Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dajmo še hvalit moške

Dajmo še hvalit moške

Preveč jim kimajo, kar zna bit big turn off.

Napaka, našteti so meni ok ravno zato, ker znajo zagovarjat svoje mnenje. Nič ni narobe, če pride do nasprotnih mnenj. Važno je, da ostane na nekem kulturnem, zrelem nivoju.
Kimavci niso zanimivi, našteti pa verjame, da niti pod razno niso kimavci.

Zakaj se te pa kateri od teh fejst fantov ne usmili oziroma ti njega. Iz leta v leto se zbirate na teh srečanjih sošolcev, starate se in ostajate nesrečni v samoti.

Jaz bi pohvalila Spiderja, Booma, wd-ja, pa brklca, pa Frančeka, pa Oneta, pa Robija, pa Matkiča, pa EngaTipa, pa volka, pa Markota, pa Matjažkota, pa EB-ja (v zadnjem času) … v glavnem, lušni ste mi vsi :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj se te pa kateri od teh fejst fantov ne usmili oziroma ti njega. Iz leta v leto se zbirate na teh srečanjih sošolcev, starate se in ostajate nesrečni v samoti.[/quote]

He, he, a misliš, da so samski? Kje pa.

Takih je malo Spider. Sploh pa samskih. :)[/quote]

Daj se no hvalisat. Kaj si pa ti tako poseben za razliko od drigih tipov na teh portalih.

Če bi skeli res ustrezal takšen tip moškega, bi si ga že zdavnaj našla..[/quote]
Malo jih je zato, ker ko je človek lačen, je čist drugačen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti pa res nisi izbirčna. Pa, saj imaš prav – samo enkrat se živi!

Marko, pa sej to ti cel čas razlagam. Ko si bodo te Skele dovolj želele moškega, si ga bodo našle na portalih, kjer jim baje kandidatov ne manjka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Daj se no hvalisat. Kaj si pa ti tako poseben za razliko od drigih tipov na teh portalih.

Če bi skeli res ustrezal takšen tip moškega, bi si ga že zdavnaj našla..[/quote]
Malo jih je zato, ker ko je človek lačen, je čist drugačen. :))[/quote]

Na teh portalih je podobna scena kot na monu, kar se moških tiče.

Eni sami izgovori.

V resnici je tam cel kup prijetnih moških, kto je recimo marko. Ampak ti itak ne veš niti, kaj bi sama s sabo, kaj šele z dedci. Ti ne veš, kaj bi se s tistimi tipi sploh pogovarjala, zato pavšalno zaključiš, da so vsi zanič.

Malo jih je zato, ker ko je človek lačen, je čist drugačen. :))[/quote]

Na teh portalih je podobna scena kot na monu, kar se moških tiče.[/quote]

Povsod polno fejst pobov, a ne?

Eni sami izgovori.

V resnici je tam cel kup prijetnih moških, kto je recimo marko. Ampak ti itak ne veš niti, kaj bi sama s sabo, kaj šele z dedci. Ti ne veš, kaj bi se s tistimi tipi sploh pogovarjala, zato pavšalno zaključiš, da so vsi zanič.[/quote]

Ne bi mi bilo čudno, če bi dobro poznal ženske na teh portalih. Ampak ti odlično obvladaš tudi moške. Kako to, da tako dobro poznaš moške na portalih?

Samo od samskih je pa samo en ok. Tisti, ki poskrbi za zarjavelost.

eden in edini.. vrhovni bog 😉

Ti pa res nisi izbirčna. Pa, saj imaš prav – samo enkrat se živi![/quote]

Pljuvat znate vsi, noben pa ne zna reči rad te imam. Jaz pač s tem nimam problemov.

Hebat ga… ponavadi sem preveč časa iskal bisere… potem, je bilo pa preveč luštno:-)
Če se prav spomnim…[/quote]

Ni logike v tem, kar si napisal.[/quote]
Zakaj… pač sem imel več veselja ko so one prihajale, kot pa takrat ,ko je meni odhajalo:-)) Pa sem se potapljal… in iskal bisere.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pljuvat znate vsi, noben pa ne zna reči rad te imam. Jaz pač s tem nimam problemov.[/quote]
Tudi mi te imamo radi. Pa ostale tudi;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pljuvat znate vsi, noben pa ne zna reči rad te imam. Jaz pač s tem nimam problemov.[/quote]

Take izjave si je treba pa že kar zaslužit.

Take izjave si je treba pa že kar zaslužit.[/quote]

Mi, ki se gremo privatluka, smo navajeni malo riskirati. Ampak glej, nič me ni koštalo, zato mi nisi nič dolžan :))

no, ne me preveč hvalit, da mi nebo v glavo stopilo

To pa ni res. Po pričevanju žensk, so tam gor sami fuk.fehtarji in varalice.
To pa midva nisva 🙂

Pa ne zato, ker ga je kritizirala ali ker bi ga imela rada. Ampak le zato, ker se sprijazni s tem, da si drugega ne zasluži in se tolaži, da so itak vsi isti.

Očitno se ženskam tipi vajinega kova zdijo f.ukfehtarji in varalice, ko imajo z njimi opravka na portalih..

Pa ne zato, ker ga je kritizirala ali ker bi ga imela rada. Ampak le zato, ker se sprijazni s tem, da si drugega ne zasluži in se tolaži, da so itak vsi isti.[/quote]
Ali pa se je samo znebila določenih predsodkov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno se ženskam tipi vajinega kova zdijo f.ukfehtarji in varalice, ko imajo z njimi opravka na portalih..[/quote]
To je posploševanje, saj na portalih niso vsi tipi isti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close