Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes praznujemo Brezmadežno spočetje Device Marije

Danes praznujemo Brezmadežno spočetje Device Marije

Sem bil že ob 6.00 pri sv. maši. spotoma.

Godujejo: Marija in vse izpeljanke iz tega prelepega imena.

To je zame norčevanje iz matere narave, iz čudeža življenja – stvaritve novega življenja. Kakšno brezmadežno spočetje neki. Izmislili so si ga frigidni in zafrustrirani ljudje, ki niso znali s hvaležnostjo sprejeti daru matere narave – sposobnosti prokreacije. V bistvu pa se človek z višjo energijo (po vaše: Bogom) poveže prav preko ljubljenja.

Ob 6-ih si bil pri maši, ker je cela tvoja krščanska mitologija izmišljena od Satana in okupatorjev.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 08.12.2021 ob 16:00

Sem bil že ob 6.00 pri sv. maši. spotoma.

Godujejo: Marija in vse izpeljanke iz tega prelepega imena.

Pamža je torej sveta Marija povrgla po treh tednih.

Bo že držalo, glede na to, kakšno satansko seme je spravila na svet.

O fak…

Svasta…

Tepci. Dej poglej mal svet.

Se vam slepcem ne zdi da nekaj ne stima?

Verjamem da je tezko. Sploh ce celo zivljenje zivis v lazi in ce se ti to nonstop servira ter ponavlja…

Ti bednež muslimanski, nehaj se norčevati iz krščanske vere! Sploh ob tvojem pedofilskem mohamedu.

Odgovor na objavo uporabnika
kavka vrtavka, 08.12.2021 ob 21:09

Ti bednež muslimanski, nehaj se norčevati iz krščanske vere! Sploh ob tvojem pedofilskem mohamedu.

I need rest from this shit.

1 mesc.

Kar za stalno se preseli v Afganistan. Tam boš med istomislečimi islamisti. Pa še razbremenil boš slovensko socialo.

Zaradi takih kot je on si želim, da izvolimo novega drugega Hitlerja, da naredi red. Tako ne gre več. Bedni musliči bodo uničili Evropo. Ne vem kaj je huje, to ali da mi ne vidimo (še) 🙁

Najprej pogooglate kaj pravzaprav pomeni brezmadežno spočetje Device Marije

zato madeža na rjuhi ni bilo in Marija je brezmadežno spočela.

Sramota za ta forum. Kaj vse dovolite tukaj pisati, kar pišejo vulgarni in brezverni ljudje.

Nekaterim res ni nič sveto! Se čisto nič ne bojite Boga?

Se zavedate svoje krhkosti in minljivosti?

Vi kar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close