Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dalaj Egol in …

Dalaj Egol in …

Njegov način odgovarjanja novinarjem.Prejšnji teden je bil gost v E+ in novinarki Jeleni ni hotel nič povedati,razen”na taka vprašanja ne bom odgovarjal”,pa ga ni nič takega spraševala.Le zakaj takega provokatorja sploh povabljajo v studio in propagirajo njegov novi album.Za razliko od priljubljenega naduteža voditelja Lada Bizovičarja,ki se vede osnovnošolsko in za njegova leta bi se do novinarjev lahko bolj korektno in resno obnašal.Tudi njegov najstniški način vodenja oddaje je odbit in neprimeren za širši krog gledalcev,razen najstnikov.Le kdo ga podpira in forsira,pa še zelo dobro ga plačujejo za njegovo spakovanje.En bonton pa mislim,da obstoja,vse do ene meje.

Sej ti ga ni treba gledat, pejt ti tja, pa kej dohuvitega povej…da se bo CELA SLOVENIJA smejala!

Najlaže je reči,da naj ga ne gledamo.Kako lahko dajo na TVSlo.1 za voditelja tega čvekača,ki se dela norca iz vsega in se spakuje kot Jim C. v filmu Maska.Ali pa tisti vse prej kot prijazni pevec Dalaj,ki ga vabijo na Tv,potem pa noče nič povedat.Smešno,neumno in neverjetno kaj se pri nas dogaja.Mi pa take vosle plačujemo,bodisi naročniki RTV Slo1 ali tisti,ki sponzoriramo take oddaje in izpade(Dalaj Egol) na kanalu A.Obstoja ogromno glasbenikov,ki bi bili zelo veseli,če bi jih povabili na intervju in bi se obnašali normalno po človeško.

joj, žan, a spet menjaš nick????

Sori,mi je kar ušlo izpod prsta,nehote.

pa kwa se ti Miha tle na ženskem čveku neki greš.A maš ti sploh jajca

Ne seri,če ne te bom našeškal.Jajca imam velika,sigurno ne bi šla v tvoja velika usta.

looooooooooooooooooool

Reakcija je taka,kot bi te izpustil iz kletke.

Itak si ena rit, ki za vsako temo menja nick. In vedno te nekdo “dobi”!

Saj je demokracija in vsak lahko dela in govori kar mu paše in še to,da se brigaj za svojo rit.

Še vseeno si rit, za mojo se lepo brigam, saj je dostix pohvaljena:).

Je najbrž dostikrat obiskana,kot železniška postaja.Ve se kakšen naziv si zaslužijo take dostikrat obiskane.

Ula raje kaj napiši na zastavljeno temo o Bizovičarju in Dalaju,boš bolj koristna in zanimiva.

hehe, ti res nisi normalen

Znaš pa samo pizdarije kokodakati.Napiši komentar na vprašanje otrok ubogi.Za v isti koš si kot Dalaj Egol in Lado B.

Verjetno nisem edina ki ti je rekla da si totalen primitivec…
Ker nimaš pač nič več pamentega za odgovorit, potem začneš z žaljivkami… Če bi bil res taprav dec bi stal za svojim nickom in ga nebi
menjal za vsak drek…

No dej, oladi mal, o meni še nisi mogel nič takega prebrat, da bi me lahko tako ocenil. Imam samo enega partnerja in to že nekaj časa, kar pa o tebi ne bi mogla trditi, ker se sliniš ob vsaki izjavi kakšne prepotentne bejbe. V enem stavku “potreben, kot sahara vode”. Sorry ampak jaz se te niti s preklo ne bi…:).

Kaj se pa ti oglašaš ali te je kdo kaj vprašal?Drugič roko dvigni!

Saj sem prav napisala… Primitivec….

Draga nevoščljiva Ula:Enega partnerja imaš,seveda za eno popoldne ali večer.Drugi dan se zgodba ponovi,seveda s svežim in denarja polnim fantom.

kar se pa tiče tvojega vprašanja: Dalaj Egol je zame faca. Vprašanja tiste Jelene so itak vedno butasta in če mene vprašaš je imel čisto prav, da ni odgovarjal že na stokrat postavljena trapasta vprašanja. Ker ti voditelji samo kopirajo vprašanja, ki smo jih že neštetokrat slišali, kaj inovativnega pa ne znajo spravit iz sebe. Hehe, glede Bizovičarja pa ne morem reči drugega, kot, da si fouš, ker on sedi zravne Anje, ti se pa doma sliniš:).

opa miško……..

(Sigurn si misliš zdej……eh, še tega psihiča je blo zdej treba!!!!!!)

khm…..
a so te mal podražle ?

Pomedi malo v tvojem zračnem prostoru.

da nisi ušel iz psihiatrične bolnice…. če ne si pa zihr star 13 let…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close