Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Dan Brown-nova knjiga DIGITALNA TRDNJAVA

Dan Brown-nova knjiga DIGITALNA TRDNJAVA

Posredujem kratek opis…

*369strani,cena 5.990 sit

Najmogočnejša varnostna agencija. Ljubimca, ki ju loči več tisoč kilometrov. Zaplet, pri katerem zledeni kri. Brownov prvenec bo šokiral vse uporabnike elektronske pošte in svetovnega spleta. Vznemirljiva zgodba je napisana na osnovi resničnih dejstev in sproža vprašanja o pravici posameznika do zasebnosti. Ali veste, komu lahko sploh še zaupate…?

Meni se sliši zanimivo. Pa vam? Glede na to, da sta mi bili prejšnji dve blazno všeč, se mi zdi, da me tudi ta knjiga ne bo razočarala. Z nakupom bom pa še malce počakala…mogoče bo kje v akciji;)))
Jo je mogoče že kdo prebral?

Lep pozdrav

prebrano. ze videno. ni me prepricala. No, za sprostitev je ok, sicer pa – malce me brown ze dolgocasi. se koga?

Me ni prav nič šokirala. Soliden krimič, kaj več pa ne.

Prebrala sem prvi dve knjigi – Da Vincijeva šifra mi je bila všeč, brala sem jo kot zelo originalno kriminalko. Angeli in demoni mi je bila manj všeč. S to tretjo najbrž ne bom hitela: predvidevam, da gre za podoben ‘princip’,(t.j.za šablono), in potem postane prebiranje knjige manj dopadljivo.

New Report

Close