Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Danes bom za kosilo naredila…

Danes bom za kosilo naredila…

…brokolijev narastek po temle receptu:

Pa ne vem, kaj bi naredila za prilogo? Kaj mislite, kaj bi šlo dobro zraven?

Najprej sem pomislila na eno veliko skledo zelene solate..

Zgleda fino.

Dober tek.

Hm!

Morda široki rezanci z orehi ali lešniki? To bi pasalo po mojem okusu.
Seveda tudi solata. Kristalka, radič, rukola, kakšno jajce in bo dovolj.

Pa marmorni kolač za sladico :))))))))

Kako pa naredim rezance z orehi ali lešniki???

P.S.: Sladice pri nas ne gredo v promet, samo zase se mi pa ne da pečt kolača. :((

Rezancev definitivno ne, ker že imaš testo od narastka. To je tako kot bi delala testenine in krompir ali kruh in krompir. Vsekakor samo dobro zeleno ali mešano solato. Po mojem bo super.
Tisti, ki imajo radi meso, se tudi kakšnega naravnega zrezka ne bi branili, ampak meni bi bilo tole kar dovolj. Dober tek!

Simpl!

Fetučine skuhaš, na maslu prepražiš mlete orehe ali lešnike ali mandeljne ali karkoli, na to streseš odcejene testenine in premešaš oz. lonec pokriješ s pokrovko in temeljito pretreseš da se premeša.

Pri nas smo jih včasih še posladkali in je bilo to za večerjo + kompot…. :))))

Simpl!

Fetučine skuhaš, na maslu prepražiš mlete orehe ali lešnike ali mandeljne ali karkoli, na to streseš odcejene testenine in premešaš oz. lonec pokriješ s pokrovko in temeljito pretreseš da se premeša.

Pri nas smo jih včasih še posladkali in je bilo to za večerjo + kompot…. :))))[/quote]

Sory, sam zgleda, da sem res blond, kaj so to fetučini??? Testenine al kaj?

Simpl!

Pri nas smo jih včasih še posladkali in je bilo to za večerjo + kompot…. :))))[/quote]

Sory, sam zgleda, da sem res blond, kaj so to fetučini??? Testenine al kaj?[/quote]

ja, fetučini so pravzaprav široki rezanci :))))

Namesto navadne gorčice uporabi gorčico s semeni. Super narastek je tole.

Solato, nobenih testenin ali krompirja, če ima kdo potrebo pa še kakšen konec mesa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close