Danes je vreme zanic, utruja
Ja, res je dež mora biti, je bilo že suho…bo rastel regrat…
Ampak meni je čudno vreme v Pekingu na olimpijskih…kot bi bilo vse naštimano umetno- sije sonce, nenormalen mraz in veter…kot bi želeli sporočiti- evo vam zimo..znamo mi to naredit…kakšno pa je vreme v Pekingu , ko ni olimpijskih…zadnjič je celo snežilo, so rekli, da po dooolgem času…
Vreme trenutno v Angliji…veter….potem Brazilija poplave….
Geoinžiniring, kot nekateri opozarjajo in je čedalje bolj vidno to umetno poseganje…
Weather, 19.02.2022 ob 17:35
Ja, res je dež mora biti, je bilo že suho…bo rastel regrat…
Ampak meni je čudno vreme v Pekingu na olimpijskih…kot bi bilo vse naštimano umetno- sije sonce, nenormalen mraz in veter…kot bi želeli sporočiti- evo vam zimo..znamo mi to naredit…kakšno pa je vreme v Pekingu , ko ni olimpijskih…zadnjič je celo snežilo, so rekli, da po dooolgem času…
Vreme trenutno v Angliji…veter….potem Brazilija poplave….
Geoinžiniring, kot nekateri opozarjajo in je čedalje bolj vidno to umetno poseganje…
Točno tk.. sj so sami izjavli, da bodo poštimali, da bo vreme za olimpijske krasno..
Se mi zdi, da bo tudi pri nas še kaj dogajalo, ker ni bilo do zdaj nič zime…bo začelo brstet in rast pa spet zmrzal …aprila ali maja…in spet nič domačega sadja, češenj, marelic, breskev, jabolk…kupuj Poljsko…kot bi načrtno nam uničevali domače pridelke, da bi kupovali od tujih korporacij…je to namen …uničit domače pridelovalce…???
Forum je zaprt za komentiranje.