Damjana Bakarič Srečaj me
Tina689, 21.09.2025 ob 09:39
Živjo,
Ker nimam partnerja mi je v oči padel koncept Damjane Bakarič, ki sestavi skupino samskih in se srečujejo ob pogovorih. Ti naj bi bili temeljiti, saj jih tudi ona vodi. Ima kdo izkušnje s tem? Obstajajo še kakšne podobne “delavnice” ali je ona edina?
Mislim odloci se sama!
Meni je bila Damijana vsaj med korono simpaticna, vsaj ” prodala” se ni! Spremljala sem njen yt kanal nekaj casa, potem je neka moja kolegica njen napisala en konstruktiven komentar je kar ponerela in jo popravljala, sem jo blokirala!
Na te njene dogodke sem mislila sama iti leta 2022 in 2023, potem srm od ljudi cakala da vecina folka tja hodi zaradi druzenja, tudi tisti ki iscejo partnerja ga ne dobijo Damjana pobere dinarcke.
Ne hvala!
Verjemi mi, da bos bolj srečna odšla domov, ce bos pri meni cepila drva.
Anonimno 3933, 21.09.2025 ob 09:58
Beži stran od takšnih ljudi. Samske so vazda najbolj pametne. Pojdi rajši v hribe ali nabirat gobe.
SE strinjam.
Boljse, da nabiras gobe, sportas ali gres v fitness, imas kak side hustle biznis za dodaten kes kot da to das Damijani.
Placas ji, na koncu nobengaresng ne spoznas.
To je se slabse, kot portali za zmenke kjer placas narocnino za vec izbire pol dobis same jadnike iz vukojebin brez denarja da ti burek placajo ali porocene manijaki.
Jaz bom citirala pokojnega Charlija Kirka ceprav se z vsem z njim ne strinjsm.
” Zenske bi morale iti na collage/ faks da si najdejo bodocega moza!” Ceprav se slisi staromodno, v tistih letih imas vec izbire, bolj mlada in plodna si.
Na stara leta s tabo sluzijo portali za zmenke ona on ter najdiljubezen.si ali tetka Damjanca.
Forum je zaprt za komentiranje.