Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dajte mi prosim pomagat

Dajte mi prosim pomagat

Ja, čisto sem že obsedena s SPARovimi smrekcami, odkar imam že tri komplete še bolj, saj bi rada prišla na 6, tako da nakupujem kot nora, da me bo mož ubil… Vem, da je že prav debilno, a si ne morem pomagat…

Dajte, prosim, če ima katera odveč, saj mislim, da jih bolj malo kdo zbira, poslati na ta naslov:

ALJA URŠIČ
Prvomajska 13
2310 SLOV. BISTRICA

Se opravičujem za mojo obsedenost pa hvala že v naprej!

In kaj ti bo tolk talarjev? A imate oštarijo doma?

Dobiš! Jih imam kar precej, pa niti slučajno ne mislim kupovat takega servisa. Danes dam na pošto.

lol :))))

oprosti, imam jih ene pet, samo jih šparam za naslednjo akcijo, ker mi te krožniki nč ne nucajo.

jaz imam za dva kompleta in ti danes pošljem po pošti

uživaj ko boš jedla iz lepega pribora

lp

Ljudje, super ste…
Čeprav še nisem fizično nič prejela, se mi zdi kot da sem dobila ”svojo dozo” in sem malce bolj pomirjena…

Sem v bistvu jezna sama nase, da podležem taki akciji, saj jih moraš kljub točkam na koncu še kupit!! Bolje bi mi bilo, ko bi si kupila en servis za 5 jurjev, tako pa sem si že kupila za 3 osebe in sem čisto ”noter padla”… Najraje bi jih kar tožila, ko me takole zavajajo…
Še dobro, da so na svetu taki dobri ljudje, ki kaj pomagajo, pa čeprav gre za ful ”noro zadevo”.

HVALA, RES!

urša36 meni se zdi da so smrekce v vsaki akciji drugačne in jih ne moreš prenest v naslednjo.

Jaz sem tudi to slišala!

Drži-smrekce so za vsako akcijo drugačne, tako da nič ne pomaga,če jih hranite za naslednjo.

Ni res, da so za vsako akcijo drugačne. Prej so bile enake nekaj akcij vse do sedanje-sedaj so pa zamenjali!

Ja, sedaj so zamenjali na negativ od prejšnjih, ko so bile dve ali tri akcije enake. Jaz tudi upam, da bodo enake za naslednjo, ker so mi tile krožniki čist mimo. Pa da nekaj samo zato kupujem, halo? Za toliko denarja lahko kupim krožnike od WMF ali Rosenthal.

ja, vem da so zdaj drugačne. prej so bile enake za ponve in jena posodo. saj me nič ne stane, če jih hranim… tko al tlo hodim skoraj vsak dan v spar, tako da problemov pri naslednji akciji s točkami verjetno ne bom imela, tudi če bojo te neveljavne :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close