Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Danes imam slabo vest, ker …

Danes imam slabo vest, ker …

Ker sem jedel čokolado v “precejšnjih odmerkih”. 🙁
Pač redi, kaj čemo? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spovednica je z mojim uvodnim postom odprta za vse grešnike in še posebej grešnice, tako da si kar olajšate dušo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem tudi malo prej pojedel skoraj cel zavoj napolitank….:)

Za pokoro bo treba en mesec na strogo dieto.

Jaz pa ornk odmerek francoske solate – doma narejene z malo majoneze, ampak vseeno … In zraven en brezalkoholc.

A niso fantje načeloma manj sladkosnedi kot punce?

… sem menjala koordinati 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jaz pa sm spila že tri kave

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Kr naprej mislim na sex. :)))

Why d fcuk je treba odpirat sto let stare teme? Eni bi res rabli lobotomijo …

no, ja
če si ti na forumu 100 let, drugi nismo..:)))

[img]http://uploadpic.net/1MCJ.jpg[/img]

ker sem pojedla skoraj celo škatlo domačica piškotov in bo zelo malo ostalo za mojega sinčka… ups… bova pa še milko načela =)

ker sem preležala cel dopoldan, pojedla celo škalto napolitank, pa spet spat, pa že stikam kaj bi…

….ker sem dsanes za večerjo požrla veliko pico s sirom in jo poplaknila s tremi Heinekeni….pravzaprav me ne peče vest zaradi te “pregrehe”, pač pa ker že nekaj dni na mon nisem skracala niti črke 😉

Kaj je to zdaj za ena fama pisanja podčrtaje pred in za nicki, če nisi prijavljen? It looks ugly 😀

Zmedena_samička, samo zamenjaš okolje pa se že bašeš 😀

Nimam slabe vesti za prav nič, jo ima namesto mene katenjka hihi

Sem jo imela včeraj, danes se je šele dobro začel, zato štartam ponovno:)).

Hja skrbi me za tvojo dušo, da ne bo zveličana, a ni že zadosti, da sem jaz grešnica z besedami, ti moraš biti pa z dejanji ccccc :)))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Hja skrbi me za tvojo dušo, da ne bo zveličana[/quote]

Hja, veš, kako je to… pridne punce gredo v nebesa, poredne pa povsod :))))))))))

… sem namerno končal po njenih najljubših najlonkah :))

…ker moram delat, zunaj je pa tako lep dan:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close