Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Daj, še v šoping centru je več ljudi kot na protestu danes

Daj, še v šoping centru je več ljudi kot na protestu danes

hahaha slovenci smo pa res en smešen narod, pa zdej ti naštejem več ljudi v Aleji kot na protestu pred parlamentu. Vsi glasni na internetu a v živo nobenga ni. Bo že sosed prišel, kajne slovenčki 😀 Glavno da gremo po kos plastike in mcdonalds ane slovenčki 😀

Na proteste hodijo le idioti. Morda so dojeli, da se bo potrebno cepit, ce bos hotel funkcionirat.

Odgovor na objavo uporabnika
bučke hahaha, 29.09.2021 ob 14:31

hahaha slovenci smo pa res en smešen narod, pa zdej ti naštejem več ljudi v Aleji kot na protestu pred parlamentu. Vsi glasni na internetu a v živo nobenga ni. Bo že sosed prišel, kajne slovenčki 😀 Glavno da gremo po kos plastike in mcdonalds ane slovenčki 😀

Kaj vam je hudo ker ne gre po vaših planih da bi lahko še bolj radikalizirali stopnjo tatalitarizma s strani države nad ljudmi? Vam je hudo ker ne gledate množične krvi po tleh in po ulicah kajne? OGABNEŽI GNUSNI

SADIZEM VAM JE PISAN NA KOŽO IN VAS BO NEKOČ TUDI NAŠEL PA NE NA NAČIN DA BI UŽIVALI OB NJEM

Darwin394, 29.09.2021 ob 14:59

Kaj vam je hudo ker ne gre po vaših planih da bi lahko še bolj radikalizirali stopnjo tatalitarizma s strani države nad ljudmi? Vam je hudo ker ne gledate množične krvi po tleh in po ulicah kajne? OGABNEŽI GNUSNI

SADIZEM VAM JE PISAN NA KOŽO IN VAS BO NEKOČ TUDI NAŠEL PA NE NA NAČIN DA BI UŽIVALI OB NJEM

Tebe bomo našli, socialec.

Kaj je Darwin, a se tudi ti skrivaš doma na varnem ?

ja587, 29.09.2021 ob 15:03

Tebe bomo našli, socialec.

Me ni treba iskat. SE NE SKRIVAM KOT VI GOLAZEN PARAZITSKA

Iz stajerske prestolnice se v najlepse mesto odpravlja konvoj avtobusov. Da vam stajerci pokazejo kako izgleda vsi za enega, eden za vse.

Darwin394, 29.09.2021 ob 15:05

Me ni treba iskat. SE NE SKRIVAM KOT VI GOLAZEN PARAZITSKA

Kje si, gobezdać? Pridem zdle takoj.

Tm k sm bil prej. Kje pa si ti?

Se mi je zdelo. Skrivaj in sprenevedaj se. Glasen samo preko interneta.

ah, ja, kdo pa te “proteste” organizira? kdo bo takim sledil?

SemSiMislil, 29.09.2021 ob 15:24

Se mi je zdelo. Skrivaj in sprenevedaj se. Glasen samo preko interneta.

Veš da se te bojim. Ravno tebe se bojim in zato ti ne dam domačega naslova. jao

Jst umrem lahko samo enkrat. kdaj bom umrl, kako bom umrl, ne vem in ME NE ZANIMA.

NASLOV:

Saj lahko ga ti svojega daš,pa ne zame ampak morda za koga, ki bi tebe rad obiskal.

Ker če bi jaz koga rad obiskal v takem smislu, kot se ti hočeš obiskovat, bi tebe moral postaviti v VRSTO in bi ti verjetno moral še kar nekaj časa čakati. Seveda lahko si pa v vrsti izboriš prednost. TO JE PA NA TEBI

Samo res me zanima zakaj Darwin, RObi in njima podobni visijo na monu, namesto na protestu?

samo res me zanima, 29.09.2021 ob 15:32

Samo res me zanima zakaj Darwin, RObi in njima podobni visijo na monu, namesto na protestu?

Morda zato, ker VI niste tam in ste tukaj.

To, da je več ljudi v šoping centru, samo dokazuje, kako je  današnji človek teški egoist in materialist.

Darwin394, 29.09.2021 ob 15:34

Morda zato, ker VI niste tam in ste tukaj.

Jaz ne lajam po monu proti cepljenju, PCT in kaj vem kaj še vse. Ne podpiram protestov.

Ti pa Robi pa še par drugih pa lajate po monu, ampak, ko so pa protesti pa rep med noge pa spet na mon, namesto na protest. Hudi junaki ste to.

Stajerc 66, 29.09.2021 ob 15:15

Iz stajerske prestolnice se v najlepse mesto odpravlja konvoj avtobusov. Da vam stajerci pokazejo kako izgleda vsi za enega, eden za vse.

Opasni stajerci.?

A boste že na Trojanah pocepali od šmarnice?

Veliko ulic je blokiranih. Jaz ne morem domov, kjer me čakajo trije otroci. Besna sem.

samo res no, 29.09.2021 ob 15:39

Jaz ne lajam po monu proti cepljenju, PCT in kaj vem kaj še vse. Ne podpiram protestov.

Ti pa Robi pa še par drugih pa lajate po monu, ampak, ko so pa protesti pa rep med noge pa spet na mon, namesto na protest. Hudi junaki ste to.

Jaz tudi ne lajam. Nisem pes. Mogoče vi psi na te situacije drugače gledate,kot mi.

Morda smo na forumu tudi zato, ker še dajemo prednost dialogu in besedam pa čeprav se lepih že primanjkuje. Ko pa bomo še taki morali iti na ulico pa verjamem, da se tam ne bo ustavilo in boste tudi vi obiske na dom dobili, kar je seveda prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close