Danes sem si ga drkal na mlado avstrijko v stunjanu
na nudistični plaži tam k so skale. bila je lepa vitka in sem vprašal če lahko. se je smejala in dejala da jo ne moti, glih špricnilo mi je ko je pogledala. mega ej bolje kot vsak seks. pa tud ona je bila mokra, je imela noge narazen in nabreklo češpljo, naga seveda, sva se pol pogovarjala o marsičem.
dogaja se tudi meni, 04.08.2021 ob 21:16
Ma to jaz vsakič počnem ko pridem na strunjansko plažo.
Jo ni da mi ne bi dovolila da jo pošpricam z spermo.
Moraš pa pravo izbrat.
Ponavadi še slikam njeno mednožje , sliko njeno imam pa za spomin.
Čudež božji, 04.08.2021 ob 21:19
Vsakič ko sem šla mimo te plaže so bili tam sami stari prdci.. to je rebi vročina udarila malo na domišljijo, pa si avstrijko videl kot fatamorgano. Še dobro da si videl nabreklo češpljo, če ne bi mislil, da je morska deklica
odvisno kdaj si šla tam. drži, da so v večini tam stari pa seveda pedri saj je tam plaža pedrov. sam tujci tega ne vedo in pridejo tja, sedaj ko je poletkje pridejo prijateljice v parih ali tri 4 skupaj in seveda pari. jaz imam to prednost ker še nisem star in sem za njih balzam ker tisti stari jajčarji so plešasti grdi grozni za pogledat. kaj si tak bedak misli, da bo kera zdraven njega prišla. te punce ponavadi pridejo pozno popoldne, nekatere tudi po 18 uri in so tam do kler sije sonce. tudi lejzbike so pa se potem ližejo tam, kdor pozna sceno tam ve da govorim resnico. dva mesca nazaj sem si ga drkal na dve lejzbike čist zdraven mene so bile pa se smejale.
ježešna, 04.08.2021 ob 21:19
A to si ti fantič k si učir pisou, da je pes lizal muco dekletu. Jejhata.jejhata…..;)
ja ti k si doma v vato zavita misliš da je to pa nakladanje. kaj vse se dogaja na tisti plaži vse tja čez ,mesečev zaliv in na drugi strani do navadne pla
že strunjan kopališče
Forum je zaprt za komentiranje.