Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dajmo še hvalit moške

Dajmo še hvalit moške

Moški se usajate, da ženske samo kritiziramo moške.
Pa dajmo malce pohvalit moške.
Meni je recimo fajn WD – razumen, zrel, odrasel in predvsem samski.
Boom tudi zna kaj pametnega napisat. Zrel, odrasel moški.

Wd in Boom, ja. Pa flashgordon včasih. Pogojno še Robi pa Marko.
Sami fejst.

Po dveh uporabnikih se seznam zaključi. Sami smradi tle gor, ni kej za hvalit.

Fantazirate na skrivaj pa o vseh ostalih …

Wd in Boom, ja. Pa flashgordon včasih. Pogojno še Robi pa Marko.
Sami fejst.[/quote]

Robi pa Marko sta tudi fejst fanta ja.
Flasha pa še ne poznam.

Meni je všeč, ker so umirjeni, kulturni, spoštljivi (ne samo do žensk, do ljudi nasplošno).

Sem malo razmislila (poudarek na malo) in takoj naštela 6 uporabnikov tega foruma. Ampak se bom vzdržala imen, ker bi lahko sprožila kak poseben val.

Markotov in Robijev so polni portali, kot je ona-on, badoo, kupid. Pravo vprašanje je, zakaj si ne najdete takih tipov tam gor..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Goldfish je tudi fejst punca. Taka, kulturna, spoštljiva in prijazna. Zelo podobna debeli starunklji.

Zato se pa tako ujamemo, ker si ti čisto nasprotje. Jing-jang.

Buh pumagi.

super Marko in Matjažko! ju rada berem….

Zakaj potem vedno mi fukat dobimo, ne pa fejst fantje?

To je tvoja statistika. Sicer pa, če me spomin ne vara, si par mesecev nazaj dobil iz usmiljenja (za literco rdečega), predtem pa 10 let nič. Uauuu:)). To pomeni, da ne dobiš. Ne zdaj v fazi obrambe pisati, da bi lahko dobil, pa nisi hotel.

Ne vem zakaj jamrate vi ki dobite, tisti, ki pa ne dobimo pa ne jamramo;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem zakaj jamrate vi ki dobite, tisti, ki pa ne dobimo pa ne jamramo;-)))[/quote]

Zato ker ste se že sprijaznili mi pa kritiziramo kak zanič so ženske v postlah 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Taprava se oglaša ….

Ne vem zakaj jamrate vi ki dobite, tisti, ki pa ne dobimo pa ne jamramo;-)))[/quote]

Vi ste pač fejst fantje, mi pa nismo.

Zato ker ste se že sprijaznili mi pa kritiziramo kak zanič so ženske v postlah :P[/quote]

A sem prav prebrala?:) Ej, če so “tvoje” ženske zanič v postelji, pomeni le eno…da si ti zanič:)). Očitno v njih ne prižgeš ognja strasti, nič se ne premakne, kar bi jim dalo push…skratka, za narediti velik obhod.

Men so od punc, skela, starunklja, pa GF najbolj fejst.

Predvsem zato, ker se imajo za zrele, spoštljive, odgovorne, razumne,…

Goldfish je prijetna in uglajena. Za oženit!

Zato ker ste se že sprijaznili mi pa kritiziramo kak zanič so ženske v postlah :P[/quote]

A sem prav prebrala?:) Ej, če so “tvoje” ženske zanič v postelji, pomeni le eno…da si ti zanič:)). Očitno v njih ne prižgeš ognja strasti, nič se ne premakne, kar bi jim dalo push…skratka, za narediti velik obhod.[/quote]
Samo res…. Zmeraj sem imel probleme s tem. Zahajcal na ful, potem pa… en kup dela;-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Povrhu pa še vse samske. Kaj češ lepšega. Sanjske samske ženske.

A sem prav prebrala?:) Ej, če so “tvoje” ženske zanič v postelji, pomeni le eno…da si ti zanič:)). Očitno v njih ne prižgeš ognja strasti, nič se ne premakne, kar bi jim dalo push…skratka, za narediti velik obhod.[/quote]
Samo res…. Zmeraj sem imel probleme s tem. Zahajcal na ful, potem pa… en kup dela;-))))[/quote]

Ne če baba ne zna fafat pač ne zna fafat, ni tu nič kak si zahajcal, ene pač nimajo pojma 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za prste oblizat.

Samo res…. Zmeraj sem imel probleme s tem. Zahajcal na ful, potem pa… en kup dela;-))))[/quote]

Ne če baba ne zna fafat pač ne zna fafat, ni tu nič kak si zahajcal, ene pač nimajo pojma :)[/quote]

A si kdaj razmišljal o tem, da bi ji povedal, jo usmerjal, ji pokazal na nek način?? Bi se ženska morala že roditi s tem vedenjem? Al si raje zobe stisnil in molil, da je čim prej minilo. Shit ej…trdonja si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close