Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dalmacija-predlog za hotel, hvala :)

Dalmacija-predlog za hotel, hvala :)

Rabim predlog za kakšen soliden hotel v Dalmaciji(da je lepa plaža, senčka, urejene sobe, dobra hrana) in da je cena tudi solidna do 500 EUR na osebo.. pa ne mi tujine predlagat prosim ;))
Vsak nasvet bo dobrodšel J hvala… mi smo ravno prišli iz Colentuma in je bilo super, tko da kaj na to varianto.. (razen sobe so bile bolj tako tako)..

Hrvaška je tudi tujina.
Kar se mene tiče, še “bolj” kot druge države EU, ker imaš na meji carinike in policaje (pa še gužvo poleti v glavnem).

Na Hrvaško sicer ne hodim, razen vsakih par let kak vikend, ampak občasno vseeno malo spremljam ponudbo. In malo dvomim, da se da dobit v sezoni soliden, urejen hotel ob plaži, z dobro hrano, za 500 evrov. Je pa seveda spet zelo relativno, kaj je soliden hotel…

Pozdravljeni!

Prebrala sem, da ste bili v hotelu Colentum na Murterju. Zanima me ali bi lahko podali kakšno inf. več o samem letovanju. Mi se tudi odpravljamo v ta hotel in me malo zanima, kaj lahko pričakujemo glede hrane, pijače?
Firbec pač 🙂

Za vsako inf. bom zelo hvaležna, pa lep pozdrav!

imaš vse kar rabiš; za zajtrke je meni premalo izbire; npr ni čokolina, salame so samo pariške ipd…. kosilo pa večerja; maš prbl. 3 različne vrste jedi ; pa veliko upokojencev je; ob 17,00h ko je prigrizek moraš gledat kako se to zaženejo in čakajo v nizkem startu ;))))))
morje-SUPERRRRR 😉

Hvala za info. Mi smo bili v Corinthii – tudi hotel 3 *, v Baški na Krku in pri zajtrku tudi ni bilo čokolina, npr.
Kar se pa ostale hrane tiče je bilo za zajtrk jajčka – kuhana, pečena, slanina – pečena, hrenovke in klobasce, omlete – so pekli po povpraševanju, rogljički, štručke, kruh, namazi ( marmelada, maslo, med, čok. namaz. ); siri, salame – ene tri vrste kot narezek, tudi bolj sveže salame, kompot, jogurt ( tekoči), skuta, kosmiči, prepečenec in verjetno sem še kaj izpustila.
In me sam za primerjavo zanima, kaj lahko dol pričakujemo.
Edino kar sem jaz pogrešala tu na Krku je bilo sezonsko sadje ( bile so samo pomaranče in jabolka, en dan kivi in breskve).
Kako je pa kaj na Murterju s sadjem?

Imamo 10.mesečnika, ki načeloma je že vso hrano, tako kot mi in ne vem ali bi potem vzela kaj več “njegovev hrane” s sabo ali mu bomo lahko ponudili kaj od kosila, ki bo na razpolago nam.
Je kje v bližini hotela morda kakšna samopostrežna trgovina, če bi bilo potrebno it za malega kaj iskat?

Hvala še enkrat za prijazne odgovore, lp

tudi tukaj nimaš jajc, razen kuhana pa en dan so hrenovke naslednji neke pekoče klobase..
od sadja pa vsak dan isto JABOLKA; pomaranče in banane in nič drugega …

Za kosila, ko ste napisali za menije, da so trije – to pomeni npr. tri mesne jed, tri priloge?

Kako pa kaj sladice, sladoled?
Solatni bar?

Joj, sem že tečna, a ne? 🙂

Hotel Quercus v Drveniku. Plaža v Drveniku je bolj tako tako, vendar pa je v okolici več kot dovolj lepih plaž. Osebje prijazno, sobe čiste in urejene, hrana dobra (samopostrežni bife), cena ugodna.

MI smo bili v temle

http://dopustko.si/hotel/Hrva%C5%A1ka-Dalmacija-Mimice-Hotel%20Sydney%20Croatia/Sydney%20Croatia-1417

Je malo manj znana lokacija, hotel je sicer malo “dalmatinski” vendar za solidno ceno dobis precej.

Hrvaška je tudi tujina.
Kar se mene tiče, še “bolj” kot druge države EU, ker imaš na meji carinike in policaje (pa še gužvo poleti v glavnem).

Na Hrvaško sicer ne hodim, razen vsakih par let kak vikend, ampak občasno vseeno malo spremljam ponudbo. In malo dvomim, da se da dobit v sezoni soliden, urejen hotel ob plaži, z dobro hrano, za 500 evrov. Je pa seveda spet zelo relativno, kaj je soliden hotel…[/quote]

Lepo povedano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close