Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Danes ga bom stolkla

Danes ga bom stolkla

Tolk sem danes že nasikana, da če me moj ne bo pošteno pofukal, bom psa stolkla do konca. Že včeraj sva ga s sestro natolkle in evo danes spet isto sranje.

???

nedojebanost je jebena…, na današnji dan je hitler, ki verjetno nikoli ni sexal stolkel Beograd. A to mož 1x sestro stolče, drugič pa tebe..

Dejta ti pa sestra raj mene. Kam lohk pridem

Gre se za psa. Danes sva ga spet stolkle, da so naju roke bolele. Čisto nič ga ne izuči. Vsak dan dela sranje. Včeraj ga je sestra tolk nažgala, da eno uro tudi ni mrdnil. Je že mislila, da je crknil.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna661, 08.04.2023 ob 15:03

Gre se za psa. Danes sva ga spet stolkle, da so naju roke bolele. Čisto nič ga ne izuči. Vsak dan dela sranje. Včeraj ga je sestra tolk nažgala, da eno uro tudi ni mrdnil. Je že mislila, da je crknil.

Bolano.

Anonimna661, 06.04.2023 ob 07:16

Tolk sem danes že nasikana, da če me moj ne bo pošteno pofukal, bom psa stolkla do konca. Že včeraj sva ga s sestro natolkle in evo danes spet isto sranje.

Nič nisi napisala, če si ga pretepla? Imam občutek, da med tem, ko ga pretepaš prav uživaš. Se motim? Pred leti sem imel tako sosedo, ki je psa za vsako malenkost nažgala. Potem se je usedla, si enega prižgala in preklinja psa.

Brez, 10.04.2023 ob 07:50

Nič nisi napisala, če si ga pretepla? Imam občutek, da med tem, ko ga pretepaš prav uživaš. Se motim? Pred leti sem imel tako sosedo, ki je psa za vsako malenkost nažgala. Potem se je usedla, si enega prižgala in preklinja psa.

Ja itak da, bolj ko cvili bolj ga tepeva. Sestra je zadnjič čisto ponorela, ko si je med tem, ko ga je tolkla še noht zlomila. Pol jih je šele fasal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close