Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danasnji protest

Danasnji protest

Tok je blo luštno na prejšnjem protestu,da smo kar jokal.

Komaj čakam.

Komaj čakam.

Že dons mi gre na jok,ko vem,da se zopet vidimo…

Za tiste, ki greste: lepo prosim, da se mi tokrat ne obešate na zvonec (večrat po več minut). To ni protestiranje, razen, če protestirate proti meni. Pa, če se ne bi živalsko drli, ko greste po moji ulici, najbolje bi bilo, da protestirate na Trgu republike, ulice in stanovalce pa pustite pri miru, prosim. Me zanima, kako bi se vam fino zdelo, če bi horda enih 5000 ljudi drla po vaši vasi.

Pocepili ste ovce…

Ostali so volkovi…

Odgovor na objavo uporabnika
joca424, 13.10.2021 ob 12:08

Komaj čakam.

??

Solze sreče in veselja, ni kaj.

Večina,ki bo doma je cepljenih.

In ta večina še ne razume,da smo na isti ladji oz.vojni.

Itak da grem na protest

Sem cepljen in bom doma.Tudi če ne bi bil cepljen, ne bi šel protestirat proti lastnemu narodu in niti slučajno ne vidim razloga, da bi ubogal Mihajla Kertesa ali kako se mu že po novem reče.

Dogaja se nam ugrabitev države s strani ćefurjev, domači kolaboranti pa jim veselo pomagajo, zapomnite si moje besede !

Jaz pa nimam zastave z rdečo zvezdo. Kako naj grem na protest?

A je ok, če odrežem slovenski zastavi grb ven, gor pa nalepim papirnato rdečo zvezdo?

Srp in kladivo je treba tudi prinesti ali je dovolj zastava z rdečo zvezdo?

KDOR DANES NE PRIDE,NI SLOVENEC!!!! ZA SVOBODO!!!!

luka607, 13.10.2021 ob 13:59

KDOR DANES NE PRIDE,NI SLOVENEC!!!! ZA SVOBODO!!!!

Slovenci ne mahajo okrog z jugoslovanskimi zastavami. Sredini protestniki pa mahate z okupatorskimi zastavami. Kolovodje vaših protestov pa itak niso Slovenci.

Priimek na ić sto postov.

te ni sram, da uporabljaš slovensko ime?

aja ni, očitno te je maminem možu podtaknil eden od dole?

Na srečo ni nobenega protesta. Folk se je spametoval al kaj?

Po zadnjih podatkih je v Slovenli cepljenih okoli milion ljudi. Se pravi da se vecina slovencev ni dalo pelcovat.

Nas je ze veliko!! PRIDITE TUDI VI!!!! NIMATE NIC ZA IZGUBIT!!SAMO ZA PRIDOBIT: SVOBODO!!!!

Anticepilci, upam da vas. Policaji dobro stusirajo.   Zadnjic ste jih ocitno premalo. dobili. Ste velika sramota za Slovenijo. Greste  mi na kozlanje s svojimi neumnostmi.

leja bejba, 13.10.2021 ob 14:36

Na srečo ni nobenega protesta. Folk se je spametoval al kaj?

Upam,da ti prideš kmalu k pameti!

Lj je polna policajev in mi se že zbiramo.

vas bosta v boj, 13.10.2021 ob 10:41

V boj vas bosta vodila Bosanc in Srb, ne pozabite na zastavo z rdečo zvezdo. Pa plakate v cirilici napišite, da boste še bolj sledili ljubljenima vodjema.

Pred desetletji so res v boj proti okupatorju vodili tudi Slovenci, pod to vlado pa fašistični slovenclji hodijo provocirat točno tja, kjer so Slovenci dvignili glavo in se obrnili proti fašistom.

Kar lepo zapri gobec, ti domobranska zalega, ti nisi Slovenec ampak slovencelj.

….ti pa men s svojim pisanjem!!!

butl778, 13.10.2021 ob 15:13

….ti pa men s svojim pisanjem!!!

za TOKIO354

Jaz sem slovenka in nisem cepljena in tudi ne bom saj sem prebolela covid.

Podpiram protest,tisti ob petkih!

tiho, slovenclji, 13.10.2021 ob 15:12

Pred desetletji so res v boj proti okupatorju vodili tudi Slovenci, pod to vlado pa fašistični slovenclji hodijo provocirat točno tja, kjer so Slovenci dvignili glavo in se obrnili proti fašistom.

Kar lepo zapri gobec, ti domobranska zalega, ti nisi Slovenec ampak slovencelj.

Kaj si pravzaprav hotel povedat? Tako skropucalo si naklofal, da res ne vem kaj želiš povedat.

Glede na to, da blebečeš o fašizmu, sklepam, da nimaš končane OŠ. Namreč že v OŠ se učijo o fašizmu. Ti pa očitno nisi še tega vzel.

TI pa predlagam, da pogledaš film o Borisu Pahorju, ti bo mogoče bolj jasno kaj je fašizem, nacizem.

Pa seveda: vpiši se v večerno OŠ. Vsaj osvnošolsko zgodovino poskusi obdelat.

Pa upam, da veš, da je druga svetovna vojna že davno končana. Da lahko že končaš s fašisti, domobranci, partizani… aja, komunisti ste tudi out.

Nazaj v vaša sela, Slovenčki, Ljubljana je naše mesto, bre.

vas bosta v boj, 13.10.2021 ob 15:41

Kaj si pravzaprav hotel povedat? Tako skropucalo si naklofal, da res ne vem kaj želiš povedat.

Glede na to, da blebečeš o fašizmu, sklepam, da nimaš končane OŠ. Namreč že v OŠ se učijo o fašizmu. Ti pa očitno nisi še tega vzel.

TI pa predlagam, da pogledaš film o Borisu Pahorju, ti bo mogoče bolj jasno kaj je fašizem, nacizem.

Pa seveda: vpiši se v večerno OŠ. Vsaj osvnošolsko zgodovino poskusi obdelat.

Pa upam, da veš, da je druga svetovna vojna že davno končana. Da lahko že končaš s fašisti, domobranci, partizani… aja, komunisti ste tudi out.

Vi slovencli še niste uspeli končat vojne

revčki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close