današnja seja
A nisi ti zadovoljna s samim stanjem ? 🙂
Potem ne rabiš rešitev.[/quote]
Si dobil občutek, da sem navdušena nad dogajanjem v Sloveniji?:) Ah kje pa. Samo zagovarjam to, da naj se išče rešitve, ne spodbujam travmiranja v nedogled.[/quote]
GF mene zanima kakšne rešitve predlagaš? Pa prosim bodi natančna 🙂
Komu pa?? :)))
Manipulacije zase prišparaj, hočem rešitve, zdaj takoj, če ne vržem trnek ! :))[/quote]
Otrokom menda, al si mislila, da si lahko tudi partnerju mama?:)))) Calypso, ne delaj tega:)).
Pod pritiskom ne funkcioniram (od kje je men ta izraz znan?) :)).[/quote]
To že…a otroci se ne naredijo sami od sebe? :))) Pri vas ribah, ki se drstite je to malo drugače 😀
Si nas zavedla, daješ tak vtis karakterja, ki kadar je pod stresom, ima vse v malem prstu 🙂
Otrokom menda, al si mislila, da si lahko tudi partnerju mama?:)))) Calypso, ne delaj tega:)).
Pod pritiskom ne funkcioniram (od kje je men ta izraz znan?) :)).[/quote]
To že…a otroci se ne naredijo sami od sebe? :))) Pri vas ribah, ki se drstite je to malo drugače 😀
Si nas zavedla, daješ tak vtis karakterja, ki kadar je pod stresom, ima vse v malem prstu :)[/quote]
Saj imam vse pod kontrolo, samo morala sem napisati enako kot ti pred časom, ker se mi je dopadlo:))).
Meni je logično, da otroci ne pridejo od svetega duha, ampak zate nisem zihr, ker o tem sprašuješ:))). Saj je jasno…nekoč, ko bo…bo:)). Ali si se že zdaj predala, odpovedala, zablokirala…aja, tega pa ne vem:)).
Forum je zaprt za komentiranje.