Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Danes bila na avtosejmu in …. odšla žalostna!

Danes bila na avtosejmu in …. odšla žalostna!

S fantom sva šla pogledat za kakšen ugoden rabljen avto, za 4000 €, karavan, pa nič pametnega, sam ološ, sami uzmoviči prodajajo….

A je od vas kdo kupil na Lj. avtosejmu dober avto?

ne nikoli nič pametnega.

24-letna Bosanka Rahima Hrustič ne hodi v službo, niti jo ne išče. Živi po svoje in pri tem dobro služi. Je namreč beračiča, a ni revna. Navsezadnje – koliko beračev, ki se na delovno mesto (v LJ npr. Čopova ulica) pripeljejo z novim avtomobilom, pa poznate?

Večkrat jo preganja policija, večkrat ji naložijo plačilo globe. Ko se nabere za okoli 600 evrov, mora plačati. A se ji kljub temu ‘delo’ izplača. Tako zelo, da je pred kratkim kupila povsem novega Mercedesa.

Le registrirati ga ni mogla, dogler ni plačala zapadlih kazni za beračenje.

Neglede ali je ta zgodba izmišljena ali ne… V ljubljani pred garažno hišo je prišla brezdomka tam je bila nekje urco in pol in v tem času zaslužila nekaj več kot 250€. Da je res toliko zaslužila vem ker sem ji jaz na blagajni menjal drobiž.

V Ljubljani poznam narkomanski par in sta mi povedala da za potrebe drogiranja dasta nekje 200€ na dan, se pravi da na mesec naprosita in zapravita 6000€!!!! Koliko poštenih delovnih ljudi v Sloveniji si lahko privošči 200€ na dan samo za svoj hobi?? Beračenja je toliko predvsem zaradi “poštenih” ljudi ki bojo raje sami stisnili samo da bodo dali svoj denar beraču ki se jim je zasmiliv. Ne podpirajte beračev ki se vam lahko na koncu le smejijo v glavo saj zaslužijo vrtoglave vsote denarja vi pa ubogo minimalno plačo in za njo cel mesec trdo delate.

Neverjetno, koliko sovražne energije premoreš!!!! Si se pa kdaj vprašala koliko je srceparajočih, neverjetno nesrečnih zgodb v ozadju življenj le teh naštetih in vseh drugih, ki živijo dobesedno po robu…….

Ne želim ti nič hudega, le zamisli se nad svojo sovražno energijo, ki jo kopičiš in trosiš naokoli, pa še več pobereš od sebi istomislečih in to ni dobro, ne zate ne za tvojo okolico….

Na sejmu nič pametnega, švercerji.

Najprej se sama odločita, katea znamka bi bila OK, potem pa na avto.net in poiščita. Omejita iskanje na gorivo in km, če imata slučajno srečo, še na 1. lastnik, servisna knjiga potrjena.

V tem cenovnem razredu je veeeeeelika izbira. Za začetek poskusita srečo pri prodajalcih, ki so v vajini regiji, če bo treba, si vzemita kako popoldne in naredita kak izlet po Sloveniji.

Če imata v bližini kako zaupanja vredno avto hišo, se ustavita še tam, sploh, če dajo na vozila garancijo.

Avto sejem že dolgo ni več, to kar je bil v časih. Res je tam samo krš od avtomobilov in sami sumljivci se motajo okoli in preprodajajo in šmuglajo. Zdaj je aktualen avto.net. Sva letos spomladi z mojim prodajala avto in kupovala novega, sva šla za foro tudi pogledat na avto sejem, pa ni bilo nič od nič. Še največ folka je stalo okoli šipca, ki je premetaval škatlice in je potem za denar folk ugibal pod katero se skriva kroglica :))

Nikoli nisem in ne bom kupila avta na avtosejmu.
Na avto.net ti v parih klikih vrže ven 314 karavanov od 3.500 do 4.500 evrov …

Lej, če hočes kakšno oceno o kakšnem rabljenem pa poglej na srv.si, tam zveš marsikaj.

ta stran je pa kr neki!

Pa saj so tud na avto.netu švercarji, ki ponavadi kličejo na četrtek, petek, da potem peljejo avto na sejem. Težko, da dobiš enega kupca, ki je dejanski kupec. Jaz sem prodala avto v enem mesecu, pogledat sta ga prišla dva, švercarji, so pa že preden bi avto videli, ceno nižali na pol. Tako, da sem že točno vedela, kdo je sploh resen in kdo ne. Sama avta nisem nikoli kupila na sejmu, partner je pa prodal dva, samo še pred avto.netom.

Slovenski nacionalni šport je vrtenje kilometrov in nategovanje kupcov

Avtosejem je družabno srečanje in tedenska folklora trenirkarjev, žal.
Mene popade enkrat letno da grem na sejem malo firbec past in imam potem zadosti za celo leto,…Na sejmu prodajajo samo preprodajalci ker tudi če pride kak normalen avto tja prodat mu ga poceni kupijo že na vhodu in potem nabijejo 500€ gor,…Edino dobra izbira je v razredu do 1.000 € , tukaj se najde zelo veliko tudi dobrih primerkov, skor ne moreš verjet kak avto lahko dobiš za tak mali denar,…samo kaj ko vsi kupujemo za vsaj za 5k, 10k, 20k in več.
lp, Z

New Report

Close