Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Danes je 77 let odkar so auschwitz ukinili

Danes je 77 let odkar so auschwitz ukinili

Mediji pravijo kako grozno je bilo tam. Tako kot nam pravijo za covid. Vedno pretiravajo ti mediji. Sram jih bodi. Veste, da so imeli javno hiso, da so lahko sli fantje na kurbarijo. Imeli so bazen, teater,…ja delat pa je bilo treba. To so svabi videli, da je pri nas bol tako. Cim se je en prtegnil pa se ze jok na drevo.

Ti’s en trot.

no pa imamo novi
auschwitz
🙁

Odgovor na objavo uporabnika
zdravniik, 27.01.2022 ob 10:28

Mediji pravijo kako grozno je bilo tam. Tako kot nam pravijo za covid. Vedno pretiravajo ti mediji. Sram jih bodi. Veste, da so imeli javno hiso, da so lahko sli fantje na kurbarijo. Imeli so bazen, teater,…ja delat pa je bilo treba. To so svabi videli, da je pri nas bol tako. Cim se je en prtegnil pa se ze jok na drevo.

Če bi bila moja mama še živa, bi te prijavila za to izjavo!  Ona je bila v tem taborišču.  A te ni sram pisat take stvari!! Koliko si stara?

Ko ne veš več s čem bi še provociral.

Probaj z dojenčki – to so vedno hvaležna tema za šokiranje.

Tole svinjarijo pa naj moderator briše. Kdor ima trohico človeške dostojnosti, ne bi zmogel napisati take podlosti.

Hvala bogu imamo slike, video posnetke tako taborišč kot tudi sodnih procesov in pa pričevanja tisočih ljudi, ki so to grozo doživeli in vemo kaj je bilo v resnici.

Slab poskus trolanja, ki v nekaterih ušesih in očeh izgleda kot resnica, ker verjamejo debilom.

Brišite te smrad! Ljudi so mučili, živeli so v nečloveških pogojih, ogromna večina je umrla!

Kdorkoli je že to pisal, DA TE NI SRAM!

V večini evropskih držav bi za tole izjavo kazensko odgovarjal. No, pri nas je žal moderno zanikanje koncentracijskih taborišč, holokavsta, NOB… , klanja se pa domobrancem, rupniku itd.

Vseeno poskusimo s prijavo.

Kako provociranje neki. Imate sprane zgance ali pa vse skisano tam gori. Poglejte si dejstva. To je vse res kar sem napisal. Imeli so kurbhaus, da se ne bi homoseksualnost sirila. Svabi so imeli prefinjen prisluh za potrebe malih ljudi zato so jim dali tudi bazen s skakalnico pa en kup drugih stvari. Meni se ne da vsega tle opisovat. Kar samo poglejte in me dopolnite!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close