Dajmo še hvalit moške
Takih je malo Spider. Sploh pa samskih. :)[/quote]
Daj se no hvalisat. Kaj si pa ti tako poseben za razliko od drigih tipov na teh portalih.
Če bi skeli res ustrezal takšen tip moškega, bi si ga že zdavnaj našla..[/quote]
Malo jih je zato, ker ko je človek lačen, je čist drugačen. :))
Daj se no hvalisat. Kaj si pa ti tako poseben za razliko od drigih tipov na teh portalih.
Če bi skeli res ustrezal takšen tip moškega, bi si ga že zdavnaj našla..[/quote]
Malo jih je zato, ker ko je človek lačen, je čist drugačen. :))[/quote]
Na teh portalih je podobna scena kot na monu, kar se moških tiče.
Eni sami izgovori.
V resnici je tam cel kup prijetnih moških, kto je recimo marko. Ampak ti itak ne veš niti, kaj bi sama s sabo, kaj šele z dedci. Ti ne veš, kaj bi se s tistimi tipi sploh pogovarjala, zato pavšalno zaključiš, da so vsi zanič.[/quote]
Ne bi mi bilo čudno, če bi dobro poznal ženske na teh portalih. Ampak ti odlično obvladaš tudi moške. Kako to, da tako dobro poznaš moške na portalih?
Hebat ga… ponavadi sem preveč časa iskal bisere… potem, je bilo pa preveč luštno:-)
Če se prav spomnim…[/quote]
Ni logike v tem, kar si napisal.[/quote]
Zakaj… pač sem imel več veselja ko so one prihajale, kot pa takrat ,ko je meni odhajalo:-)) Pa sem se potapljal… in iskal bisere.
Pljuvat znate vsi, noben pa ne zna reči rad te imam. Jaz pač s tem nimam problemov.[/quote]
Take izjave si je treba pa že kar zaslužit.[/quote]
Mi, ki se gremo privatluka, smo navajeni malo riskirati. Ampak glej, nič me ni koštalo, zato mi nisi nič dolžan :))
Pa ne zato, ker ga je kritizirala ali ker bi ga imela rada. Ampak le zato, ker se sprijazni s tem, da si drugega ne zasluži in se tolaži, da so itak vsi isti.[/quote]
Ali pa se je samo znebila določenih predsodkov.
Forum je zaprt za komentiranje.