danes sem slabe volje
He he da si res privoščim tisto kar ne smem bo cel kažin potem:))
Malček sm ja zaradi teh monk čeprav verjetno sm si sama iskala a ne.Če ne bi bila toliko aktivna me ne bi opazile in bi mi dale mir.Mi je dalo mislit koliko takih pokvarjenih ljudi je na tem svetu.In to me je v večji del spravilo v slabo voljo.Ne razumem res kako sploh lahko živijo take hudobnice, ki po vsem tem slabem kar naredijo drugim se niti slabo ne počutijo,Nobenega občutka krivde.
Bom prespala pa bo jutri bolje, upam
Ni čisto tako, da se slabo ne počutijo…Ampak v resnici to delajo zato, ker se slabo počutijo in niso zadovoljne s svojim življenjem.
A po drugi strani, mora tudi v nas biti pogoj, da se nas takšna dejanja dotaknejo. Tudi v nas mora biti nekaj slabih izkušenj, katere potem tista hudobija v nas prebudi.
Delovala si, kot si lahko..Seveda pa to ne pomeni, da si si takšen odziv želela.
To mi da misliti vedno, če gledam dnevnik…Zato ga več ne gledam…..:)
Izziv je, kako ob vseh takšnih informacijah ohraniti trezno glavo….Kako ohraniti neko distanco, da se nas hudobija ne dotakne….?
Mislim, da je pogoj, da najprej ustvarimo v sebi lastno zadovoljstvo, da spoznamo kdo smo in tako postanemo imuni na žaljivke.
Jaz ne bom imel nič proti.:)))
Forum je zaprt za komentiranje.