Današnji zmenki so eno samo napihovanje
Jan338, 03.10.2023 ob 10:11
Anonimno 5011, 03.10.2023 ob 08:40
Moške za katere misli, da so zanjo primerni, zanimajo mlajše. Precej mlajše. Katerega moškega, ki je all that, zanima 60letnica, prosim lepo…. Zato se skozi vrti okoli tistik, ki se nekaj pretvarjajo.
Tole bo pa kar držalo, ker taki moški imajo na razpolago vsaj pol mlajše in ne vidim razloga zakaj jih ne bi izbrali.
saj pravim, če ima res keš, naj si tudi ona privošči mlajše keškurce, tako kot si moški kešpičke.
mijav mijav, 03.10.2023 ob 11:10
saj pravim, če ima res keš, naj si tudi ona privošči mlajše keškurce, tako kot si moški kešpičke.
Ne obstajajo “keškurci”, normalnega tipa odbija, da bi ženska zaslužila več od njega, isto kot če bi bila fizično močnejša, nič privlačnega ni v temu, da te na postelji z eno roko drži dol, z drugo se pa naštima nate, ti pa nič ne moreš, eventuelno lahko samo medlo protestiraš, nehi, pejt dol z mene, to ti zbije testosteron na nulo, isto pa, da je finančno močnejša od tebe, to je pol ona šefica, ti pa spremljevalna posadka, noben normalen noče stranske vloge v svojmu lastnemu lajfu.
Anonimno 8409, 03.10.2023 ob 12:32
Ne obstajajo “keškurci”, normalnega tipa odbija, da bi ženska zaslužila več od njega, isto kot če bi bila fizično močnejša, nič privlačnega ni v temu, da te na postelji z eno roko drži dol, z drugo se pa naštima nate, ti pa nič ne moreš, eventuelno lahko samo medlo protestiraš, nehi, pejt dol z mene, to ti zbije testosteron na nulo, isto pa, da je finančno močnejša od tebe, to je pol ona šefica, ti pa spremljevalna posadka, noben normalen noče stranske vloge v svojmu lastnemu lajfu.
o pa kako obstajajo keškurci, če samo pogledaš tujino, kaj se lima na bogate ženske. Pa recimo v Sloveniji tisti tip, ki je bil obsojen, ker je grdo delal s svojo 37 let starejšo ženo, ki je imela sicer samo hišo in penzijo. Pa koliko tipov se je prištulilo k raznim privatniškim hčeram samo zaradi denarja. Keškurcev je ravno toliko ali pa še več kot kešpičk, samo žensk, ki bi imele denar je manj. Še posebej malo pa jih je bilo v preteklosti, ko sploh niso smele imeti svoje lastnine ali denarja. oboji pa niso normalni, tako kot ni bila normalna tista, ki se je nasadila na Ala Pacina, da ga bo sedaj molzla s preživnino. Samo tebi je kupovanje seksa normalno, če ženska kupi seks bi pa nekaj moraliziral. ženska mora samo percepcijo spremeniti, pa bo dobila, kar bo hotela.
anonimno1660, 02.10.2023 ob 11:06
Vidas, 02.10.2023 ob 09:39
Kje pa najdeš, 02.10.2023 ob 09:31
Kje pa najdeš moške za zmenke? Jaz sem že 5 let samska, stara 41, ampak v tem času nisem uspela najti niti enega moškega za zmenek.
V fitnesu, na parkingu, hitro se približajo, začnejo pogovor. Spoznati sploh ni problem, problem je najti pravega človeka
Iz kje pa si?. Jaz sem malo mlajši od tebe iz Gorenjske. Katere hobije imaš kaj. Tudi iščem eno resno žensko in imam probleme to najdet.
Sem s Primorske in sem imela že več slabih izkušenj z moškimi z Gorenjske. V kolikor si iskren mi lahko vseeno daš svoj kontakt, da greva na kakšno kavico. Lahko se dobiva v Ljubljani.
mijav mijav, 03.10.2023 ob 12:39
o pa kako obstajajo keškurci, če samo pogledaš tujino, kaj se lima na bogate ženske. Pa recimo v Sloveniji tisti tip, ki je bil obsojen, ker je grdo delal s svojo 37 let starejšo ženo, ki je imela sicer samo hišo in penzijo. Pa koliko tipov se je prištulilo k raznim privatniškim hčeram samo zaradi denarja. Keškurcev je ravno toliko ali pa še več kot kešpičk, samo žensk, ki bi imele denar je manj. Še posebej malo pa jih je bilo v preteklosti, ko sploh niso smele imeti svoje lastnine ali denarja. oboji pa niso normalni, tako kot ni bila normalna tista, ki se je nasadila na Ala Pacina, da ga bo sedaj molzla s preživnino. Samo tebi je kupovanje seksa normalno, če ženska kupi seks bi pa nekaj moraliziral. ženska mora samo percepcijo spremeniti, pa bo dobila, kar bo hotela.
Meni kupovanje seksa ni normalno ne za en, ne za drug spol, verjamem v romantično ljubezen in kup študij potrjujejo, da so take zveze veliko boljše za duševno zdravje kot transakcijske, zato pa hočemo vsaj na Zahodu vsi metuljčke v trebuhu, kar opisujete vi, so izjeme, zmeri se najdejo, ne verjamem pa, da je to nek večji družbeni problem.
Anonimno 8409, 03.10.2023 ob 13:16
Meni kupovanje seksa ni normalno ne za en, ne za drug spol, verjamem v romantično ljubezen in kup študij potrjujejo, da so take zveze veliko boljše za duševno zdravje kot transakcijske, zato pa hočemo vsaj na Zahodu vsi metuljčke v trebuhu, kar opisujete vi, so izjeme, zmeri se najdejo, ne verjamem pa, da je to nek večji družbeni problem.
seveda ti je normalno, zato pa si napisal, da bodo 50+ letniki gledali za pol mlajšimi. Zaradi česa pa misliš, da te mlade gredo z uvelimi jajci?
mijav mijav, 03.10.2023 ob 13:19
seveda ti je normalno, zato pa si napisal, da bodo 50+ letniki gledali za pol mlajšimi. Zaradi česa pa misliš, da te mlade gredo z uvelimi jajci?
Kako vi bolje veste kaj je zame normalno kot jaz sam, kje sem kadarkoli napisal, da bojo 50+ letni gledali za pol mlajšimi, ves čas razlagam, da so ženske do 30. avše, da si je treba izbirati ženske znotraj svoje starostne skupine, ne pa pol mlajših.
Išči v svoji sredini . Si poslovna ženska torej boš tam našla sorodno dušo. Če bi bila športnica, pa med športniki. Tebi je fitnes hobi A vseeno tam ne najdeš pravih ljudi. Zate je poslovni svet, poslovni partnerji. Ljudje si moramo biti podobni po interesih, zanimanjih, načinu življenja. To edino laufa
Čim gre za večjo razliko v letih ali premožnejšega moškega ljudje ne znate drugega kot lajnati cash pićka, cash pićka, cash pićka, bla, bla, bla, … Tako je to, ko si v socijalizmu vzgojen v idealizacijo uravnilovke. Tudi na področju medspolne dinamike.
Več ali manj vsaki ženski je privlačno, če moški nekaj je, nekaj ima. Gre za občutek varnosti. Tudi zato so danes, ko mladim vse težje uspeva kaj doseči, ženske ponovno v zvezi z nekoliko starejšim moškim kot pretekla generacija ali dve. Kar doprinese vse večjem prepadu med samskim statusom punc in fantov. Punce so ponovno poparčkane z nekoliko starejšimi. Dve tretjine fantov pa izvisi. Priložnosti dobijo šele, ko so starejši in imajo kaj za pokazati.
Žensk, ki bi “vse” dale le na materijalno korist je hudičevo malo. Še pri taki po vaš cash pički šteje še milijon drugih reči. In zakaj ravno med misicami vidite toliko cash pičk? Zgolj zato, ker te ženske lahko posegajo po moških, ki jim imajo največ za ponuditi. Neka povprečna Metka pač ne.
Zdravega moškega privlačijo čisto drugi atributi kot žensko. Neskončno manj se palimo na žensko situiranost. Ne vem, morda tudi zato, ker že iz izkušenj vemo, da ženske svojega denarja z moškim niso pripravljene deliti. Kar pa še ne pomeni, da razni luzerji, ki molijo boga, da lahko kakšno naskočijo, ne zagrabijo za priložnost, da se vselijo v žensko stanovanje. Samo ne si mislit, da ga bo ženska dolgo prenašala, če v skupno gospodinjstvo ne bo doprinašal več kot pol.
Bojim se, da bi tudi jaz ostala za vedno raje sama kot sploh še kdaj bila s kom, če ne bi bilo več mojega moža. Preprosto ga ni takega nikjer več in ravno zato močno skrbim, po svojih močeh seveda, za njegovo zdravje in dobro počutje, hkrati pa upam, da bo živel dlje od mene. Ma če je treba vsaj en dan prej naj me pobere, sam da ne ostanem brez njega..
soft, 03.10.2023 ob 20:53
Bojim se, da bi tudi jaz ostala za vedno raje sama kot sploh še kdaj bila s kom, če ne bi bilo več mojega moža. Preprosto ga ni takega nikjer več in ravno zato močno skrbim, po svojih močeh seveda, za njegovo zdravje in dobro počutje, hkrati pa upam, da bo živel dlje od mene. Ma če je treba vsaj en dan prej naj me pobere, sam da ne ostanem brez njega..
Imaš prav ampak včasih usoda poseže vmes in se nam to zgodi. Tudi jaz se tega bojim ker bi ostala sama , ker nočem imeti neke take čudne veze .
osvajajo te zato ker si dostopna in verjetno fukatozna pa si zato lahek plen. hkrati si se v letih za katere moski mislijo da si pohotnica ki bo rada dala zarad staraosti.
jaz super zgledam ampak moj resting bitch face deluje do te mere da me gledajo noben pa ne pristopi ker tudi sama.ne zelim da. ce bi se vedla dostopno pa se hihitala in z vsakim vsa lacna druzbe scebetala bi se jih sigurno trlo. ce kazes joske pa se tolk bol. ne vem sicer od kje ti ideja da vsi vejo kaj imas jst mislim da ti to sama nalagas. zivim v ljubljani ze 20 let pa noben o men nicesar ne ve. kaj sele da bi vedel za moj status kakrsenkoli ze je. razen ce si prepoznavna medijska osebnost.
mi je pa cudno cetudi je moz leta umiral po taki ljubezni, da si kar tako po enem.letu pripravljena na nekaj vec…
Ja, nam je vsem jasno, da po nekih specifičnih letih, se glavnina ljudi veže in ostanejo na voljo praktično samo še smeti. Eno pa je to doživeti in očitno ona to doživlja.
pisec zgornjega komentarca pod nikom Norci, veš jaz nisem nobena smet ti pofukelj. Pridi mi to v obraz reči in te bom obesila za jajca.
Z zanimanjem sem prebrala vaš zapis. Sem že več kot deset let ločena in imam z iskanjem partnerja zelo podobne izkušnje kot vi. Nekatere stvari me ne zanimajo več. Ko sem iskala priložnosti po teh ‘paritvenih’ straneh, sem naletela na modele, ki jih zanima samo brezplačni seks in ostali užitki. Še kavo na zmenku jim je težko plačati. Večkrat sem se počutila kot krava na živinskem sejmu, koliko mleka daje……itd. Rada bi srečala nekoga, ki ga življenje zanima tudi po drugih plateh, skratka iščem dobrega človeka, z še živo življensko iskro. Počasi zgubljam upanje, da takšni sploh še obstajajo. Vendar verjamem, da bo prišel pravi takrat, ko bo pravi čas. Veliko sreče vam želim.
Tudi jaz iščem prav tako. Sem redno zaposlen, s svojo hišo in avtom. Odkar sem sam, se name lepijo ženske, ki iščejo samo korist. Nekatere so pripravljene takoj skočiti pod odejo. Kar takoj bi se preselila k meni, kar takoj bi začela urejati po svoje. Ko pa iščeš iskrenost in poštenje pa se zgodba konča.
Draga moja!
Prvo spremeni svojo vibracijo in energijo… js mam 34let in sm mela eno obdobje svojega življenja v inboxu tok dick pickov brez čao živjo, da je blo noro…. predn sm dojela, da je kriva moja energija je trajal par let….
Mam 34let zgledam za 10manj sigurno, sam to še ne pomen, da se name lah lima folk k je na nižji vibraciji a razumeš?
Ti s tem ko se maš za svoja leta ful ono dobr zgledam hodim v fitnes in to…. vedno bojo taki okol tebe k jih ti ne želiš ker oddajaš tako energijo in vibracijo…. če že hodš v fitnes in delaš na sebi fizično itd… dj še mal mentalno… opazuj se kaj oddajaš v določenem momentu ko se nalepi nate nekdo k ga nočeš… poglej v svoje globine kje je trigger vsega tega, ker to kar maš znotraj sebe to je tudi zunaj tebe…
In ne išči, take stvari pridejo same od sebe takrat ko boš v energiji “sama seb sm zadost” v celoti in popolnosti, kar mi zdej pač ne vibrira da je ravno tako ?♀️
Dobrega partnerja se dobi z višjo vibracijo in ne nižjo ❤️ se pravi moraš višat vibracijo z delom na sebi še v tej smeri in ne delej stvari iz ega ven, k ego te pol pokople totalno…
Opazuj ljudi in sebe… js grem včas na kavo sama res totalno sama, pa opazujem ljudi res opazujem, samo ko opazujem ne opazujem z obsojanjem ampak z dejanskim pogledom….
Brez da sploh govoriš s človekom se da ugotovit kako vibrira, to je pa pol intuicija, k jo tebi osebno malo manjka in jo je potrebno zbudit, kako? Tako da boš svoje vzorce in razne travme, razne lekcije k se jih še nisi naučila to ozavestla in rešila na dušni osnovi in ne človeški ?
Forum je zaprt za komentiranje.