Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija današnji film slo1

današnji film slo1

super film, le konec mi je malo nejasen. od kod je bil denar in zakaj ni že ta tretji razkril resnico oz. zakaj si je spacy izbral to novinarko, da jo je ona potem razkrila?

Kako moreš reči, da je bil super film, če očitno nisi razumela bistva?

Denar je bil od intervjuja, s skrivanjem resnice pa so dokazali, da je možno, da usmrtijo nedolžnega.

Kot je napisala Pia78.
Denar je David prejel za intervju oz. izpoved svoje zgodbe novinarki. Resnice pa niso želeli razkriti (tudi tretja oseba – kavboj) zaradi tega, da dokažejo koliko nedolžnih ljudi se usmrti v Teksasu (in ZDA nasploh). Se pravi, da je v tem primeru sodstvo obdolžilo nedolžnega Davida, saj ni umoril Constance, a so ga kljub temu usmrtili.

Mene je bolj impresioniralo to, da so se žrtvovali na ta način. Ok, ona je itak umirala, David pa ni videl več smisla v življenju – žena mu je onemogočila stike s sinom, Constance je umirala. In nasploh kako ena študentkina laž (ki bi sicer lahko bila čisto resnična), pahne enega akademika na rob. Kruto……

Mene je film zelo impresioniral tudi s človeške plati, ne samo igralske!

trarara

Ja, res impresiven film, sem ga že drugič gledala. Podoben način, na katerega študentka zaj… profesorja, je bil prikazan v filmu Oleanna, kjer igra profesorja William H. Macey, tudi zelo dober film!!

Piše, da je bil film posnet po resničnih dogodkih, v Vikipediji pa ni nič o tem. Kdo slučajno kaj ve? Meni še danes stojijo vse kocine pokonci, tako se me je dotaknil ta film.

na koncu njegova žena reče tistemu tipu ki je bil poleg nje ko ji prinesejo denar DAVID – kaj pa to? in tudi odvetnik ko kavboju preda denar reče še nekaj v smislu potni list in ne vem kaj. kakšna povezava?

New Report

Close