Danasnji protest
cepljen v srbiji, 13.10.2021 ob 10:08
Ha ha ha ha ha ha ha, 65% prebivalcev Slovenije , namerno nisem napisal Slovencev je že cepljenih in ti se nedvomno ne strinjajo z vami bedaki, morda 15 % vas podpira pa še to v glavnem ćefurji
Cepljenih je , na vcerajsnji dan, 49% Slovenskih drzavljanov. Uradni podatki Covid Sledilnik.
Anonimno 3380, 13.10.2021 ob 10:22
Ampak…ce bi vsi tako razmisljali…….ne bi imeli NOBENE pravice.
Hm, kot prvo: nič nimam proti priseljencem, ampak od priseljencev pričakujem, da se prilagodijo državi in kulturi, kjer živijo. Tale srbin se ni prilagodil.
Kot drugo: ne podpiram nasilnih protestov, ne podpiram protestnikov, ki uničujejo lastnino drugih ljudi. Kaj so Ljubljančani oz. slučajni obiskovalci krivi, da jim huligani uničujejo lastnino?
KOt tretje: proti čemu že protestirajo? Proti cepljenju, proti širjenju korone? Hm, takih tepcev pa itak sploh ne podpiram.
KOt četrto: niti pod razno ne podpiram domačih izdajalcev in, ko vidim kako vihrajo jugo zastave, mi je jasno, da so to domači izdajalci. KOmunistična sodrga. Ne prebavljam ne sedanjih komunistov, ne spreobrnjenih komunistov, ki čepijo sedaj v cerkvi.
Naj jih super stuširajo.
Zaenkrat še ne. Sem 60 proti, 40 za. Tisti, ki vodijo, res niso voditelji, ki bi jim z veseljem sledil, a vseeno se mi zdi, da bi bilo še veliko slabše, če jih ne bi bilo. Tako pa oblast le vidi, da obstajajo neke meje. Od prisilnega cepljenje do kanc lagerjev in drugih skrajnosti ni tako dolga pot. Če bomo le molče in prestrašeno kimali in žrli vse govno, ki nam ga naserjejo, se nam ne piše dobro.
Moj znanec, srednjih let, zdrav, vitalen, ki je zaupal klamfam oblasti in prodane stroke, se bo protestov z veseljem udeležil. Takoj ko si bo opomogel po posledicah cepiva.
vas bosta v boj, 13.10.2021 ob 10:41
V boj vas bosta vodila Bosanc in Srb, ne pozabite na zastavo z rdečo zvezdo. Pa plakate v cirilici napišite, da boste še bolj sledili ljubljenima vodjema.
Nikjer ni garantirano, da je nemogoče, da ti je Bosanec boljši prijatelj od Slovenca sovražnika in pokvarjenca in obratno.
Darwin467, 13.10.2021 ob 10:44
Nikjer ni garantirano, da je nemogoče, da ti je Bosanec boljši prijatelj od Slovenca sovražnika in pokvarjenca in obratno.
Jaz sem Slovenec.Vsi moji potomci tudi. Vsi iz iste vasi. Najboljsa moja prijatelja pa sta Srba. S Slovenci,glede prijateljstva,samo slabe izkusnje. Fousijo,hinavscino,itd ima vecina SLovencev v DNK-ju.
Hja, samo tale Srb in Bosanc (ta štepa otroke, da živijo na socialki, sam tudi visi na državnih jaslih) spdbujata k nasilju, huliganstvu. To sta definitivno dobra prijatelja ja. Za svoj žep.
Ja, seveda so Bosanci, Srbi tudi ok ljudje. O tem ni dvoma. Samo tisti ne delajo štale po Sloveniji. So zaposleni, spoštujejo slovensko kulturo, ne pozivajo k nasilju, ne izvajajo nasilja, ne visijo na socialki.
Popay npr, 13.10.2021 ob 10:53
to je bilo napisano za tega modela…..@vas bosta v boj
Hm, a nisi ti tudi en, ki joga za Jugoslavijo?
Daj svoj zapis napiši tako, da bo vsaj delno razumljiv.
Tipična značilnost jugonostalgikov: leni, nesposobni, nerazgledani, zato pa jokajo za Jugoslavijo, ker tam je bilo lenuhom ok.
Zaenkrat še ne, 13.10.2021 ob 10:36
Zaenkrat še ne. Sem 60 proti, 40 za. Tisti, ki vodijo, res niso voditelji, ki bi jim z veseljem sledil, a vseeno se mi zdi, da bi bilo še veliko slabše, če jih ne bi bilo. Tako pa oblast le vidi, da obstajajo neke meje. Od prisilnega cepljenje do kanc lagerjev in drugih skrajnosti ni tako dolga pot. Če bomo le molče in prestrašeno kimali in žrli vse govno, ki nam ga naserjejo, se nam ne piše dobro.
Moj znanec, srednjih let, zdrav, vitalen, ki je zaupal klamfam oblasti in prodane stroke, se bo protestov z veseljem udeležil. Takoj ko si bo opomogel po posledicah cepiva.
Evo tudi jaz grem čeprav ves “povožen” od cepiva.
Ne briga me me,kdo je voditelj in kakšne ima cilje.Grem iz osebnih razlogov tako kot večina.Da se upremo temu fašizmu in da vlada končno začne upoštevati ustavo,ker smo itak že ostali brez vseh pravic.
Če se sedaj ne bomo uprli nam res slabo kaže.
za boga miloga, 13.10.2021 ob 11:18
Evo tudi jaz grem čeprav ves “povožen” od cepiva.
Ne briga me me,kdo je voditelj in kakšne ima cilje.Grem iz osebnih razlogov tako kot večina.Da se upremo temu fašizmu in da vlada končno začne upoštevati ustavo,ker smo itak že ostali brez vseh pravic.
Če se sedaj ne bomo uprli nam res slabo kaže.
Jaz grem.Načeloma delam od 9-17 imam pa srečo,da sta tudi šefica in direktorica proti temu fašizmu,ki se sedaj izvaja in tako dobim vedno frej.
Namenjeno citiranje za: vas bosta v boj
Še dobro da obstajajo bosanci in srbi. Na žalost slovenci nimajo/mo jajc za kaj takega organizirati. In spet zavajaš, na nobenih protestih se ni spodbujalo k nasilju in huliganstvu. Sicer pa, vsak ima lahko svoje mišlenje, imaš seveda pravico do tega.
Ja, grem na proteste!
Forum je zaprt za komentiranje.