Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Daj nagobčnik gor za 5 minut!!!

Daj nagobčnik gor za 5 minut!!!

Danes v marketu (v Planet ali Citypark ne smem več, čeprav jih imam pod nosom) na blagajni par okoli 30, oba brez mask, za njima gospa s super lepo masko iz blaga pod brado.

Bili so opozorjeni s strani trgovk, celo, da lahko dobijo masko na blagajni za menda 80 centov. Nič.

Pa bi človek mislil, sta taka res lepa osebka, pa se ne smeta zakrit. Nikakor! Niti bejba ni bog ve kaj, on pa z črno brado sploh ne.

Dragi moji, za 5 minut v trgovini si nataknite nagobčnike, tu so ljudje kot jaz, ki nimam PC, imam druge hude bolezni in zadnje kar rabim, je da zaradi vas zbolim!!!

Kaj bo zame???

-bolana za pof…n Covid

-V bolnici mi bojo težili, da odžiram posteljo drugim bolnikom, ker se nisem cepila

-v bolnici me bodo posiljevali s cepljenjem

WTF, protestirajte, kričite, mečte granitne kocke al pa sebe po tleh AMPAK DAJTE GOR POF….N NAGOBČNIK, KO GRETE V MALE TRGOVINE!!!

Eni so tes prasci. Dva dni nazaj, gospa srednjih let brez maske, v Mcdonaldsu na Celovski. S svojo zlobno anticepilsko faco se je se nekaj usajala. Vsi so jo grdo gledali.   Nevem, kako so ji dovolili vstop. Drugic poklicem inspekcijo.   Vcasih so imeli tam varnostnika,  v teh casih ta res ne bi bil odvec.

a danes imate pa procepilske zapise? jejhata ja. prepozno. škoda je že narejena.

Odgovor na objavo uporabnika
Bromi24, 13.11.2021 ob 16:03

Danes v marketu (v Planet ali Citypark ne smem več, čeprav jih imam pod nosom) na blagajni par okoli 30, oba brez mask, za njima gospa s super lepo masko iz blaga pod brado.

Bili so opozorjeni s strani trgovk, celo, da lahko dobijo masko na blagajni za menda 80 centov. Nič.

Pa bi človek mislil, sta taka res lepa osebka, pa se ne smeta zakrit. Nikakor! Niti bejba ni bog ve kaj, on pa z črno brado sploh ne.

Dragi moji, za 5 minut v trgovini si nataknite nagobčnike, tu so ljudje kot jaz, ki nimam PC, imam druge hude bolezni in zadnje kar rabim, je da zaradi vas zbolim!!!

Kaj bo zame???

-bolana za pof…n Covid

-V bolnici mi bojo težili, da odžiram posteljo drugim bolnikom, ker se nisem cepila

-v bolnici me bodo posiljevali s cepljenjem

WTF, protestirajte, kričite, mečte granitne kocke al pa sebe po tleh AMPAK DAJTE GOR POF….N NAGOBČNIK, KO GRETE V MALE TRGOVINE!!!

Ja, tole naj si preberejo vsi tisti, ki zmerjajo, s prstom kažejo na necepljene, ki se pa dosledno držijo v javnosti, imajo masko na obrazu in razkužijo roke , predno primejo za voziček ali košaro v trgovini.

Jaz sem uradno neokužena oseba ( lker se redno testiram za tisto, kar nujno potrebujem imet T test), morda simptomatsko preboleno lani decembra, vec čas nič okužbe, v trgovini spoštujem ukreme. DO spomladi bom tako, načrtno – pa da vidimoo, ali mi uspe…. tisti,ki preživijo to vojno  neokuženi, necepljeni , preboleli in neprebole, bodo  zmagovalci.  Necepljeni, zdravi, ki so spošotovali ukrepe, bili vmes tudi potestirani ( ker so se morali npr. za na sopdišče, pa za oddat kri v ZD), in vsi testi NEGATIVNI.

-ne hodim na proteste ( ne širim virusa, ker ga tudi nočem dobit)

– ne družim se  naokoli tako z nezanci, kot znanci, ki so bili naokoli pa lahko prinesli različice virusa in

– delam od doma ( preko računbalnika že skoraj dve leti)

– ne hodim na dopuste naokoli v tujino  in doma, ne koristim turiastičnih bonov

– ko grem v trgovino, imam kurirško masko že 2 leti in pol ( vsakič svežo , ko grem not).

– vsa opravljena moja testioranja so kronološko zavedena v sistemu z-VEM in so vsi negativni.

– pridno športam, zdravo jem in delam plane za svojo prihodnost; če se bo ta norija nadaljevala v SLoveniji po poletju, prodam in se odselim tja, kjer so do ljudi bolj prijazni in humani pogoji, predvsem pa ni siljenja in stigmatizacije

Po drugi strani pa – zakaj tako siljenje sedaj v cepljenje, ne gre za nobeno solidarnost, ker humanosti že dolgo v tej državi ni – spodnje je alarmantno:

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/pocivalsek-neomajen-glede-ukrepov-sloveniji-grozi-bankrot/

Kaj je prej -solidarnost, ali spoštovanje svojega telesa in zdravja, glede na to, da ne veš, kako hudi bodo stranskui učinki? Ne več, dokler ne probaš. Jaz se pa v življenju ne igram z ognjem in ne hodim po robu.

Pa  majko vam milo: – samo naj mi kdo spomladi, aprila 2022,  pa volitve bodo,  ( če ne bodo že prej) in ko bo sonce že toplo, teži in s prstom kaže name, kot necepljeno osebo iz zdravstvenih razlogov, da sem jaz kriv za tiste, da naj bi bili dve leti ogroženi zaradi mene, pa  na respiratorjih  zaradi mene, ker sem necepljena oseba .Jaz se znam paziti, spoštovati higieno, v trgovini ko grem po najbolj nujno, pa tudi masko preko nosu in ust, roke in ročaj košare razkužim. Vedno! . Da zaščitim sebe zaradi takih debilov, ki je sploh nimajo ali pa jo imajo pod brado – take slikajte in naj plačajo sedaj kazen. Jaz lahko “prehiberbniram” brez težav preko zime – ne rabim šopingirat, kofetat, hodit po gostilnah sedaj, po toplicah, drugih nastanitvah, ker je treba bnone zapravit – ne, ker je sedaj porast in okuževanje na vrhuncu!

Kdo je hodil za krompirjeve počitnice naokoli, po svetu,  z agencijami z budi in seveda tudi z letali, po letališčih minglal s tujimi turisti, tutti frutti in se okuževal med njimi, pa prinesel v domovino? Jaz ne. Kdo je  za Martinovo žural v zaprtih prostorih na privat veselicah  z manj kot 1,5m medsebojne razdalje brez maske? jaz ne. Kdo je žural po diskotekah, pa na DJ partijih tudi zasebnih, pa zasebcih porokah, rdjih, znotraj, brez razdalje in mask? Jaz ne.

Pustite nas na miru. Mi nikogar ne zmerjamo, ne obsojamo, ne silimo v nič,  ne grozimo nikomur z respiratorjem ali pa s tem, da respiratorja ne bodo dobili, če se ne bodo cepili… shame on you. Morala vam je izpuhtela v tej vojni.

Tristan343, 13.11.2021 ob 16:09

Eni so tes prasci. Dva dni nazaj, gospa srednjih let brez maske, v Mcdonaldsu na Celovski. S svojo zlobno anticepilsko faco se je se nekaj usajala. Vsi so jo grdo gledali.   Nevem, kako so ji dovolili vstop. Drugic poklicem inspekcijo.   Vcasih so imeli tam varnostnika,  v teh casih ta res ne bi bil odvec.

kako pa več, da je bila necepljena? Je imela na čelu  ali obleki napis: nisem cepljena?

Ponavadi tacepljeni nosijo masko na “pol droga”; ker mislijo, da so zaščiteni pred okužbo in da ne morejo fasat. Širijo pa viryus tako seveda prav tako in še bolj, ko imajo nos in usta zunaj.

Kaj delaš zunaj, če si tako ogrožena? Naroči Merkator dostavo na dom in bodi tam, ostale pa pusti pri miru. Še zdravi osebki nimajo več pravice do svobode, ogroženi pač še manj. Deal with it.

Avtorica povsem te razumem. Imam obratno zagato. Namreč jaz delam v lokalni slaščičarni in meni prihajajo stranke brez maske, ki ob opozorilu in skoraj prošnji naj jo imajo, jezno zatulijo, da so cepljeni. Ta teden dva primera.

Zakaj ne smeš v Planet ali Citypark??

.. https://youtu.be/geZ9LZT1TMo

Gold, 13.11.2021 ob 16:33

Avtorica povsem te razumem. Imam obratno zagato. Namreč jaz delam v lokalni slaščičarni in meni prihajajo stranke brez maske, ki ob opozorilu in skoraj prošnji naj jo imajo, jezno zatulijo, da so cepljeni. Ta teden dva primera.

Naročite si inšpektorja pred vrata Aja, ne smete – šef ne dovoli, ker bo ob promet.. Jeba….

Tudi mene to nervira, sori, stari, pravilo je, da se v zaprtem nosijo maske in nosi jo tako kot je treba!

Izdihavaj svoje izlocke v svojo masko, itak ne razsaja samo kovid, je tisoce virusov, imej jih zase, nam pa pusti nase.

Nisem cepljena, se pa drzim vseh smiselnih ukrepov in od drugih zahtevam enako, vsaj v mojem prostoru.

Zartrose izven profila, 13.11.2021 ob 16:34

Zakaj ne smeš v Planet ali Citypark??

Ker je verjetno živilska trgovina  znotraj centra  PlanetTuš in Citypark-in če nimaš PCT pogoja ne smeš v živilsko… al pa samo provociraš morda?

necepljena, 13.11.2021 ob 16:44

Tudi mene to nervira, sori, stari, pravilo je, da se v zaprtem nosijo maske in nosi jo tako kot je treba!

Izdihavaj svoje izlocke v svojo masko, itak ne razsaja samo kovid, je tisoce virusov, imej jih zase, nam pa pusti nase.

Nisem cepljena, se pa drzim vseh smiselnih ukrepov in od drugih zahtevam enako, vsaj v mojem prostoru.

Samo par inšpektorskih položnic pred vrati, pa bo mir.

V zaprtih prostorih se nosi maska. In pika

inšepktor par kazni po žepu pa bo disciplina, 13.11.2021 ob 16:43

Naročite si inšpektorja pred vrata Aja, ne smete – šef ne dovoli, ker bo ob promet.. Jeba….

Je šef hodil brez maske 🙁

a res ne veš ali samo provociraš, 13.11.2021 ob 16:45

Ker je verjetno živilska trgovina  znotraj centra  PlanetTuš in Citypark-in če nimaš PCT pogoja ne smeš v živilsko… al pa samo provociraš morda?

Piše da ne sme tja.. torej je lahko kaj drugega, saj če se testira gre komot tja. Omenja pa le, da nima pc

Za maske mi sicer dol visi, večinoma jih nimajo cepljeni.. ko pa vidim da šari po žemljicah v samopostrežnih koških, pa vsakemu rečem, da se ven jemlje z rokavicami ali prijemko. Fak, folk si rok ne umiva, ne pa tako paniko zganjat, ker nima maske gor.

Aja, pa sama v notranjih prostorih nosim masko in to pravilno. Zunaj pa me živ bog ne prepriča, da jo dam gor in tudi lani v tistem fuknjenem obdobju ko smo jo morali imeti zunaj gor, je nisem imela.

Ampak da pipa kruh brez rokavic! A to jih bo pa vsak slišal od mene!

?

Zartrose izven profila, 13.11.2021 ob 16:57

Piše da ne sme tja.. torej je lahko kaj drugega, saj če se testira gre komot tja. Omenja pa le, da nima pc

Za maske mi sicer dol visi, večinoma jih nimajo cepljeni.. ko pa vidim da šari po žemljicah v samopostrežnih koških, pa vsakemu rečem, da se ven jemlje z rokavicami ali prijemko. Fak, folk si rok ne umiva, ne pa tako paniko zganjat, ker nima maske gor.

A ves, da tega s tacanjem po kruhu, pri nas ne opazam.

Slisim od vsepovsod, a pri nas ne v Hoferju in Lidlu, ne v Eurospinu in tudi v dveh Mercatorjih, kjer so zdaj zemljice samopostrezne, nisem videla se nikogar, ki bi jemal z roko, vsi si dajo gor rokavico ali jemljejo ven s tisto scipalko.

Spet fašistična propaganda debilov. In odraz njihovega sovraštva in želje po izživljanju. Hitler bi vas takoj rekrutiral.

Da povem, jaz nikjer ne nosim nagobčnika že leto in pol. Na žalost še vedno bolj ali manj edini v trgovini brez nagobčnika.

Žalostno je gledati neumno čredo kako preprosto je z vami manipulirati in kaj naredi medijska lažniva propaganda. Postali ste pravi zombiji in kontrolirani s strani medijev in fašistov.

necepljena, 13.11.2021 ob 17:03

A ves, da tega s tacanjem po kruhu, pri nas ne opazam.

Slisim od vsepovsod, a pri nas ne v Hoferju in Lidlu, ne v Eurospinu in tudi v dveh Mercatorjih, kjer so zdaj zemljice samopostrezne, nisem videla se nikogar, ki bi jemal z roko, vsi si dajo gor rokavico ali jemljejo ven s tisto scipalko.

Odvisno je od “regije” in strukture prebivalstva -če grem v omenjene diskontarje  na ljubljanski in domžalski konec, vsi prijemajo v času mojega obiska orokavičeno ali s prijemalko. Na kranjskem, primorskem ( izola) koncu šarijo z rokami.

Zakaj le? Ker nimam fašistcnega PTC obenem pa sem gibalno ovirana in ne morem uporabljati niti javnega prevoza in sem sama v tujem mestu-bo šlo?

Naroči jo ti bumbar, vsi pač nimamo fin zmožnosti in kartic za fleshat naokoli, bedak

postavi se v kožo drugih

A imaš ti familijo, imaš kartico?

Srečen ti, veš eni nimamo nikogar in niti -eh butelj za dostavo rabiš kartico (tudi tuš, špar…), eni nimamo, kaj tle ne razumeš?

Pa jeb…pride v tvoj lokal, a je res tako težko dat tisto masko gor? Želim ti vse najboljše

v različnih trgovinah sem že videla to nemarno navado, tudi v finem maksijevem merkatorju…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close