti svoje poglede in mi date s tem globoko misliti, da včasih tudi spremenim kako moje zakoličeno mnenje! – ampak tudi izredno elokventna in mestoma super zabavna.

Iskreno povem, da vas bom vse pogrešala, če se ne boste oglasili na čveku123 s kako svojo sočno resnico.

*kolektivni objem*

Danes pa lahko še tukaj kaj izlijemo … zadnji dan se izteka …

Se strinjam. Vse lepo zajeto.  Verjetno takega fioruma  ne bo nikoli več.   Na žalost za vse nas.

reala, 29.09.2025 ob 12:57

Se strinjam. Vse lepo zajeto.  Verjetno takega fioruma  ne bo nikoli več.   Na žalost za vse nas.

Vse uničujejo v sodobnem svetu kar se da

Hvala Bogu, da se zapre.

Samo gnojnica vas je!

6072, 29.09.2025 ob 13:08

Hvala Bogu, da se zapre.

Samo gnojnica vas je!

Res stari. Prav treba presek narest. Bog najboljš ve.

DANAS MI JE R.D. ?

stara sablja, 29.09.2025 ob 13:19

DANAS MI JE R.D. ?

Bi cestital ampak po seriatu tega ni. To so kjafiri uvedli.

Et, nek te Allah uputi. Amin.

To ti je bolje neg vse najboljse.

Vse Najboljše!???

A kdo ve, ob kateri uri bo mrknilo?

Ob 24 h.

Najbrž bo jutri še delalo, v poznih večernih urah ali pa ob polnoči pa kurcšlus.  😀

Forum ne b o šel nikamor>;).

;), 29.09.2025 ob 17:02

Forum ne b o šel nikamor>;).

Koga briga zaklenjen forum….

??????????

Toliko časa ste vlekli špago, da se je strgala.

Meni je žal in prav besna sem na te jodlarske lastnike, ki jim ni mar.

Na Žurnal 24, ki je tudi njihov- ne grem nikoli več.

Vam vsem ostalim tukaj pa iz srca lep pozdrav.  Tisti, ki se boste na čveku oglašali, bodite kulturni in prijetni.

Da  ne bo treba tudi tistega zapret. Če tam lastnik ne bo zmogel , bo forum zagotovo v hipu ugasnil.

Torej prosim, da čuvate tisti forum in da ga skupaj razvijemo v kultiviran nadomestek tega.

Styria Media- vam želim pa kulturen, uspešen in hiter propad točno tako, kot boste pogubili Starševski čvek, naj se zgodi tudi vam.. 

tralala foruma ni veeeč

Danes do 24h? Potem bodo ugasnili luč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close