Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danasnji protest

Danasnji protest

A greste na danasnji protest v Lj?

Ha ha ha ha ha ha ha, 65% prebivalcev Slovenije , namerno nisem napisal Slovencev je že cepljenih in ti se nedvomno ne strinjajo z vami bedaki, morda 15 % vas podpira pa še to v glavnem ćefurji

Odgovor na objavo uporabnika
cepljen v srbiji, 13.10.2021 ob 10:08

Ha ha ha ha ha ha ha, 65% prebivalcev Slovenije , namerno nisem napisal Slovencev je že cepljenih in ti se nedvomno ne strinjajo z vami bedaki, morda 15 % vas podpira pa še to v glavnem ćefurji

Cepljenih je , na vcerajsnji dan, 49% Slovenskih drzavljanov. Uradni podatki Covid Sledilnik.

Anonimno 10612, 13.10.2021 ob 10:06

A greste na danasnji protest v Lj?

A tuširat se? Podpreš srbina, ki razgraja po Sloveniji, spodbuja uničevanje imetja Ljubljančanov in naključnih obiskovalcev, v zameno te pa stuširajo?

Dober biznis to.

a tuširat se, 13.10.2021 ob 10:12

A tuširat se? Podpreš srbina, ki razgraja po Sloveniji, spodbuja uničevanje imetja Ljubljančanov in naključnih obiskovalcev, v zameno te pa stuširajo?

Dober biznis to.

Ampak…ce bi vsi tako razmisljali…….ne bi imeli NOBENE pravice.

Vsi 2x cepljeni in gremo.

Anonimno 3380, 13.10.2021 ob 10:22

Ampak…ce bi vsi tako razmisljali…….ne bi imeli NOBENE pravice.

Hm, kot prvo: nič nimam proti priseljencem, ampak od priseljencev pričakujem, da se prilagodijo državi in kulturi, kjer živijo. Tale srbin se ni prilagodil.

Kot drugo: ne podpiram nasilnih protestov, ne podpiram protestnikov, ki uničujejo lastnino drugih ljudi. Kaj so Ljubljančani oz. slučajni obiskovalci krivi, da jim huligani uničujejo lastnino?

KOt tretje: proti čemu že protestirajo? Proti cepljenju, proti širjenju korone? Hm, takih tepcev pa itak sploh ne podpiram.

KOt četrto: niti pod razno ne podpiram domačih izdajalcev in, ko vidim kako vihrajo jugo zastave, mi je jasno, da so to domači izdajalci. KOmunistična sodrga. Ne prebavljam ne sedanjih komunistov, ne spreobrnjenih komunistov, ki čepijo sedaj v cerkvi.

Naj jih super stuširajo.

Zaenkrat še ne. Sem 60 proti, 40 za. Tisti, ki vodijo, res niso voditelji, ki bi jim z veseljem sledil, a vseeno se mi zdi, da bi bilo še veliko slabše, če jih ne bi bilo. Tako pa oblast le vidi, da obstajajo neke meje. Od prisilnega cepljenje do kanc lagerjev in drugih skrajnosti ni tako dolga pot. Če bomo le molče in prestrašeno kimali in žrli vse govno, ki nam ga naserjejo, se nam ne piše dobro.

Moj znanec, srednjih let, zdrav, vitalen, ki je zaupal klamfam oblasti in prodane stroke, se bo protestov z veseljem udeležil. Takoj ko si bo opomogel po posledicah cepiva.

V boj vas bosta vodila Bosanc in Srb, ne pozabite na zastavo z rdečo zvezdo. Pa plakate v cirilici napišite, da boste še bolj sledili ljubljenima vodjema.

vas bosta v boj, 13.10.2021 ob 10:41

V boj vas bosta vodila Bosanc in Srb, ne pozabite na zastavo z rdečo zvezdo. Pa plakate v cirilici napišite, da boste še bolj sledili ljubljenima vodjema.

Nikjer ni garantirano, da je nemogoče, da ti je Bosanec boljši prijatelj od Slovenca sovražnika in pokvarjenca in obratno.

poglej, poglej.., zanimiva ugotovitev…, sej tvojga idila, ki je zdaj predsednik vlade in bvoli celo Slovenijo v vašem imenu je baje tud Albanec naredil.

Popay npr, 13.10.2021 ob 10:50

poglej, poglej.., zanimiva ugotovitev…, sej tvojga idila, ki je zdaj predsednik vlade in bvoli celo Slovenijo v vašem imenu je baje tud Albanec naredil.

to je bilo napisano za tega modela…..@vas bosta v boj

Darwin467, 13.10.2021 ob 10:44

Nikjer ni garantirano, da je nemogoče, da ti je Bosanec boljši prijatelj od Slovenca sovražnika in pokvarjenca in obratno.

Jaz sem Slovenec.Vsi moji potomci tudi. Vsi iz iste vasi. Najboljsa moja prijatelja pa sta Srba. S Slovenci,glede prijateljstva,samo slabe izkusnje. Fousijo,hinavscino,itd ima vecina SLovencev v DNK-ju.

Tudi na kraj pameti mi ne pride, da bi v tej drzavi se kdaj sel na kaksen protest.

Hja, samo tale Srb in Bosanc (ta štepa otroke, da živijo na socialki, sam tudi visi na državnih jaslih) spdbujata k nasilju, huliganstvu. To sta definitivno dobra prijatelja ja. Za svoj žep.

Ja, seveda so Bosanci, Srbi tudi ok ljudje. O tem ni dvoma. Samo tisti ne delajo štale po Sloveniji. So zaposleni, spoštujejo slovensko kulturo, ne pozivajo k nasilju, ne izvajajo nasilja, ne visijo na socialki.

Popay npr, 13.10.2021 ob 10:53

to je bilo napisano za tega modela…..@vas bosta v boj

Hm, a nisi ti tudi en, ki joga za Jugoslavijo?

Daj svoj zapis napiši tako, da bo vsaj delno razumljiv.

Tipična značilnost jugonostalgikov: leni, nesposobni, nerazgledani, zato pa jokajo za Jugoslavijo, ker tam je bilo lenuhom ok.

Proti čemu pa danes protestirate?

Boste spet uničevalo skupno imetje? ALi boste raje uničevali privat imetje (seveda ne vaše).

Meni se LJubljančani preprosto smilijo, ker morajo vas huligane prenašat.

Zaenkrat še ne, 13.10.2021 ob 10:36

Zaenkrat še ne. Sem 60 proti, 40 za. Tisti, ki vodijo, res niso voditelji, ki bi jim z veseljem sledil, a vseeno se mi zdi, da bi bilo še veliko slabše, če jih ne bi bilo. Tako pa oblast le vidi, da obstajajo neke meje. Od prisilnega cepljenje do kanc lagerjev in drugih skrajnosti ni tako dolga pot. Če bomo le molče in prestrašeno kimali in žrli vse govno, ki nam ga naserjejo, se nam ne piše dobro.

Moj znanec, srednjih let, zdrav, vitalen, ki je zaupal klamfam oblasti in prodane stroke, se bo protestov z veseljem udeležil. Takoj ko si bo opomogel po posledicah cepiva.

Evo tudi jaz grem čeprav ves “povožen” od cepiva.

Ne briga me me,kdo je voditelj in kakšne ima cilje.Grem iz osebnih razlogov tako kot večina.Da se upremo temu fašizmu in da vlada končno začne upoštevati ustavo,ker smo itak že ostali brez vseh pravic.

Če se sedaj ne bomo uprli nam res slabo kaže.

A spet nek protest? Vsem, ki greste iskreno želim, da vas specialna policija nalomi dirket na intenzivno nego.

Pa veliko sreče.

Spet priseljenca ven vlečete? Kako je lahko priseljenec, če je rojen v Sloveniji? Mogoče potomec priseljenca, ampak to je za vaše medušesne zadeve že preveč.

Pa da se razumemo, Zoran niti pod razno ni “maj kap of ti”, Ćordić pa še toliko manj, ampak …………………….

za boga miloga, 13.10.2021 ob 11:18

Evo tudi jaz grem čeprav ves “povožen” od cepiva.

Ne briga me me,kdo je voditelj in kakšne ima cilje.Grem iz osebnih razlogov tako kot večina.Da se upremo temu fašizmu in da vlada končno začne upoštevati ustavo,ker smo itak že ostali brez vseh pravic.

Če se sedaj ne bomo uprli nam res slabo kaže.

Jaz grem.Načeloma delam od 9-17 imam pa srečo,da sta tudi šefica in direktorica proti temu fašizmu,ki se sedaj izvaja in tako dobim vedno frej.

Itak, gremo na sprehod, sm že v nizkem štartu. To je naša pravica in dolžnost, če hočš neki spremenit, če nisi z nečim zadovoljen, če imaš zadost. Naredmo konc tej NESNAGI.

Za SVOBODO!

Ah daj ćefur, pred kratkim ste se klali , a sedaj ste pa prijatelji, dol pojdite kjer boste lahko nemoteno prijateljevali še naprej, jasno dokler se spet ne pokoljete, po tistem boste pa spet vsi ubogi gor pridrli in nas tu spet učili pameti.

Namenjeno citiranje za:  vas bosta v boj

Še dobro da obstajajo bosanci in srbi.  Na žalost slovenci  nimajo/mo jajc za kaj takega organizirati. In spet zavajaš, na nobenih protestih se ni spodbujalo k nasilju in huliganstvu. Sicer pa, vsak ima lahko svoje mišlenje, imaš seveda pravico  do tega.

Ja, grem na proteste!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close