DANES sama doma
No, pa sem poskrbela za sebe na edini možni način – vzela dan dopusta (oz. proste ure), ker je danes to pač bilo izvedljivo in sem sama doma! 🙂 🙂 Otroka sta itak v šoli, partnerju pa sem, ko je malo po osmi odhajal v trgovino, povedala, da danes pa bom – po 100 letih – sama doma, če mu je to prav ali ne, zaklenila za njim vrata, si naredila muziko in… Jupi!!! Dve uri bane, pa še malo kopalnice… Brez, da me jo kdo prišel vprašat, kaj delam, ali bom še dolgo, če kaj rabim, ali mu lahko pomagam, kje je kakšna stvar, kaj bo za kosilo, kaj bomo počeli popoldne, zakaj sem po obrazu bela,… Še dobro, da imam 13-letno hčerko, sicer ne bi bilo pri hiši ne balzama in ne maske za lase, tudi pilinga obraza ne bi imela s čem narediti. 🙂
Kako malo je potrebno!!! 😉
Aja, partnerja še ni. Ali pa sedi pred hišo. 🙂
Uživaj. 🙂 Jaz si take trenutke ukradem, kadar delam popoldne. To je res edina dobra plat turnusa. 🙂
LP
Sem brala tvojo prejšnjo temo in te zelo razumem. Tudi jaz sem si pred kratkim prvič po več letih vzela malo samote zase, danes se je zgodilo drugič. Vsak je šel na svojo stran in komaj čakam, da bomo spet vsi skupaj, ampak tehle par uric danes bom izgoristila do maksimuma. Oh kako pašeeeeeeeeeee:-)))))))))))))))
Sem vesela zate, tak dan bi si morala znat vzet vsaka ženska. Jaz sem rekla, da si ga bom vzela malo pred prazniki v decembru. Dopoldan samo zase. Dolga kopel, pa vse tisto kar moram zase poštimat v kopalnici, potem malo knjige, poleg pa dobra kavica in tortica,…mmm,….pa malo MOJE glasbe in miganja po ritmu,…komaj že čakam!
Mi je kar hudo, ko berem, da morate za to, da si lahko privoščite kopel, kavico ipd. vzeti dopust. A ni bolj preprosto, da se s partnerjem dogovoriš, da nekam gredo sami??? Za avtorico teme pa sploh – če imaš šolarje, bi ti že zdavnaj morali vedeti, da če se dogovoriš, da ne moti, da potem ne moti. Imam manjša otroka od tvoje 13-letnice, pa se lahko namakam v banji nemoteno kot želim … Pa na torto in kavo grem lahko tudi sama… Pa …
Res mi ni jasno, v kakšnem “zaporu” to živite …
Forum je zaprt za komentiranje.