dajte malo zivljenja od sebe
Ojaaa pa se res je. Morda vi ki razmisljate s trezno glavo. Eni se spravjo v grupo in sred trgovine razpravljajo o tem i onem. Ne mudi se jim nikamor. Isto na blagajni. Jebe se jim za one ki stojijo v vrsti za njimi. Po moznosti se se pogovarja po telefonu in zlaga v vozicek z eno roko. Mislim eni res ne razmisljajo.
Tipično Slovenceljsko. Ne se izpostavljat, bog ne daj na glas povedat, ritke fejst skupaj tišat in tiho bit, četudi vas od besa razjeda.
Ja porkamadona, poveš vsem na glss naj se premaknejo, da je vaš cajt dragocen in gotovo. Ne pa doma teme odpirat in debatni anonimni krožek furat in jokat! O fak no!
Nisem plačana od tega, da hitim, niti od tega, da si stvari namečem brez reda, pač pa sem jaz tista, ki plača. Zapis me je sicer nasmejal in glede iskanja plačilnih sredstev se strinjam, sicer mi je pa popolnoma vseeno, kakšen vtis moje nakupovanje naredi na opazovalce in mi je vseeno, če porabim pol minute dlje, kot bi teoretično lahko. Tudi če bi porabila 5 minut dlje, je to moja stvar, sicer pa, kakor opažam, so samopostrežne blagajne praktično vedno proste – vsaj kakšna -, tudi če je na blagajni vrsta.
Grda slovenska kultura ! Povsod se vsem mudi, pojd v Hofer potem ! V normalni trgovini v normalni državi si človek za vsako reč vzame čas. Vzami si čas za pogovor z mesarjem, uživaj v nakupu, vljudno pozdravi prodajalko in se ji lepo zahvali. To so ljudje, ne roboti. In tudi ti, kupec, si človek in ne robot. Uživaj in céni vsak trenutek, ne bodi hofer.
Obup. Če imaš internet za vse bedarije, imaš lahko tudi za plačevanje položnic. Ko vas vidim, kako mahate s tistim šopom položnic pred blagajni, zavijem z očmi do nebes in kar slabo mi rata.
[/quote]
Sem že rekla, da RADA plačujem položnice v trgovini. In dokler mi bodo to v trgovini omogočali, bom to delala. Se pa potrudim, da ne mečkam in tudi ne delam tega ob najbolj obremenjenih urah.
Hahaha…kakšne imate nekateri. A v trgovino se hodi zato, da se pogovarja z mesarjem in prodajalkami???? V trgovino vendarle prideš; da kupiš kar rabiš in greš. Kakšen klepet neki. Klepetaš s prijatelji in znanci😁
[/quote]
Sploh si ne morete predstavljati kaj vse prodajalke poslušajo in prenašajo… bi si zaslužile dodatek za psihoterapevtska svetovanja 😀
Točno tako. Zato pa grem rada v Mercator, ker se tam počutim kot človek in tudi prodajalke so bolj priljudne, nekatere me poznajo že od otroštva. Kako lepo je, ko ti da takšna kruh in se ti zraven toplo nasmehne:)
[/quote]
Ja, Mečkator je pa reeeeees ZAKON. To je trgovina izključno za ljudi, ki imajo časa, da nimajo kam z njim. Prodajalke pa počasnele. Top kombinacija za ljudi, ki radi mečkajo
😂😂😂😂👍
Malo si poglejte koliko ljudi je v Sloveniji na tabletah pa vam bo mogoče jasno zakaj je tako.
[/quote]
Še več bi jih moralo biti, glede na to, kako ven padete zaradi take malenkosti, kot je počasna vrsta na blagajni. Jaz takih stvari sploh ne opazim, opažam pa, da se, odkar je kolona, vedno najde nekdo, na videz normalen, ki totalno en pade, ker mora počakat pred kako manjšo trgovino ali pošto. Se zgodi, da se celo vrinejo, ker njim se pa MUDI.
Še več bi jih moralo biti, glede na to, kako ven padete zaradi take malenkosti, kot je počasna vrsta na blagajni. Jaz takih stvari sploh ne opazim, opažam pa, da se, odkar je kolona, vedno najde nekdo, na videz normalen, ki totalno en pade, ker mora počakat pred kako manjšo trgovino ali pošto. Se zgodi, da se celo vrinejo, ker njim se pa MUDI.
[/quote]
Eni so tako obremenjeni in vpeti v urnik, zaradi zahtevnih služb, da sami sebe srečujejo, drugi pa se od samega nedela po cele dneve po riti praskate. Valjda, da ne razumete. Sama pogoltni kako tableto za brzino.
Hahaha…kakšne imate nekateri. A v trgovino se hodi zato, da se pogovarja z mesarjem in prodajalkami???? V trgovino vendarle prideš; da kupiš kar rabiš in greš. Kakšen klepet neki. Klepetaš s prijatelji in znanci😁
[/quote]
Lej, fora je v tem, da v trgovino pač moraš iti. Ampak lahko si to nujno opravilo popestriš tako, da vneseš vanj malo človečnosti, igrivosti… Zakaj bi zagrenjeno tuhtala v vrsti, koliko časa sem spet izgubila… od tega nastajajo gube po čelu, veš 😉
Ghhjh, 27.11.2020 ob 12:49
Nisem plačana od tega, da hitim, niti od tega, da si stvari namečem brez reda, pač pa sem jaz tista, ki plača. Zapis me je sicer nasmejal in glede iskanja plačilnih sredstev se strinjam, sicer mi je pa popolnoma vseeno, kakšen vtis moje nakupovanje naredi na opazovalce in mi je vseeno, če porabim pol minute dlje, kot bi teoretično lahko. Tudi če bi porabila 5 minut dlje, je to moja stvar, sicer pa, kakor opažam, so samopostrežne blagajne praktično vedno proste – vsaj kakšna -, tudi če je na blagajni vrsta.
Prvo, si ze v vozicku zlagas stvari v nekem redu, da ves, kje je kaj v vozicku, potem na trak zlagas stvari tako, kot jih bos v vrecke, vmes ko cakas, si pripravis denarnico, precekiras denar, ce placujes z gotovino, das kartico v ospredje, ce olacujes s kartico, si namestis vrecke v vozicek, da samo zlagas v njih in ko si na vrsti, si ekspres gotova, ker imas ze vse pripravljeno, samo roba v vrecke, placas in gres.
Ce ti je pa to problem, potem nameci vse v voz, itak si ze v trgovini med policami vse nametala in potem tudi na trak, tak da je vseglih, ce se 1x nsmeces in potem ob strani nekje si zlagaj v vrecke tudi eno uri, ce hoces!
Forum je zaprt za komentiranje.