Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dalaj Egol in …

Dalaj Egol in …

Zakaj pa je Dalaj potem prišel v studio?Da promovira ploščo,seveda.Ladu pa res nisem fouš kot misliš ti,ha,ha.

Saj nisi tako slab.Nasprotno,si faca.LP.Ja res so me kar mal razdražle tele punce.Kot bi zrukal osje gnezdo,toda kar je res je res.Kaj pa ti misliš o Dalaju in Ladu?

Vidim,da sodiš po sebi.

Men gresta oba na zivce…ta Dalaj pa sploh ze od nekdaj..k je mel cist drug ime 😉

www.studentarija.net

Končno smo prišli na bistvo vprašanja.Včasih je bil ALI EN.

ne boš verjel…….
……spet majo babe prav………..

glede nedeljskega sporeda……..pa TLP pa to……pač nekateri se boste mogl sprjaznt s tem da ni več oddaje Po domače pa joškaste natalije……

Pa kaj, če je imel drugo ime, ima pa zdej že toliko let tega. Ne pa tale…, ki je enkrat Miha, drugič Janez, tretjič Žan, Buhve kolkox je bil že Angelca al pa Jožica:).

Po kaj pa je potem prišel Dalaj v studio k simpatični Jeleni?Mešati zrak in govoriti:na taka vprašanja ne bom odgovarjal?

Meni pa je Dalaj pač ok kar se muzike tiče…ostalo me ne zanima

…..bistvo vprašanja !!!!!!!!!

kaj a nis vedu kam bi dal unga tipa Dalaj Egol, šment, pa si vedu da ga od nekje poznaš….da si ga že vidu……

pobec…..zakaj pa ne vprašaš poj
Ali je Dalaj Egol Ali En al ni ?

Ne pa da mi neki od enih reklam pa bizovičarja, pa bontona nakladaš……

:))

Ula jeza škoduje zdravju.Relax!

beri zgoraj Žan pa boš videl, de se pravzaprav smejim:).

Dalaj Egol je promoviral svojo novo ploščo,ok,lahko pa bi še kaj o njej povedal.Glede Lada pa to, da bi se lahko svojim letom primerno obnašal.Bi bil še bolj popularen.

Ula si pa res uboga.Vprašanje je bilo kaj meniš o Dalaju in Ladu?

Ja Žan pa preberi kaj si mislim ane, to sem napisala že zdavnaj, pred 1h in 16 min. A bova še kakšno rekla glede tega?

Ok sorči,saj ne rečem,da ni faker,ampak odgovarjal pa bi lahko.Jelena je pa prijazna in simpatična,kaj imaš čeznjo za povedat.Kdo pa naj bi po tvoje vodil to oddajo.Saj res Lado Bizovičar bi bil primeren.Včasih je bil ful faca ko je vodil še Juke Box na bivši TV3.

Oprosti Jelena pa sploh ni prijazna… oz. prijazna je samo do svojih prijateljev(gostov), drugih pa niti do besed ne spusti, oz jih zabija….Včasi se kar ustrašim da ji bodo oči iz jamic skočili, ker jih tok na široko odpira….

ja, ja……….

Mah veš kaj, kot sem že rekla, Jelena je res kr simpatična, samo, če bi znala res postavit kakšno pametno vprašanje oz. v času, ko je neka stvar aktualna, ne pa, da pogrevajo nekaj za kar se ve že dolgo časa. Lej, tebi se tud zdi glupo, da te sprašujemo že nekej časa, zakaj menjaš nicke. A si nam odgovoril? Za Ladota se pa ne morem odločit al mi vleče na plus al minus, kakor kdaj.

Kakor za koga.Saj novinarji morajo biti včasih malo arogantni in morajo besedno obvladati sogovornika.Tak poklic pač.Včasih so tudi nesramni in zabijajo besedno,pa skačejo v besedo…

Ali bi ti moral odgovoriti,ali si policaj mogoče?Res pa je, da je Dalaju Jelena stopila na žulj s tistim vprašanjem in potem taka zamerljiva reakcija.

A si ti policaj mogoče, da zahtevaš, da en pameten človek odgovarja na butasta vprašanja?:) Pa kaj zdej, a si po tanovem zatrapan že v Jeleno al kaj?:) Madonca, nobena “filmska” ti ne uide:)).

No saj se ni treba jeziti.Lahko se pogovarjava v prijetnem tonu.Vprašanje je zate butasto,za druge pa ni.

vprašanje je za vse butasto, razen zate :), kako to da nisi še tega pogruntal? nisi blazno brihten, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close