Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes bo v mestu pocilo …

Danes bo v mestu pocilo …

Smrt 20-letnice je bila kaplja cez rob!

Odgovor na objavo uporabnika
Benz582, 29.09.2021 ob 13:38

Smrt 20-letnice je bila kaplja cez rob!

Ravno prej poslusam na radiu… Komisija bo to vzela v roke ce sem prav razumel… Nisem siguren… Ravno tolk sem mel naglas da sem slisal da so omenili.

Nehajte podpihovati sovraštvo za uresničitev vaših bolnih anticepilskih blodenj. Raje naredite kaj koristnega, ne pa da se na naše stroške vlačite pred parlamentom in izkoriščate smrt dekleta za neko samopromocijo. BRUH!

nehajte452, 29.09.2021 ob 14:32

Nehajte podpihovati sovraštvo za uresničitev vaših bolnih anticepilskih blodenj. Raje naredite kaj koristnega, ne pa da se na naše stroške vlačite pred parlamentom in izkoriščate smrt dekleta za neko samopromocijo. BRUH!

Kreten. Ljudje večina njih, ki so protestirali so protestirali ravno zato, da to take tragedije ne bi prišlo SPLOH.

Ker protesti niso zalegli, bili učinkoviti pa se je to, kar naj bi preprečili prav tako zgodilo.

Anticepilci pred parlamentom ste naredili ze prevec skode in stroskov. Za ta denar bi lahko zgradili solo” ali dva vrtca.  Dabes ostanite doma, in ne sirite virusa un sovrastva po Ljubljani.

Manyya, 29.09.2021 ob 14:36

Anticepilci pred parlamentom ste naredili ze prevec skode in stroskov. Za ta denar bi lahko zgradili solo” ali dva vrtca.  Dabes ostanite doma, in ne sirite virusa un sovrastva po Ljubljani.

Kaj bi pa s kešam ki ga služijo tisti ki prodajajo in tržijo teste lahko zgradili?

Kaj pa tisti ki služijo s cepivi kaj so si kupili?

SLUŽIJO NA BOLEČINI LJUDI VAAAAAAAAAAAAAAAAU PSIHOPATI

Testov sploh ne bi rabili, ce bi se vsi ze koncno cepili. Dost vas imamo, butasti anticepilci !   Mogoce vas bo izucilo, ko zbolite in ostanete brez  sluzbe ( ce jo sploh imate )

To je bilo že matematično demantirano, ti nekoristno trobilo!

dobra duša, 29.09.2021 ob 14:54

To je bilo že matematično demantirano, ti nekoristno trobilo!

Za Manjo

Cepilci ali vam je kaj žal ker je cepivo samo še  ne 60 % učinkovito.

Ha ha ha ste mislili da boste 100 % varni.

malo morgen

Rabite poživitvene doze v vašo ………….

Ma sej itak ne boste razumel kaj sem vam hotel sporoičiti.

V obeh okoliških šolah so pouk prekinili predčasno, zaradi vas, smrdljivi pofukani zakajeni metelkovci in kulovci. Sram vas je lahko. Res mi že presedate. Še malo se igrajte, pa bo zares počilo. Ampak ne zaradi vas, pač pa proti vam. Delovni razred vas bo imel počasi dosti. Vi boste sedel doma na kavču pa cuzali socialno, mularija pa ne bo imela pouka zaradi vas? Bomo videli.

Bo pokal, bo. Samo ne tako, kot si vi mislete, iči zadrogerani.

Ce bosta tam Anus in Stevanovic zna biti zoprno. Policaji naj takoj naredijo red.  Zlepa ali zgrda.

Podpiram obvezno cepljenje za vse!

Dejstvo je, da ima vsako zdravilo in tudi cepivo možne stranske učinke. Statistično gledano, jih imajo tale cepiva proti covidu še celo zelo malo. In cepljenje vseh je edini način, da končamo te covid čase.

Tisti arogantneži, ki oklevate glede cepljenja – Preberite si intervju z nemškim epidemiologom Drostnom:

https://www.n-tv.de/wissen/Drosten-Start-der-Winterwelle-deutet-sich-an-article22834817.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close