Dajmo še hvalit moške
Ne vem zakaj jamrate vi ki dobite, tisti, ki pa ne dobimo pa ne jamramo;-)))[/quote]
Zato ker ste se že sprijaznili mi pa kritiziramo kak zanič so ženske v postlah 😛
Ne vem zakaj jamrate vi ki dobite, tisti, ki pa ne dobimo pa ne jamramo;-)))[/quote]
Zato ker ste se že sprijaznili mi pa kritiziramo kak zanič so ženske v postlah :P[/quote]
A sem prav prebrala?:) Ej, če so “tvoje” ženske zanič v postelji, pomeni le eno…da si ti zanič:)). Očitno v njih ne prižgeš ognja strasti, nič se ne premakne, kar bi jim dalo push…skratka, za narediti velik obhod.
Zato ker ste se že sprijaznili mi pa kritiziramo kak zanič so ženske v postlah :P[/quote]
A sem prav prebrala?:) Ej, če so “tvoje” ženske zanič v postelji, pomeni le eno…da si ti zanič:)). Očitno v njih ne prižgeš ognja strasti, nič se ne premakne, kar bi jim dalo push…skratka, za narediti velik obhod.[/quote]
Samo res…. Zmeraj sem imel probleme s tem. Zahajcal na ful, potem pa… en kup dela;-))))
A sem prav prebrala?:) Ej, če so “tvoje” ženske zanič v postelji, pomeni le eno…da si ti zanič:)). Očitno v njih ne prižgeš ognja strasti, nič se ne premakne, kar bi jim dalo push…skratka, za narediti velik obhod.[/quote]
Samo res…. Zmeraj sem imel probleme s tem. Zahajcal na ful, potem pa… en kup dela;-))))[/quote]
Ne če baba ne zna fafat pač ne zna fafat, ni tu nič kak si zahajcal, ene pač nimajo pojma 🙂
Samo res…. Zmeraj sem imel probleme s tem. Zahajcal na ful, potem pa… en kup dela;-))))[/quote]
Ne če baba ne zna fafat pač ne zna fafat, ni tu nič kak si zahajcal, ene pač nimajo pojma :)[/quote]
A si kdaj razmišljal o tem, da bi ji povedal, jo usmerjal, ji pokazal na nek način?? Bi se ženska morala že roditi s tem vedenjem? Al si raje zobe stisnil in molil, da je čim prej minilo. Shit ej…trdonja si.
Forum je zaprt za komentiranje.