Najdi forum

Dalmacija-otoki

Mi lahko kaj svetujete, kateri od hrvaških otok je najlepši za na morje, če nisi bil še na nobenem? Vedno smo hodili v Istro, sedaj bi bi šli uživat na en otok. Hvar, Korčula, Vis, etc.??

za mene je otok rab zakon

Korčula ali Brač!!!

Korčula!

Dugi otok,Hvar.Ist….

Meni so najljubši tisti dalmatinski otoki,kje ni avtomobilov.Ene pa je takih,samo to ni za tiste,ki so preveč zaljubljeni v svojega jeklenega in ki ne morejo niti kovčka dvigniti,kaj šele,da bi ga nosili.To je res odklop in dopust.

He he, do sedj kolikor odgovorov, toliko variant skoraj. 🙂 Še čakamo predloge.

Pag,kamp Šimuni the best!

Odvisno kaj hočeš, gužvo ali mir, v mesto ali v kakšen miren kraj …tudi otoki imajo več možnosti vsekakor so pa vsi lepši od Istre, sploh voda(morje)

LP

Hvar

Ijoj v Istri skos, groza. Ko greš v Dalmacijo, sploh na otoke, boš vedno hodil dol.
Meni osebno je Brač fenomenalen!

Bila sem na Korčuli in mi je bila krasna, dokler nisem šla na Vis in se sedaj vsako leto vračam tja, v Komižo.
Nam je super, krasne plaže (do katerih se moraš sicer zapeljat z avtom ali čolnom), ravno prav dogajanja, obilo barčkov za kofetkanje čez dan in večere koktejle, restavracij za večerjice itd… Le štantov ni v Komiži oz. so ene trije 🙂

Mljet

Komiža na Visu.
Brez primerjave.
lp
klementina

Hvar definitvno.

Komiža, otok Vis.
edino v obdobju 1-15. avgust je res gužva.
uživam v jutranjem kofetkanju ob Zovkotovi palači, pa šetanju po rivi, pa ob koncu avgusta, ko so rožiči zreli, v morju… v vsem.
sam da nebi tega pokvarli…

Vsak je po svoje zanimiv. Hvar je fajn za zgodovinarje in bicikliste, na Korčuli se greš lahko potapljat, Bol na Braču je fajn za srfat al pa kajtat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close