Danasnji protest
Za tiste, ki greste: lepo prosim, da se mi tokrat ne obešate na zvonec (večrat po več minut). To ni protestiranje, razen, če protestirate proti meni. Pa, če se ne bi živalsko drli, ko greste po moji ulici, najbolje bi bilo, da protestirate na Trgu republike, ulice in stanovalce pa pustite pri miru, prosim. Me zanima, kako bi se vam fino zdelo, če bi horda enih 5000 ljudi drla po vaši vasi.
vas bosta v boj, 13.10.2021 ob 10:41
V boj vas bosta vodila Bosanc in Srb, ne pozabite na zastavo z rdečo zvezdo. Pa plakate v cirilici napišite, da boste še bolj sledili ljubljenima vodjema.
Pred desetletji so res v boj proti okupatorju vodili tudi Slovenci, pod to vlado pa fašistični slovenclji hodijo provocirat točno tja, kjer so Slovenci dvignili glavo in se obrnili proti fašistom.
Kar lepo zapri gobec, ti domobranska zalega, ti nisi Slovenec ampak slovencelj.
tiho, slovenclji, 13.10.2021 ob 15:12
Pred desetletji so res v boj proti okupatorju vodili tudi Slovenci, pod to vlado pa fašistični slovenclji hodijo provocirat točno tja, kjer so Slovenci dvignili glavo in se obrnili proti fašistom.
Kar lepo zapri gobec, ti domobranska zalega, ti nisi Slovenec ampak slovencelj.
Kaj si pravzaprav hotel povedat? Tako skropucalo si naklofal, da res ne vem kaj želiš povedat.
Glede na to, da blebečeš o fašizmu, sklepam, da nimaš končane OŠ. Namreč že v OŠ se učijo o fašizmu. Ti pa očitno nisi še tega vzel.
TI pa predlagam, da pogledaš film o Borisu Pahorju, ti bo mogoče bolj jasno kaj je fašizem, nacizem.
Pa seveda: vpiši se v večerno OŠ. Vsaj osvnošolsko zgodovino poskusi obdelat.
Pa upam, da veš, da je druga svetovna vojna že davno končana. Da lahko že končaš s fašisti, domobranci, partizani… aja, komunisti ste tudi out.
vas bosta v boj, 13.10.2021 ob 15:41
Kaj si pravzaprav hotel povedat? Tako skropucalo si naklofal, da res ne vem kaj želiš povedat.
Glede na to, da blebečeš o fašizmu, sklepam, da nimaš končane OŠ. Namreč že v OŠ se učijo o fašizmu. Ti pa očitno nisi še tega vzel.
TI pa predlagam, da pogledaš film o Borisu Pahorju, ti bo mogoče bolj jasno kaj je fašizem, nacizem.
Pa seveda: vpiši se v večerno OŠ. Vsaj osvnošolsko zgodovino poskusi obdelat.
Pa upam, da veš, da je druga svetovna vojna že davno končana. Da lahko že končaš s fašisti, domobranci, partizani… aja, komunisti ste tudi out.
Vi slovencli še niste uspeli končat vojne
revčki
Forum je zaprt za komentiranje.