Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dajmo ljudje pomagajte, ne samo lapat

Dajmo ljudje pomagajte, ne samo lapat

Naša maja spet prosi pomoč:

Ker je stanje v državi res alarmantno,in je epidemija popolnoma izbruhnila-še bolj kot 2020,sem se po globokem premisleku odločila,da dokler se ne umiri (kar bo verjetno nekaj tednov) ne grem delat in prodajat Kralje ulice.
Vsak dan sem z več sto ljudmi v stiku,ki hodijo v trgovino in se rokujem tudi z denarjem,kovancki. Kar je seveda leglo prenosa virusa. Imam 6 kroničnih diagnoz poleg shizofrenije in jemljem 9 tablet različnih vsak dan,zato sem sklenila da ostanem doma.(sem po “reglcih” kronični bolnik in tudi za cepljenje sem bila na vrsti med prvimi) Sem polno cepljena 2x s Pfizerjem (junij 2021).
Ostalo mi je veliko izvodov,ki sem jih ta mesec kupila,za piko na i sva v novembrski naslovnici jaz in moj Felix. Zelo sem se veselila tega meseca,ampak žal ne želim ogrožat svojega življenja. ta mesec bi mogu bit moj najboljši,sva na naslovnici in vsak dan sem delala z največjim veseljem.(Sej ni problem da se okužiš,problem je ker zdravstvo kolapsira ce se zakomplicira ne dobis ustrezne oskrbe). Delta je mnogo,mnogo bolj kužna kot prejšnje mutacije,vsak dan se z mano pogovarja stotine ljudi,brez mask. Pred trgovinami je vedno veliko ferkerja,in ni varno tkole izzivat usodo.Posledično ker ne delam in ne prodajam,ostajam doma nevem kako bom preživela.
Vesela bi bila,en izvod stane 1 euro in 1 euro za ptt—skupaj 2 eura,vam ponujam če bi kdo kupil. Pošljem po pošti seveda. Na TRR se mi ne sme nakazovat,zaradi socialne. Ki pa jo imam do januarja samo 48,oo eur,ker ste mi poleti pomagali s plačilom položnic in so se na teh 300 eur obesili in mi vzeli vse.
Vesela bom,če objavo čimveč delite,vse kar skušam je samo preživet (se borim).
Zainteresirani se mi javite v zs (moj profil ali moja uradna stran)

Here we go again…

jaz bi ti nakazal deset tisoč €. Vendar je problem, ker potem ne morem na DURS uveljavljat olajšave.

In kako lahko pomagamo?

Saj piše. Kontaktiraj jo, in pošlji 2 EUR za Kralje ulice.

Odgovor na objavo uporabnika
dodatki, 05.11.2021 ob 10:51

Saj piše. Kontaktiraj jo, in pošlji 2 EUR za Kralje ulice.

Ne štekam, a če kovančke pošlješ na dom, pa niso več izvor virusa?

Kdo je Felix?

Kdo je ta ženska??? Felixx????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close