Dajmo ugotovit, kako velike penise imajo pacijenti za MON
caharija, 30.09.2025 ob 10:00
crazyfrog, 30.09.2025 ob 09:33
caharija, 30.09.2025 ob 09:27
crazyfrog, 30.09.2025 ob 08:28
Je rekla kolegica v ZDA, da mikropenisi niso več problem pr sodobnih klinikah, kupiš dolžino pa je, kot pićka joške.. ne se sekirat ljudje. Ste kakršni ste. 8409 ma zagotovo elegantnga, brezčasnga, dobro negovanga in mehkega kot kašmir? hecam se, da ne boš čist trd ratu od jeze.
Pikuletek pomoje med 15 in 20. Milan 12, veseli oče 11, robi 21. Crazyfrog ti pa nisi podala svojih ocen lulekov naših soborcev. 🙂
Noben mi ga ni pokazal!
Tukaj ne gre za dejanske meritve ampak špekulacije! Evo, ti maš modrc 75 B!!! Špekuliram, norožabje! :)))))))))))
Zame si uganil.
Špekulacije.. ko skušam pomislt na kakšnga od monovcev, se mi pred oči izriše od mojga, ki je močan, lepo oblikovan, s tisto polno, rahlo nabreklo glavico, ki me vedno znova navduši. Čutim ga že, preden se me zares dotakne. Ko je v men, se vse ustavi kt da je moje telo ustvarjeno zanj. In način, kk se premika.. samozavestno, čutno. Ne rabim besed, dodatnih špekulacij, sam njega?
crazyfrog, 30.09.2025 ob 10:23
Zame si uganil.
Špekulacije.. ko skušam pomislt na kakšnga od monovcev, se mi pred oči izriše od mojga, ki je močan, lepo oblikovan, s tisto polno, rahlo nabreklo glavico, ki me vedno znova navduši. Čutim ga že, preden se me zares dotakne. Ko je v men, se vse ustavi kt da je moje telo ustvarjeno zanj. In način, kk se premika.. samozavestno, čutno. Ne rabim besed, dodatnih špekulacij, sam njega?
Blabla, seveda frog, vse verjamemo. ??
Forum je zaprt za komentiranje.